Mislim da je zaigrca koji je talentovan kao Kerim samoubistvo odlazak u Seriu A, on da je pametan strpio bi se 2 sezone u Leverkuzenu poderao njemačku bundes ligu i sa 20 godina otišao u Bayer M i tu postao legenda narednih 10 godina ili ostvario mokre snove i otišao u Barcelonu/Real
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Evo 5 minuta mozgam i trazim na transfermarktu ko je taj Zaigrca koji je talent kao i kerim, tek sad skontah da je typoSport90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 12:42Mislim da je zaigrca koji je talentovan kao Kerim samoubistvo odlazak u Seriu A, on da je pametan strpio bi se 2 sezone u Leverkuzenu poderao njemačku bundes ligu i sa 20 godina otišao u Bayer M i tu postao legenda narednih 10 godina ili ostvario mokre snove i otišao u Barcelonu/Real
naprijed rejal
Ne znam da li se ovdje o tome pisalo posto ja nisam vidio, ali njegova mama je dala intervju u Zenici pred utakmicu u kojoj je izmedju ostalog potvrdila da bi i mladji sin trebao igrati za Bosnu i Hercegovinu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Zar je bilo uopste dileme nakon Kerima?
Za nekih 5-6 godina 2 brata u prvih 11
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav crni Bayern, poslije Leverkusena direkt u veliki Klub tipa Real Madrid!Sport90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 12:42Mislim da je zaigrca koji je talentovan kao Kerim samoubistvo odlazak u Seriu A, on da je pametan strpio bi se 2 sezone u Leverkuzenu poderao njemačku bundes ligu i sa 20 godina otišao u Bayer M i tu postao legenda narednih 10 godina ili ostvario mokre snove i otišao u Barcelonu/Real
Bayern je najveci klub na svetu.Kljukusar je napisao/la: ↑03 apr 2026, 22:29Kakav crni Bayern, poslije Leverkusena direkt u veliki Klub tipa Real Madrid!Sport90 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 12:42Mislim da je zaigrca koji je talentovan kao Kerim samoubistvo odlazak u Seriu A, on da je pametan strpio bi se 2 sezone u Leverkuzenu poderao njemačku bundes ligu i sa 20 godina otišao u Bayer M i tu postao legenda narednih 10 godina ili ostvario mokre snove i otišao u Barcelonu/Real
Trenutno korisnika/ca: Beduin, ebi46, Edbh21, GG3, Goalgetter, Kljukusar, LukavacBHF, ovisnik, Plavamamba, signalidunapark i 88 gostiju.