To ako uspijes naci, svaka ti cast. Jedino da cekas do pred sami mec, pa mozda budu jeftinije.addebisi je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:12Moze li ni neko pomoci da dodjem do karte za bilo koju utakmicu al da nije 500 dolara, voljan sam dati do 600 maraka max, ovo na fifi je sranje, da otkupim kartu nasao najjeftiniju 546 dolara, hvala ako ko zna kako da dodjem do jeftinijih karata moze li se nekako preko naseg saveza? Hvala
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pokupovali su i protiv Svice i Katara, moguce da su u paketu uzimali? To za Kanadu ti mozda ima smisla, otic ce gledati Kanadu, ali nema logike da ce putovati u LA ili Seattle da gleda BiH-Svica, BiH-Katar. Ali hajde ostaje da se vidi.MostaracVelezovac je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:28
To su Kanadski Talijani. Navijaće oni za Kanadu. Nisu to Tale ko oni dole. Njima je utakmica teatar. Popiju pive. Pojedu burger.
Neće oni puno karata prodati.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jeftinije ce mozda malo bit, al moze odma otpisat da ce nac kartu za svjetsko prvenstvo za 300 eura..makar tunguzija protiv zimbabvea igralaMostaracVelezovac je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:26546 dolara je jako jeftina cijena za kartu. Garantujem da nećeš naći tu ili nižu cijenu za sedmicu dana i nakon toga.addebisi je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:12Moze li ni neko pomoci da dodjem do karte za bilo koju utakmicu al da nije 500 dolara, voljan sam dati do 600 maraka max, ovo na fifi je sranje, da otkupim kartu nasao najjeftiniju 546 dolara, hvala ako ko zna kako da dodjem do jeftinijih karata moze li se nekako preko naseg saveza? Hvala
Karte za Toronto su oko 4-5,000 dolara. Neke i više.
Znači ne mogu da vjerujem da ispred vječne onu noc nije bilo kreativnih ljudi da malo iscupaju ove pjesme i da nesto ovako puste.
Sve u svemu losa organizacija doceka. Raja dole prema Ariji se zali da se nista nije culo., da ne govorim da nije bilo projektora za istu tu raju dole sto je bila.
Sve u svemu losa organizacija doceka. Raja dole prema Ariji se zali da se nista nije culo., da ne govorim da nije bilo projektora za istu tu raju dole sto je bila.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:45
Jeftinije ce mozda malo bit, al moze odma otpisat da ce nac kartu za svjetsko prvenstvo za 300 eura..makar tunguzija protiv zimbabvea igrala
Na tom mecu ako bude i 10k navijaca, evo glavaalemsa je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:49tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:45
Jeftinije ce mozda malo bit, al moze odma otpisat da ce nac kartu za svjetsko prvenstvo za 300 eura..makar tunguzija protiv zimbabvea igralaHaj Portugal (C. Ronaldo), Svabija ok, ali eto ti dole Saudijske Arabije $180.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Pa brate nije ni bilo organizacijeScholl je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:47Znači ne mogu da vjerujem da ispred vječne onu noc nije bilo kreativnih ljudi da malo iscupaju ove pjesme i da nesto ovako puste.
Sto se pjesme tice...."Sanjao sam proci cemo u finale, sanjao sam dobicemo na penale...."
=\_1921_/=
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Zakasnio si malo, dva dana je bilo za 180 evra…addebisi je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:12Moze li ni neko pomoci da dodjem do karte za bilo koju utakmicu al da nije 500 dolara, voljan sam dati do 600 maraka max, ovo na fifi je sranje, da otkupim kartu nasao najjeftiniju 546 dolara, hvala ako ko zna kako da dodjem do jeftinijih karata moze li se nekako preko naseg saveza? Hvala
Probaj marketplace ili nesto gdje su ljudi koje nece ici uzeli
Sportsport.ba - nezvanicno saznajemo da je prvi protivnik u prijateljskim sjeverna makedonija
Izvor: ovde na forumu neko reko da su slobodni tad i vjerovatno ce se oni upitat.
Kakav portal
Izvor: ovde na forumu neko reko da su slobodni tad i vjerovatno ce se oni upitat.
Kakav portal
naprijed rejal
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, ja bio na onom cosku kod Azela, pa se ništa nije čulo. Kako su tek čuli ti koji su bili kod BBI...Scholl je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:47Znači ne mogu da vjerujem da ispred vječne onu noc nije bilo kreativnih ljudi da malo iscupaju ove pjesme i da nesto ovako puste.
Moguće je to za Makedoniju jer su Spaha i njihov predsjednik saveza nedavno imali sastanak. Mislim, ssba je pouzdan i tačan ko pola ovih insajdera s foruma.
-
Bundesliga
- Kontakt:
I bolje ti je da nisi čuo Bahu kako se dere ko stoka
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Doslovno napisao prije dva sata kontajuci jer su slobodni tada i da hocemo nekog slabijeg da se euforija dodatna napravi i igraci raspucaju, na kraju oni od toga clanak naprave
-
19vendetta87
- Kontakt:
Docek je bio organizovan. Jos prije pocetka utakmice najavljeno je da ce biti docek ispred vjecne vatre, u slucaju da se plasiramo na SP.invincible1921 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:55
Pa brate nije ni bilo organizacijeraja spontano dosla,,,,kad je esmir zabio ja izaso na balkon vani sve crveno od baklji i vatrometa, al doslovno u istoj sekundi...pred vjecnom htio otic malo sta strane nisam uspio da se pomjerim dalje od pet metara
![]()
Sto se pjesme tice...."Sanjao sam proci cemo u finale, sanjao sam dobicemo na penale...."![]()
Druga stvar sto je Baho napravio one man show od toga.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Donnaruppa
- Kontakt:
Ma kakva makedonija, daj nam neke arape, afrikance, amerikance, dosadilo vise igrati sa evrposkim ekipama, ne sjecam se kad smo zadnji put igrali se ekipom izvan evrope
Nije Makedonija ni nelogičan izbor. Nisu neka preloša ekipa, a opet nisu neko protiv koga nećemo igrati fudbal. A i ok im je sigurno, nije da oni inače imaju neke super ponude za prijateljske. Plus, mogu vjerovatno naši s njima dogovoriti i šta da igraju.
Ja sam ipak očekivao da će dovesti nekakve Arape, da glume Katar (tipa Kuvajt, Oman, Bahrein
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koliko ide igrača na spisak za SP, 25-26-27? Otprilike se zna ko ide, nadam se samo da je Karić/Gazibegović taj 26. igrač jer nam treba bek iako sam zadovoljan Burnićem zadnje dvije utakmice.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
26 je po pravilu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:42Koliko ide igrača na spisak za SP, 25-26-27? Otprilike se zna ko ide, nadam se samo da je Karić/Gazibegović taj 26. igrač jer nam treba bek iako sam zadovoljan Burnićem zadnje dvije utakmice.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vasilj, Zlomislić, Hadžikić;
Dedić, Katić, Muharemović, Čelik(?), Mujakić, Radeljić(?), Hadžikadunić(?), Barišić, Kolašinac, Karić/Malić(?);
Bašić, Tahirović, Šunjić, Gigović, Hajradinović, Hadžiahmetović, Memić, Alajbegović, Bajraktarević;
Džeko, Demirović, Tabaković, Baždar.
Znači ovako nešto otprilike, ne znam jesam li koga zaboravio
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Beduin, ebi46, Edbh21, GG3, Goalgetter, Kljukusar, LukavacBHF, ovisnik, Plavamamba, signalidunapark i 79 gostiju.