Ne striktno za firme. Samo za uposlenike koji slave.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Radi ti sve normalno.
E super, hvala.
- napoleon72
- Kontakt:
Evo rodjak koji je kupio karte maloprije dobio ovaj mail da su karte vec zauzete i da nam nude zamjenu za 1.8..leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 11:23Meni stigle rano jutros, danas bi bilo 72 sata. Isto sam cuo da su ljudi dobijali tu vrstu maila pa sam ja njima poslao mail prijeteceg karaktera sta ce se desiti ukoliko ne dobijem karte koje sam uredno plationapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:42Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?E sad, jel slucajnost da su poslali karte onako ili zbog maila, ne znam.
Kakvo sr.anje od organizacije ocm, stranicu im pravio neko poput "zna to moj mali, on ganja te kompjutere, zavrsit ce ti on to".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo i meni je dosao isti mail. Hadzija duvaj ga. Nabijem i tebe i drugi koncert na qrac sto mi nudis.napoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:45Evo rodjak koji je kupio karte maloprije dobio ovaj mail da su karte vec zauzete i da nam nude zamjenu za 1.8..leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 11:23Meni stigle rano jutros, danas bi bilo 72 sata. Isto sam cuo da su ljudi dobijali tu vrstu maila pa sam ja njima poslao mail prijeteceg karaktera sta ce se desiti ukoliko ne dobijem karte koje sam uredno plationapoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:42Jesu l kome dosle karte za Merlina na mail? Bilo je receno unutar 72h, jos nema nista, citam po portalima i redditu da su mnogim karte nestale sa profila na adriatickets i vjerovatno nece ni doci. Neki su cak i dobili mailove gdje se kaze da su njihove karte vec zauzete i organizator im nudi karte za drugi termin. Je li neko imao slicnih problema?E sad, jel slucajnost da su poslali karte onako ili zbog maila, ne znam.
Kakvo sr.anje od organizacije ocm, stranicu im pravio neko poput "zna to moj mali, on ganja te kompjutere, zavrsit ce ti on to".![]()
Bolji koncert ce biti u subotu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Došao mi je mail, sa 4 karte. Sve u redu. Imao sam sreće predpostavljamAshburtonG je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:58Evo i meni je dosao isti mail. Hadzija duvaj ga. Nabijem i tebe i drugi koncert na qrac sto mi nudis.napoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:45Evo rodjak koji je kupio karte maloprije dobio ovaj mail da su karte vec zauzete i da nam nude zamjenu za 1.8..leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 11:23
Meni stigle rano jutros, danas bi bilo 72 sata. Isto sam cuo da su ljudi dobijali tu vrstu maila pa sam ja njima poslao mail prijeteceg karaktera sta ce se desiti ukoliko ne dobijem karte koje sam uredno platioE sad, jel slucajnost da su poslali karte onako ili zbog maila, ne znam.
Kakvo sr.anje od organizacije ocm, stranicu im pravio neko poput "zna to moj mali, on ganja te kompjutere, zavrsit ce ti on to".![]()
![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ja sam iz principa odbio te karte. I ove prve sam kupio jer sam htio s roditeljima ici ali mi se realno ogadila sva ova prica oko koncerta zbog ove sanerske prodaje karata.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja, nek yebe mater sebi u subotu.AshburtonG je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:58Evo i meni je dosao isti mail. Hadzija duvaj ga. Nabijem i tebe i drugi koncert na qrac sto mi nudis.napoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:45Evo rodjak koji je kupio karte maloprije dobio ovaj mail da su karte vec zauzete i da nam nude zamjenu za 1.8..leo1946 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 11:23
Meni stigle rano jutros, danas bi bilo 72 sata. Isto sam cuo da su ljudi dobijali tu vrstu maila pa sam ja njima poslao mail prijeteceg karaktera sta ce se desiti ukoliko ne dobijem karte koje sam uredno platioE sad, jel slucajnost da su poslali karte onako ili zbog maila, ne znam.
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ne govori istinu, tu konverzaciju za koju si postavio pitanje je rekao da ni teletinu ne zamrzava nego sve ispece (i veliku kilazu). Sad je drugacije, sto znaci da je od amidze naucio, nema sta drugo bitiarmando je napisao/la: ↑03 apr 2026, 07:54Znaš znanje. Tele od 100-tinjak kila je mjera za dvije porodice. Nije previše kad podijeliš na pola, tako da neće predugo biti zamrznuto, jer sve preko pola godine nije preporučljivo.
Ovi moji u Schwarzwaldu redovno kupuju od ljudi sa sela, 11€ po kilogramu. Dobiju sve izrezano i zapisano za šta je koji komad. Stvarno povoljno.
ne mogu se skontat da li bi radije imao vel'ku kuću i jeo nekakve trave ili prkno od kuće al' jeo mesinu k'o gospodin 
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Wilshere10
- Kontakt:
Govedina is Mehika je za ove što struggling with money. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja sam njemu napisao istinu, tebi kad napisem pola je sprdancijaalemsa je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:19Ne govori istinu, tu konverzaciju za koju si postavio pitanje je rekao da ni teletinu ne zamrzava nego sve ispece (i veliku kilazu). Sad je drugacije, sto znaci da je od amidze naucio, nema sta drugo bitiarmando je napisao/la: ↑03 apr 2026, 07:54Znaš znanje. Tele od 100-tinjak kila je mjera za dvije porodice. Nije previše kad podijeliš na pola, tako da neće predugo biti zamrznuto, jer sve preko pola godine nije preporučljivo.
Ovi moji u Schwarzwaldu redovno kupuju od ljudi sa sela, 11€ po kilogramu. Dobiju sve izrezano i zapisano za šta je koji komad. Stvarno povoljno.![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Da , jeste . Iako sa tom aplikacijom nikad nije sve u redu .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:35Da , jeste . Iako sa tom aplikacijom nikad nije sve u redu .![]()
Ziva istina, i aplikacija i stranica na webu smece tesko
I found freedom. Losing all hope was freedom.