Samo krompir. Dok je bio Biden jeo sam teletinu, dry aged steaks i to grass fed. Sad se samo ima za krompir
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma to ti Biden prodavao junetinu pod teletinu 
- VivaLaStella
- Kontakt:
EU lideri su jedna neviđena skupina političkih incelaFCB1986 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 18:34Jbga kad je Evropa glupa, rade uvijek sta joj neka budala naredi. Da su pametni radili bi na smanjenju americkog uticaja i kupovali energente gdje su dostupni i jeftiniji.VivaLaStella je napisao/la: ↑02 apr 2026, 12:12Pa činjenica je da je biznismen i da Evropi između redova govori da kupiju od njega i batale Hormuz
Necemo ovisiti od Rusiji, hocemo od SADa za duplo skuplje.
pravda za mnoy
Znaš znanje. Tele od 100-tinjak kila je mjera za dvije porodice. Nije previše kad podijeliš na pola, tako da neće predugo biti zamrznuto, jer sve preko pola godine nije preporučljivo.
Ovi moji u Schwarzwaldu redovno kupuju od ljudi sa sela, 11€ po kilogramu. Dobiju sve izrezano i zapisano za šta je koji komad. Stvarno povoljno.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- VensanKasel
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Meni karte uredno stigle.napoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:42Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?
Meni stigle rano jutros, danas bi bilo 72 sata. Isto sam cuo da su ljudi dobijali tu vrstu maila pa sam ja njima poslao mail prijeteceg karaktera sta ce se desiti ukoliko ne dobijem karte koje sam uredno plationapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:42Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?
1946-1987
Iran je jutros po drugi put napao Kuvajt i oštetio postrojenje za desalinizaciju vode i proizvodnju energije.
Polovina iranskih raketnih lansera je još uvijek netaknuta, a hiljade dronova za napad i dalje se nalaze u njihovom arsenalu, prema izvještaju američkih obavještajnih službi.
Jučer u Edeki maksuz kupio iranske hurme.
Polovina iranskih raketnih lansera je još uvijek netaknuta, a hiljade dronova za napad i dalje se nalaze u njihovom arsenalu, prema izvještaju američkih obavještajnih službi.
Jučer u Edeki maksuz kupio iranske hurme.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- AshburtonG
- Kontakt:
Je li neko moze uopce pristupit njihovoj stranici? Meni konstantno izbacuje neki runtime error. Joj kakvi debili majko draga. Morat cu i ja izgleda prijeteci email slat.leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 11:23Meni stigle rano jutros, danas bi bilo 72 sata. Isto sam cuo da su ljudi dobijali tu vrstu maila pa sam ja njima poslao mail prijeteceg karaktera sta ce se desiti ukoliko ne dobijem karte koje sam uredno plationapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:42Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?E sad, jel slucajnost da su poslali karte onako ili zbog maila, ne znam.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Wilshere10
- Kontakt:
Prodajem karte za koncert Dine MerlinaZbog dugovanja u ponedjeljak je planirano gašenje električne energije kompaniji Nova Željezara Zenica što bi izazvalo naglo zaustavljanje pogona i veliku opasnost te moguću ekološku katastrofu.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
soko je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:42De ba Aleme, priznaj kriza. Nemas za bifteka, nemas za motora, nemas za tekme u LAalemsa je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:37Zavladala neka bolest medju kravama/govedima u Mexicu, pa nema do daljnjeg. Od njih uzimam na veliko. A ovo kad mi je cejf uzimam u prodavnici normalno. Ne razumiju se ovi u steak pa toliko placaju.Wilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:32
Ne objavljuje vise slike bifteka. Sad je jasno i zbog cega.![]()
![]()
Babo trumponja zaj'ebo situaciju![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Rade li banke u ponedjeljak ?
Neko je napisao da su mu vracena pare,ali ne i provizijanapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:42Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, TefalTava i 6 gostiju.