Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
VensanKasel
-
Kontakt:
Postao/la VensanKasel » 03 apr 2026, 13:30
coelho41 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:55
Definitivno se isključujem. Ovaj kaže krade, ali i nama daje
Zahvalite se Bogu na Emiru Spahiću koji je od 2020. godine uz Savez i pretrpio je sve i svašta da Reprezentaciju dovede gdje jeste.
Pa upravo to , svi na toj funkciji dođu da klepe za sebe . Samo Vico ima mozak , ako reprezentacija ima uspjeha onda više za njega ima sa strane .
Za razliku od "naših" , koji nemaju mozga i prodaju se za qrac .
E sad što se tebi i ostalim više sviđa daj da nas naš yebe i SDA moto daj meni meni i samo meni , ako šta malo ostane daj i to meni je drugo me ništa ne interesuje , e to je već drugo .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
VensanKasel
-
Kontakt:
Postao/la VensanKasel » 03 apr 2026, 13:35
LukavacBHF je napisao/la: ↑02 apr 2026, 21:27
Nekada Ušanović, danas Čolpa - sve dokazane patriote, spremni da daju glavu za državu, ne interesuje ih lični interes a ni novac, nego striktno uspjeh države i fudbala u istoj.
Isto tako, kriv mi je direktor komunalnog preduzeća u Prijedoru što Sarajevo generalno ima katastrofalne komunalne usluge i što je grad prljav. Kriv mi neko iz Posušja, što komšiji papanu u Sarajevu ne možeš objasniti da nije ispravno frknuti smeće pored kontejnera ili nakon renoviranja stanja sav hamelj sručiti na zelenu površinu u blizini kontejnera. Jer, njegovo je mišljenje da to tako treba i da je neko dužan očistiti to poslije njega. Kriv mi je Maglaj, što Sarajevo i Željo ne mogu u najvećem gradu razviti omladinski pogon u kojem neće imati prednost dijete čiji roditelj ima neki uticaj, i što dijete koje ima potencijal mora biti deset puta bolji da bi mu se pružila prilika.
Neka, samo nek' smo "naši", a za ostalo manje-više.
Savršeno potpisujem !!!
-
coelho41
-
Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑03 apr 2026, 13:30
Zahvalite se Bogu na Emiru Spahiću koji je od 2020. godine uz Savez i pretrpio je sve i svašta da Reprezentaciju dovede gdje jeste.
Pa upravo to , svi na toj funkciji dođu da klepe za sebe . Samo Vico ima mozak , ako reprezentacija ima uspjeha onda više za njega ima sa strane .
E sad što se tebi i ostalim više sviđa daj da nas naš yebe i SDA moto daj meni meni i samo meni , ako šta malo ostane daj i to meni je drugo me ništa ne interesuje , e to je već drugo .
Ne znam kako ste iz mojih riječi izvukli nacionalističku notu. Meni iz Tuzle, gdje su lokalne kabadahije uništile sport, je apsolutno svejedno da li me yebu iz Sarajeva ili iz Banja Luke, apsolutno mi je nebitno. Klupskog fudbala ionako nema, ostane mi samo reprezentativni i šta treba da žmirim na jedno oko jer je Zeljković mozak pa potpisuje netransparentne ugovore koji idu u korist njemu i ujakovom carstvu, od kojih mrvice daje nama, a ovi otprije (da ih ne nabrajam imenima, a svi idu u isti tor i B/H/S) se nisu sjetili da ostave malo i nama.
Njemačka kad je potpisala ugovor sa Nikeom, predjsednik Bernd Neuendorf je rekao ja sam u šoku, ne mogu da zamislim njemački dres bez tri linije nakon 70 godina, ali ja da nisam potpisao ugovor ja bih završio u zatvoru. A mi svi znamo da izvlači pare iz Saveza i još da ga veličam. Evo sad ću, nema šta.
-
VensanKasel
-
Kontakt:
Postao/la VensanKasel » 03 apr 2026, 15:04
coelho41 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 14:20
VensanKasel je napisao/la: ↑03 apr 2026, 13:30
Ne znam kako ste iz mojih riječi izvukli nacionalističku notu. Meni iz Tuzle, gdje su lokalne kabadahije uništile sport, je apsolutno svejedno da li me yebu iz Sarajeva ili iz Banja Luke, apsolutno mi je nebitno. Klupskog fudbala ionako nema, ostane mi samo reprezentativni i šta treba da žmirim na jedno oko jer je Zeljković mozak pa potpisuje netransparentne ugovore koji idu u korist njemu i ujakovom carstvu, od kojih mrvice daje nama, a ovi otprije (da ih ne nabrajam imenima, a svi idu u isti tor i B/H/S) se nisu sjetili da ostave malo i nama.
Njemačka kad je potpisala ugovor sa Nikeom, predjsednik Bernd Neuendorf je rekao ja sam u šoku, ne mogu da zamislim njemački dres bez tri linije nakon 70 godina, ali ja da nisam potpisao ugovor ja bih završio u zatvoru. A mi svi znamo da izvlači pare iz Saveza i još da ga veličam. Evo sad ću, nema šta.
Ti misliš da tri crte nisu 70 godima davale kovertu , a da Nike nije sada dao kesu umjesto koverte ?
Švabe ne izvlače pare iz Saveza ?
Ti nisi dobar ako misliš da iko od njih rade za platu i što vole reprezentacije ili fudbal , samo interes buraz samo čisti buraz interes .
-
dinoze
-
Kontakt:
-
DamirT
-
Kontakt:
dinoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:15
Joj al za anale je kako su Bosnjaci kada su imali sansu sami izabrali Mesu i Faruka

