Nikola Vasilj

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Nikola Vasilj

Post Postao/la HariTz » 02 apr 2026, 22:26

Vasilj je imao te kikseve.. mada taj u Walesu pišem i Tahiroviću.. Okliznuo se, nije očekivao.. ali tačno da nije dobro pozicioniran bio.
Njegova mana je igra nogom, i to je u više navrata pokazao i u klubu i repki. Također, anticipacija je isto ponekad upitna. Svjestan je toga on i sam je spomenuo da mu nije jasno šta mu se dešava u zadnje vrijeme.

Na liniji je odličan, refleksi vrhunski i jako dobar "shot stopper". Za nas je sasvim dobar, dok aBd ne dođe mlađi i bolji. :bih:

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 02 apr 2026, 22:28

Molim da se više nikad ne spominju igrači iz mrtve turske superlige u kontekstu reprezentacije. Hvala ku.rcu pa smo spali samo na Mujakića iz tog odrona od lige. Svi ostali su, ili pobjegli od tamo, ili ih se više ne zove.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 02 apr 2026, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 02 apr 2026, 22:28

HariTz je napisao/la:
02 apr 2026, 22:26
Vasilj je imao te kikseve.. mada taj u Walesu pišem i Tahiroviću.. Okliznuo se, nije očekivao.. ali tačno da nije dobro pozicioniran bio.
Njegova mana je igra nogom, i to je u više navrata pokazao i u klubu i repki. Također, anticipacija je isto ponekad upitna. Svjestan je toga on i sam je spomenuo da mu nije jasno šta mu se dešava u zadnje vrijeme.

Na liniji je odličan, refleksi vrhunski i jako dobar "shot stopper". Za nas je sasvim dobar, dok aBd ne dođe mlađi i bolji. :bih:
Kako je ono u Walesu kiks? Lik se okliznuo….nije mu lopta prošla kroz ruke ili preko noge… :think:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 apr 2026, 22:38

MiranGlasnic je napisao/la:
02 apr 2026, 22:28
Kako je ono u Walesu kiks? Lik se okliznuo….nije mu lopta prošla kroz ruke ili preko noge… :think:
Pozicioniranje.

Krenuo se vraćati prema golu i nije stao na optimalnu poziciju, tj bliže stativi da zatvori taj prostor jer je Muharemović pratio tog igrača.

Ali kao što sam rekao, pišem ga i Tahiroviću, jer ono zaista nije mogao očekivati a pogotovo imati nesreću da se oklizne.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 apr 2026, 05:49

signalidunapark je napisao/la:
02 apr 2026, 22:28
Molim da se više nikad ne spominju igrači iz mrtve turske superlige u kontekstu reprezentacije. Hvala ku.rcu pa smo spali samo na Mujakića iz tog odrona od lige. Svi ostali su, ili pobjegli od tamo, ili ih se više ne zove.
Joj kad se sjetim onog perioda kad nam je baza bila turska. Zapravo kad se sjetim ja ne znam kako smo prezivjeli taj period od 2019te do 2024te
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, RacioEmocionalan, Sveti, Taree i 85 gostiju.