Bilo bi iznenadujuce da on uspije dobiti potrebne papire.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ajdin nije fajter. S takvim igračima smo sve prijašnje baraže gubili.dubrovnik je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:25Odavno ne pisem na forumu ali ga citam poprilicno redovno i ovo mi je najdraza tema. Posto vec govorite o igracima koji bi trenutno mogli pomoci ekipi stalno me muci zasto nikad nije pozvan igrac Cracovie Ajdin Hasic. Problem je sto je poprilicno staklenih noga ali mislim da bi reprezentacija mogla imati koristi od njega. Makar sa klupe. Strasan sut, dribling a moze igrati i ofanzivnog veznog jer ima dobar zadnji pas. Utakmica za mladu reprezentaciju BiH mu je usporila karijeru i poprilicno negativno uticala na njezin razvoj. Mislim da ce vrlo brzo napravit iskorak u karijeri.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne treba tovariti nove igrače za SP, jer to može biti dvosjekli mač. Eventualno 1-2 pojačanja tipa Pejčinović i Mahmić. Ali ujedno na ovom momentumu i ludilu završiti sve ostale koji su u bilježnicama kako bi bili spremni za Ligu nacija u septembru (Ličina, Busuladžić, Jakupović i co.). Zakapariti ih u tim zvaničnim mečevima i na konju smo. Ove neke polovne koji su se vrtili oko reprezentacije godinama, upadali i ispadali, treba ostaviti gdje su i sad. Od sad, pa do poslije svjetskog prvenstva, treba tražiti samo mlade igrače. Radije bih na Mundijal poveo nekog iz mlade reprezentacije nego Hasića.
Prije par mjeseci je bio neki članak na drugom portalu o njemu gdje je rečeno da vodi porijeklo iz BiH. Bio je zimus na meti partizana ali nije na kraju otišao.
Novi Pazar je solidan u ligi i odbrana im je takodjer fina, a on im je najbolji stoper tako da bi ga fino bilo privoliti da igra za nas. Vjerujem da nece napraviti lošiju karijeru od hadzikadunica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ima li kakve minimalne sanse za Janelta?
Niko ga vise i ne spominje?
Niko ga vise i ne spominje?
Pa nema veze s nama, al nema veze ni pola pravoslavnih bosanaca pa ipak igraju za Srbiju, to je prosto tako.D97 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 17:59Pa zar nije on cigan? Kakve veze onda ima sa nama? Osim ako nije takozvani “bijeli cigan”.dedo26 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:19Da ne budem pesimista ali sigurno do svjetskog da ce se povrijedit bar 3 igraca. Zato je vazno da imamo klupu, jer ovo je po prvi put u ne znam koliko godina da smo bili kompletni, bez ijednog povrijedjenog osim Barisica koji svakako en bi igrao.
Isto tako, mislim da ce sad neki igraci koji su nas odbijali htjeti igrati, ali ja im ne bi dao, poput tipa mladi Adem Avdic.
Ne znam jel bijeli cigan ili sta, al nosi muslimansko ime pa kontam da ga vuce za Bosnu. Al ocito da ga ne vuce, mada mu ne zamjerim.
Nadam se da će Klix ili neki portal zovnuti Spahu nek čovjek objasni gdje smo i šta smo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Da li ga vuce nesto za nas ili ne, saznacemo tek kad promijeni klub.
I Bazdar je tvrdio da mu je Srbija jedina reprezentacija, dok je igrao u Partizanu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne mogu da nađem njegovu temu, a samo želim da se sjetim degenerika Anela Ahmedhodžića.
Anele glupane.
