Sto bi rekli: Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
Samo sto je jedan namjerno sebi ugasio svjetlo. Mozda je ruzno reci ali i hvala mu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Sto bi rekli: Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
Sta mislis braca, treba li mu dati drugu sansu?
A i to prvo nek malo odsjedi na klupi. Mada ga ja ne bi nikad zvao, taman da u Realu zavrsi. Bas sad se krenuo kajati kad smo otisli na SP.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:28Ako se pokaje i izvini, eventualno mu pruziti sansu u ligi nacija na jesen
Pa da, neka krene na klupi, ispred njega Tarik, Katic i Barisic, neka on prvo pokaze da je u stanju da se zrtvuje za ekipu i ulazi kao rezervaDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:30A i to prvo nek malo odsjedi na klupi. Mada ga ja ne bi nikad zvao, taman da u Realu zavrsi. Bas sad se krenuo kajati kad smo otisli na SP.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:28Ako se pokaje i izvini, eventualno mu pruziti sansu u ligi nacija na jesen
On je i izjavio ono dok smo mi u reprezentaciji, on joj nece prici. Tako nekako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:45koliko sam ja cuo iz nekih izvora, od ljudi koji poznaju Spahica on ga ne zeli nazad ni u ludilu, dok Barbarez bi mozda i popustio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.