Arena ima prava na sve što je imao SK za BiH. Arena je sada jedini sportski kanal u BiH. ES tu ne ubrajam.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Ima li kakvih sansi za utakmice svjetskog u 4K ? Nema logike da Arena pored ovoliko kanala nema jedan u 4K rezoluciji. SK je imao.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakva je situacija sa ovim utakmicama sto prenosi MyTv. Da li bude neki prenos na ovim arenama, jer znam kad sam gledao preko streamova da prenose srpske ili hrvatske arene 6,7,8, u zavisnosti od klubova. Hocemo li moci mi na telemahu gledati te utakmice?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne jer tu MY TV ima ekskluzivu u BiH.
SK ne postoji vise u Bosni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Komentatori srpske Arene prema tonu razocarani sto je BiH otisla na SP. Koji odron moras biti pa braniti takve neljude? Znate koga pitam?
CPOJ
Jbga,kad ti je drzava takva da na SNS kanalima moras gledati sport 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Maroon1946
- Kontakt:
Na Sport Klubu pisu "tzv Kosovo proslo u finale baraza"
Sve je to isto, ako nista Arena je sad otvorila svoje kanale u BiH i idu sve nasi komentatori dok SK to nikad nije uradio
Da li ce ovo SP biti pored BHRT-a, prenositi i Arena Sport? Kad je bilo SP u Kataru, prenosili su BHRT i MYTV. E sad, da li ce MYTV opet prenositi ovogodišnje SP? Negdje sam procito da ce bit na Areni BH, sad ne znam jel 99% tacna informacija?
Bit će na Areni i to, zasad, samo tu
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ogadise mi sve komentatore tamo, zadnji u nizu Goran Svilar, mada cijela ta tv mi se gadi zbog politicke pozadine
Niko ne ocekuje od njih da navijaju za BiH ali barem komentarisi kao svaki drugi mec koji radis, srcanije dozivljavaju meceve Elchea, Godoy Cruza, Cagliarija nego takav jedan mec za plasman na SP, uporedi npr. komentatora na penal seriji Ceska - Danska i na BiH - Italija, imas na njihovom youtube
Uz to, ako zaista volis fudbal ne mozes ostati imun na to, cak je i mene "radilo" ono kad je Mitrovic onako zabio u Portugalu i odveo ih na SP, kao sto bi me "radio" bilo kakav mec te magnitude, a ovi komentatori se kao nesto suzdrzavaju jer "moraju" tako po direktivi iz vrha, receno im da mrze susjedne drzave i klubove iz tih drzava
U pitanju su ozbiljni pacenici, bolesnici i losi ljudi, od svih zemalja bivse ex-yu ovakvo nesto mislim da je moguce samo u Srbiji
Don't believe the hype.
Ja sam ovo napisao zbog ovog lika sto ih je godinama ovdje branio, hvalio, pa i svrsavao nad arenom i njohovim komentatorima.
Uopste me nije zanimalo, zapravo je bolje sto su pokazali mada smo znali njihovo napaceno nesretno lice.
Uzivajmo u plasmanu, oni nek se jedu sto ce nasu repku gledati u prime timeu.
CPOJ
Ja im ne znam ni imena, nisam ih toliko ni pratio, na yt mi izbacilo neki klip komentatora s balkana, i tako, znam da ima onaj jedan lik koji je radio na sk i to cak championship, pa lik je komentarisao kurford protiv picester pa se nalozi ko da je licno navijac nekog od njih, znaci liga koju malo svijeta prati. Ovdje polufinale kvala i on ko da mu je sve pobilo. Pa cak reakcija na gol velsa i nas gol je toliko razlocita da je tu vec bilo vidljivo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 03:39Ogadise mi sve komentatore tamo, zadnji u nizu Goran Svilar, mada cijela ta tv mi se gadi zbog politicke pozadine
Niko ne ocekuje od njih da navijaju za BiH ali barem komentarisi kao svaki drugi mec koji radis, srcanije dozivljavaju meceve Elchea, Godoy Cruza, Cagliarija nego takav jedan mec za plasman na SP, uporedi npr. komentatora na penal seriji Ceska - Danska i na BiH - Italija, imas na njihovom youtube
Uz to, ako zaista volis fudbal ne mozes ostati imun na to, cak je i mene "radilo" ono kad je Mitrovic onako zabio u Portugalu i odveo ih na SP, kao sto bi me "radio" bilo kakav mec te magnitude, a ovi komentatori se kao nesto suzdrzavaju jer "moraju" tako po direktivi iz vrha, receno im da mrze susjedne drzave i klubove iz tih drzava
U pitanju su ozbiljni pacenici, bolesnici i losi ljudi, od svih zemalja bivse ex-yu ovakvo nesto mislim da je moguce samo u Srbiji
CPOJ
Slazem se da je to sve u 5 deka, na Areni nije mozda ni to pisalo. Kao sto rekoh, slucajno izbaci klip na yt, onaj slovenac samo sto ne place, vele i babo su bili korektni jer onako komentiraju i ostale meceve u ligama, pa cak bih rekao i da su pojacali kad je bosna prosla, znaci 1000% profi.Maroon1946 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:29Na Sport Klubu pisu "tzv Kosovo proslo u finale baraza"
Sve je to isto, ako nista Arena je sad otvorila svoje kanale u BiH i idu sve nasi komentatori dok SK to nikad nije uradio
A ova dvojica, posebno onaj prvi, znam kako rade championship i premierligu, a ovdje baraz za SP rade ko mlohave qite. I neka su, mi smo svoje dokazali. Samo sam ovo sve i napisao zbog ovog lika koji na ovoj temi brani i branio je svako njihovo preuzimanje od sk.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.