Anele glupane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eno je krenulo prizivanje Ahmedhodžića na nekoliko (doduše perifernih) portala. Jedan od naslova je "treba li Barbarez popiti sa Anelom kafu da ga vrati, za početak da pojača konkurenciju", drugi " Ahmedhodžić slao signale pojedinim igračima da je spreman za povratak"
Glory Glory Man United
Bas cudno da je sad spreman za povratakDaduli je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:11Eno je krenulo prizivanje Ahmedhodžića na nekoliko (doduše perifernih) portala. Jedan od naslova je "treba li Barbarez popiti sa Anelom kafu da ga vrati, za početak da pojača konkurenciju", drugi " Ahmedhodžić slao signale pojedinim igračima da je spreman za povratak"
Virto, eno je na medjunarodni fudbal.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vrlo brzo ce se desiti da nam igraci iz liga petica sjede na klupi zbog zestoke konkurencije. Evo samo na stoperima vec imamo 2 iz liga petica, a sta ih tek dolazi..
Nadam se da ce se pojaviti uskoro neki vezni u rangu Kerima i Esmira...mozda ovaj Catovic!?
Realno nikad nismo bili slabiji na sredini terena..
Treba iskoristiti ovaj hype i zaganjati sve potencijalne za Ligu nacija.
Nadam se da ce se pojaviti uskoro neki vezni u rangu Kerima i Esmira...mozda ovaj Catovic!?
Realno nikad nismo bili slabiji na sredini terena..
Treba iskoristiti ovaj hype i zaganjati sve potencijalne za Ligu nacija.
Hvala. Baš mi je trebala jedna tema gdje mogu da serem ko foka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Spaha je rek'o da je Anel gotova prica dok oni vode repku. A oni odlicno vode repku i nece jos neko vrijeme nigdje, tako da je sve jasno oko Anela priglupog.Daduli je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:11Eno je krenulo prizivanje Ahmedhodžića na nekoliko (doduše perifernih) portala. Jedan od naslova je "treba li Barbarez popiti sa Anelom kafu da ga vrati, za početak da pojača konkurenciju", drugi " Ahmedhodžić slao signale pojedinim igračima da je spreman za povratak"
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma samo uđite na njegov IG i pogledajte komentare 
Mah kakav Anel ba da dodje na koljenima molit da igra, sutno bi ga, odsviro je on svoje.
Samo kvalitet ganjat i momke koji ce srcem igrat za ovu drzavu.
Prioritet treba bit vezni red, tu nam najprije treba pojacanje.
Samo kvalitet ganjat i momke koji ce srcem igrat za ovu drzavu.
Prioritet treba bit vezni red, tu nam najprije treba pojacanje.
Ja se ne sjecam igraca slicnog njemu u sastavu BiH osim Izeta Hajrovica. On ce sigurno u Bundes Ligu sa ili bez reprezentacije. Tako da ne vjerujem da ga mozemo izgubiti i da na kraju nece zaigrat nego me cudi da jos nikad nije pozvan da se isproba. Puno anonimusa je prodefiliralo kroz reprezentaciju prije njega. Iz Dinama je otisao sa 18 kao generacijski talenat u Besiktas.Maverick je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:12Ajdin nije fajter. S takvim igračima smo sve prijašnje baraže gubili.dubrovnik je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:25Odavno ne pisem na forumu ali ga citam poprilicno redovno i ovo mi je najdraza tema. Posto vec govorite o igracima koji bi trenutno mogli pomoci ekipi stalno me muci zasto nikad nije pozvan igrac Cracovie Ajdin Hasic. Problem je sto je poprilicno staklenih noga ali mislim da bi reprezentacija mogla imati koristi od njega. Makar sa klupe. Strasan sut, dribling a moze igrati i ofanzivnog veznog jer ima dobar zadnji pas. Utakmica za mladu reprezentaciju BiH mu je usporila karijeru i poprilicno negativno uticala na njezin razvoj. Mislim da ce vrlo brzo napravit iskorak u karijeri.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sva sreća pa smo onakvu jajaru odstranili iz ekipe na vrijeme. Medicinskim izrazom mi smo izvršili ablaciju kancerogenog tkiva koje bi samo kočilo napredak.ovog zajedništva što nas je odvelo na svjetsko
Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, RacioEmocionalan, Sveti, Taree i 85 gostiju.