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Izabrao i Vico Krstajica realno, ali mu se drmala stolica pa daj Barbu. A znamo da je govorio dok je on na celu saveza, Barbarez mu nece primirisati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ExEsPerac
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:41
Joj al za anale je kako su Bosnjaci kada su imali sansu sami izabrali Mesu i Faruka

Izabrao i Vico Krstajica realno, ali mu se drmala stolica pa daj Barbu. A znamo da je govorio dok je on na celu saveza, Barbarez mu nece primirisati.
Po cemu mu se drmala stolica?
Znas li uopste kako funkcionise izbor/smjena predsjednika?
-
Padovan
-
Kontakt:

Vico je lagano mogao odjaviti Barbareza i ekipu nakon Njemačke, to je i sam Barbarez rekao na presu jučer, ali održao je riječ, tako da koliko god Vico bio omržen, on je više vjerovao Barbarezu nego većina na ovom forumu npr. nebitno šta mu je bio kraljni cilj, to samo on zna, ali ovdje pišemo o činjenicama. Vico za sada djeluje kao čovjek koji drži do riječi i dogovora, on je ujedno i najbolji predsjednik nogomentog saveza od postanka, koliko god to nama bilo "ružno za uho", hajmo pričati činjenicama. Nama nije kriv Vico (imamo mi i imali smo mnogo gori od njega), u neku ruku kada se uzme pristup, gard, pojava, i da nema te veze sa Dodikom, mi bi pričali o gospodinu i da ima velike zasluge za sve ovo, ovako ide Vico **** čim se ukaže nova prilika.
-
DamirT
-
Kontakt:
Padovan je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:55

Vico je lagano mogao odjaviti Barbareza i ekipu nakon Njemačke, to je i sam Barbarez rekao na presu jučer, ali održao je riječ, tako da koliko god Vico bio omržen, on je više vjerovao Barbarezu nego većina na ovom forumu npr. nebitno šta mu je bio kraljni cilj, to samo on zna, ali ovdje pišemo o činjenicama. Vico za sada djeluje kao čovjek koji drži do riječi i dogovora, on je ujedno i najbolji predsjednik nogomentog saveza od postanka, koliko god to nama bilo "ružno za uho", hajmo pričati činjenicama. Nama nije kriv Vico (imamo mi i imali smo mnogo gori od njega), u neku ruku kada se uzme pristup, gard, pojava, i da nema te veze sa Dodikom, mi bi pričali o gospodinu i da ima velike zasluge za sve ovo, ovako ide Vico **** čim se ukaže nova prilika.
Pa sigurno da je mogao, ali je glupo da ga otpustis nakon par mjeseci. Plus su uzasni protivnici bili. Opet ja ne kazem da je Vico lose stvari uradio (ako gledamo samo oko reprezentacije). Realnost je da je najuspjesniji predsjednik. Gledajuci njegova "obecanja", cak i vjerujem da ce ove pare uloziti u ove stvari sto je na pressu rekao.
Sto se tice lige, kralo se i dok je Vice, a bgm i prije njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MikiPirs
-
Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:00
Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:54
jestamaji je napisao/la: ↑02 apr 2026, 18:36
nemam pojma šta su mu planovi ali nije nimalo nemoguće da on završi u međunarodnom fudbalu.
Davno sam ja to napisao,
Virtu4l je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:27
Zeljković mi djeluje kao da gradi karijeru na ovoj funkciji i da sebi pravi zalog za budućnost.
Čovjek ima ogromno samopouzdanje, znanje je neupitno i njemu sve ovo ide u prilog, volio on reprezentaciju ili ne. Čovjek će jednostavno iza sebe ostaviti mnogo, više nego svi prethodnici zajedno. Tereni, uspjeh reprezentacije, nova generacija sjajnih fudbalera, rekordna zarada klubova od sponzora lige/saveza, na kraju i uspjesi klupskog fudbala. Još ako sve to zaokruži nacionalnim stadionom, a siguran sam da hoće, čovjek je odradio ogroman posao.
Naša liga jeste velika mrlja, ali kao što kaže jedan veliki domaći stručnjak - šta je tu je.
Iskreno, ko god da je dosao i bar se malo potrudio, napravio bi cudo. Sta god da je takao, sve je lose bilo. Svaki potez je donio nesto.
Plus plasman, to sve stavlja u pravi plan i to bas u prvi plan. Da se ispalo, niko od stranih medija ne bi pisao o nama, a nasi bi rekla dzaba tereni, i sve ostalo, nema plasmana.
Idealna prilika sad kad smo privukli strane medije da se prica i dizu poruke o kriminalu u savezu, ali ne znamo mi taj momenat iskoristiti, nazalost.
Mislim da je najbolje da se salju email-ovi stranim medijima
J... zar je toliko porblem reci, "Da uspjesan si, svaka ti cast i hvala!" ?
-
Edincapitano
-
Kontakt:
Postao/la Edincapitano » 03 apr 2026, 16:17
Ako ovaj covjek jos napravi novi stadion, on je legenda BH fudbala

