A mi? Otisli na SP a niko u savezu nema pojma kako dres treba da nam izgleda
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Italijani izbacise dres iako se nisu plasirali na SP. Prodat ce boga oca, Adidas ih reklamira, njihova dijaspora koristi hype oko ovog raspada.

Pojedini "dizajneri" zaboravljaju da zive u istoj drzavi u kojoj zive Dodik i Covic 
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Nek nam proslijede dresnapapijri1987 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:14Italijani izbacise dres iako se nisu plasirali na SP. Prodat ce boga oca, Adidas ih reklamira, njihova dijaspora koristi hype oko ovog raspada.
A mi? Otisli na SP a niko u savezu nema pojma kako dres treba da nam izgleda![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fali to sto ovo nema veze sa cilimom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo Kelme i Legea 
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
samo neka naprave clean dres sa kragnom i u plavom/ domacem dresu pored zute bude i detalj bijele, jer trenutno licimo previse na Ukrajinu.
Ne znam fakat koji je ljudima qrac sa ovim nekim džezvama, burecima, ćilimima, milionima ljiljana, jel moguće da vas toliko radi džiberluk?
Daj prost dres i to je to
Daj prost dres i to je to
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Iznenadili sami sebe odlaskom na SPnapapijri1987 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:14Italijani izbacise dres iako se nisu plasirali na SP. Prodat ce boga oca, Adidas ih reklamira, njihova dijaspora koristi hype oko ovog raspada.
A mi? Otisli na SP a niko u savezu nema pojma kako dres treba da nam izgleda![]()
Nadati se da će biti lijep i jednostavan dres, bez puno kiča
Koliko propagande u ovom tekstu, nevjerovatno. Zakon prove noci nije vazio za katolike nego za srbe.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:14Sreca pa vas dvojica poznajete obicaje naroda koji zive u BiH:Virtu4l je napisao/la: ↑03 apr 2026, 10:45
Ali bukvalno.![]()
https://www.alamy.com/kyrgyz-motive-cul ... 80193.html
https://hr.wikipedia.org/wiki/Sicanje
I zar nije sicanje bilo tu od prije osmanlija?
Godinama je to tako na ovoj temi
Kod Nikea je to Aero fit dres kojeg bojama prilagode svim repkama

Svi imaju istu il slicnu kragnu, linije sa strane itd.itd.
Kelme do kraja mjeseca izbacuje nas dres za sp.
Brko iz druge galaksije!
Ja licno bi najvise volio nesto diskretno sa nasom plavom i bijelom bojom, i da je druga garnitura ista, samo zamjeniti boje, mada svako ima svoje misljenje pa je nekome i to bezveze, licimo na Grke, Fince itd.
Kod nasih dresova mene najvise nervira sto ne mozes doci do njih. Radovao se Adidasu, al sipak, ne mozes ga online nigdje kupit, znaci kad dodjem kod nas u BiH, moram ici traziti dres. Samo jednom sam uspio naletiti na dres nas u prodavnici u Americi (ovaj plavo-zuti sa slike), i iako je bio S, uzeo ga haha. Orginal bio, i nesto jeftin pravo, nekih $25 mozda.
Opet, nece mi biti jasno ako poslje Kelme ne uspiju barem nekog sponzora naci koji je konkretniji, bilo to Puma il opet Adidas (ne znam kakva je Kappa ili Lotto vise) jer mislim da ce ova repka imato duzi niz godina solidne rezultate, barem potencijala da igramo fino, sto je dobra reklama za sve sponzore opreme.

Kod nasih dresova mene najvise nervira sto ne mozes doci do njih. Radovao se Adidasu, al sipak, ne mozes ga online nigdje kupit, znaci kad dodjem kod nas u BiH, moram ici traziti dres. Samo jednom sam uspio naletiti na dres nas u prodavnici u Americi (ovaj plavo-zuti sa slike), i iako je bio S, uzeo ga haha. Orginal bio, i nesto jeftin pravo, nekih $25 mozda.
Opet, nece mi biti jasno ako poslje Kelme ne uspiju barem nekog sponzora naci koji je konkretniji, bilo to Puma il opet Adidas (ne znam kakva je Kappa ili Lotto vise) jer mislim da ce ova repka imato duzi niz godina solidne rezultate, barem potencijala da igramo fino, sto je dobra reklama za sve sponzore opreme.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
A i najgori rezultati su sa njim bili
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad to dođe od Ševke(čenka) onda ima težinu
A serdžada?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Vjerovatno će novi kelme dres biti ok iako ni ovaj trenutni nije loš.Najgora opcija bi bila povratak na najgori brend zvani adidas.Treš sa 3 pruge sa dizajnom iz 70-ih godina prošlog vijeka.Nike bi već bio druga priča.
Bilo bi fora stavit natpise ili simbole sa bosanskih stećaka na nove dresove, jbg imamo i mi neku povijest, nismo mi ostavstina osmanlija i slicno
-
signalidunapark
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, darker10, eldo, FerdinandF, General505, Google [Bot], mercurial, MiranGlasnic, Mostarska, StevieG8, zeljooo13, Zglavkar i 84 gosta.