-
Argentina
-
Kontakt:
MikiPirs je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:07
Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:54
Davno sam ja to napisao,
Čovjek ima ogromno samopouzdanje, znanje je neupitno i njemu sve ovo ide u prilog, volio on reprezentaciju ili ne. Čovjek će jednostavno iza sebe ostaviti mnogo, više nego svi prethodnici zajedno. Tereni, uspjeh reprezentacije, nova generacija sjajnih fudbalera, rekordna zarada klubova od sponzora lige/saveza, na kraju i uspjesi klupskog fudbala. Još ako sve to zaokruži nacionalnim stadionom, a siguran sam da hoće, čovjek je odradio ogroman posao.
Naša liga jeste velika mrlja, ali kao što kaže jedan veliki domaći stručnjak - šta je tu je.
Iskreno, ko god da je dosao i bar se malo potrudio, napravio bi cudo. Sta god da je takao, sve je lose bilo. Svaki potez je donio nesto.
Plus plasman, to sve stavlja u pravi plan i to bas u prvi plan. Da se ispalo, niko od stranih medija ne bi pisao o nama, a nasi bi rekla dzaba tereni, i sve ostalo, nema plasmana.
Idealna prilika sad kad smo privukli strane medije da se prica i dizu poruke o kriminalu u savezu, ali ne znamo mi taj momenat iskoristiti, nazalost.
Niko iz Saveza nije bio uspjesan, ni jedan predsjednik. Sve politicke lutke, bezobzira na nacijuni stranku koja ih postavljala.
Uapjeh ti je da nema stadiona i da je liga ovakva??
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
BHFreak
-
Kontakt:
Argentina je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:01
Niko iz Saveza nije bio uspjesan, ni jedan predsjednik. Sve politicke lutke, bezobzira na nacijuni stranku koja ih postavljala.
Probleme nasih sarajrvskih klubova trebamo traziti u samim klubovima

ja bogami vidim da mi titule ne gubimo od zrinjskog i borca vec od tamo nekih Rudara sloga sirokog…
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
Beli98
-
Kontakt:
BHFreak je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:18
ja bogami vidim da mi titule ne gubimo od zrinjskog i borca vec od tamo nekih Rudara sloga sirokog…
Ako vec ne gledas utakmice, onda bar nemoj srat po internetu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Izabrao i Vico Krstajica realno, ali mu se drmala stolica pa daj Barbu.
Predsjedniku našeg saveza se ne može drmati stolica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
jasmin10
-
Kontakt:
Beli98 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:20
Ma samo zbog Vice niste Bosanski Dinamo. Inače bi sad igrali ligu prvaka i prodavali igrače za 20 miliona.
-
Beli98
-
Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:09
Beli98 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:20
Ma samo zbog Vice niste Bosanski Dinamo. Inače bi sad igrali ligu prvaka i prodavali igrače za 20 miliona.
Mora da zajedno sa njim skandirate "Ne treba nam titula, jer Bosna nije nasa drzava"
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
plisek
-
Kontakt:
Dabogda umro svako ko ista dobro zeli smrdljivom neprijatelju vici.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
husrefbeg
-
Kontakt:
Pošteno. Naš do sada najbolji predsjednik. Pored repke i stadiona imamo pomak i u takmicenju klubova u Evropi. Dal krađe ili ne to je stvar sudova i tužilaštva.
-
husrefbeg
-
Kontakt:
plisek je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:26
Dabogda umro svako ko ista dobro zeli smrdljivom neprijatelju vici.
Ma nije u pitanju dal ga voliš ili ne il mu želiš dobro. Tu su rezultati koje prije njega nismo imali.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, Donnaruppa, ebi46, Goalgetter, Kljukusar, KrajinaKing, Lewy21, LukavacBHF, MaroonBjelave, NeckoPD, NerminFatic, perun, Proximic i 82 gosta.