Trener U19 reprezentacije rekao TAJ NEĆE HTJETI IGRATI ZA NAS…i na tome je stalo.Zglavkar je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:41Prije nekih mjesec-dva je Ganibegović rekao kod Marjana da su Ugwu i majka mu bili nekad davno u kontaktu s njim i iskazali interes da nastupa za BiH, da je on to prenio nekome iz naših omladinskih selekcija, ali ovi to nisu shvatili ozbiljno. Probam iskopati kad budem imao vremena.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bujrum svakome ko ima zelju i ko je spreman da se uklopi u ovu repku, ali za SP ja nikog novog nebi pozvo, dosta ce se profitera i šuge nakupiti sada zbog uspjeha, ali hvala Bogu imamo spahu i barbareza koji gledaju na sve i kod njih to nece proci. Pejcinovicev otac je spahi reko da mu BiH nije opcija. Ja se nadam da ce deket i jakupovic za koju godinu biti na nivou aBd.
Jest, ali opet nije fer ni prema onim sto su citave kvalifikacije bili u ekipi. Plus ona izjava da bi razmislio ako ne bude mogao kod Svaba. Jest da nije skoro nista pokazao, ali npr Bazdar ce vjerovatno biti na spisku. Svakako ni Pejcinovic nema sansi trenutno da zaigra pored trojca u vrhu napada (da ih ne nabrajam, znamo koji su).InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:19Ne slazem se brate. Po mom skromnom misljenju i dalje se za svakog igraca treba boriti, a ovo je jedna od situacija gdje smo na startu u prednosti.MiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:14Spahić…ako je pametan…neće mu se javljati na poziv do poslije Svjetskog…InatSilniBosanski je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:10
Uvijek su oni imali dobre pojedince i nikad nisu nista uradili. Nemaju oni kult reprezentacije, iako imaju fine talente daleko je to po meni od nas.
Pejcinovic ako je pametan treba se javiti Spahicu i vidjeti moze li se naci na spisku za Ameriku. Njemacka je pakleno teska repka ukoliko nisi Njemac, ima Özilovih milion intervjua gdje otvoreno govori o tome. Cak su se i kod Italijana prvo pocela prebrojavati krvna zrnca poslije ovog debakla.
Odavno se trebalo poceti raditi na asimilizaciji Bosnjaka iz citavog svijeta i njihovom povratku domovini. Ovaj golman Besiktasa je jako zagrijan da brani za nas, pitanje je samo da li zaista ima pravo. Pejcinovic, Licina, Catovic i svi ostali bi bez puno pametovanja trebali igrati za svoju drzavu, isto kao sto su to uradili Muharemovic, Malic, Esmir, Kerim itd..![]()
![]()
Ta prica da nikome ne treba biti drugi izbor i slicno je za okaciti macku o rep. Taj Pejcinovic je vec sad dobar igrac i jedini moguci nasljednik Dzeke. Nema ko ga na svijetu nije uporedio Edinom, jako slicno se ponasaju na terenu. Za ovaj sistem sa Demirovicem u vrhu on se ubio.
Opet kazem po mom misljenju je uvijek ispred Bazdara igracki, opet vjerujem Barbi i Spahicu, naravno da njegov poziv nije vrijedan atmosfere i svega sto cini svlacionicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poenta jeste sada ne kvariti ovu poziciju i ne dovesti 10 suspektnih imena da kao pojačaju ekipi. Ovaj stručni štab djeluje stabilan po tom pitanju.
Recimo, i meni je Burnić bezveze. Ali ako nemamo igrača koji je sigurno bolji, ne treba to zvati. Možemo se postaviti tako da je očekivanje da se ipak dodje na neki nivo pa da se zove u repku.
Naravno, to ne vrijedi za talente i igrače koji su U21, i gdje je evidentno da će vrlo brzo na jači nivo. To treba zvati čim prije.
I evidentno je da će svega biti, i stopera, i bekova, i krila, i špiceva. Na nama je da nakon SP što prije afirmišemo nekog veznjaka koji zna diktirati tempo (recimo Mahmić, ako je uopšte procjena da ide na taj nivo). I u nekom srednjem roku pokušati iskopati golmana, naravno
Vasilj može još jedan olimpijski ciklus, ali eto u tom periodu.
Recimo, i meni je Burnić bezveze. Ali ako nemamo igrača koji je sigurno bolji, ne treba to zvati. Možemo se postaviti tako da je očekivanje da se ipak dodje na neki nivo pa da se zove u repku.
Naravno, to ne vrijedi za talente i igrače koji su U21, i gdje je evidentno da će vrlo brzo na jači nivo. To treba zvati čim prije.
I evidentno je da će svega biti, i stopera, i bekova, i krila, i špiceva. Na nama je da nakon SP što prije afirmišemo nekog veznjaka koji zna diktirati tempo (recimo Mahmić, ako je uopšte procjena da ide na taj nivo). I u nekom srednjem roku pokušati iskopati golmana, naravno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li ciganka objavila story? Pokušavat će piččka da se približi ekipi opet, najgore OPET ćemo imati debilne portale koji će pisati - Da li Ahmedhodžić zaslužuje povratak i oprost? Da li Barabrez griješi ako ne pozove Anela?
Običan smrad, ali takvih ima svuda, kad je teško traže izlaz, a sad kada bi se ponovo vratili, a i karijera mu ne ide onako kako se očekivalo, pa bi sad dobro došao i poziv.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Na osnovu cega ima Pejcinovic pravo da igra za nas? Na stranu to sto je Bosnjak jer jedino Bosnjaci koji su porijeklom iz Sandzaka ne mogu nastupati za BiH osim ako nemaju neku direktnu vezu a Srbi i Hrvati iz BiH mogu igrati za SRB i HR iako na papiru nemaju nikakve veze s njima.
Ovaj Pejcinovic je jos iz Plava a tu ti je miks. Neki se izjasnjavaju kao Bosnjaci i govore da su iz Sandzaka a neki vele da su Crnogorci i kace Crnogorske zastave.
Ovaj Pejcinovic je jos iz Plava a tu ti je miks. Neki se izjasnjavaju kao Bosnjaci i govore da su iz Sandzaka a neki vele da su Crnogorci i kace Crnogorske zastave.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sa majčine strane su iz Bosne…ili barem jedan od roditelja…to sam ja razumio vezano za njega..D97 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:26Na osnovu cega ima Pejcinovic pravo da igra za nas? Na stranu to sto je Bosnjak jer jedino Bosnjaci koji su porijeklom iz Sandzaka ne mogu nastupati za BiH osim ako nemaju neku direktnu vezu a Srbi i Hrvati iz BiH mogu igrati za SRB i HR iako na papiru nemaju nikakve veze s njima.
Sta mislite kakve su sanse da Janelt igra za nas na SP ? Nekako mi je njegovo prisustvo oko reprezentacije ohrabrujuce a imam neki osjecaj da bi Ceferin mogao tu lobirati ispred UEFE.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sjeo bi nam ko budali samar, a momak odavno ganja papire, procedura traje vec duze, njega bi namah poveo na SP iako nazalost nije igro kvalifikacije. Ali momak je uvijek tu sa ekipom, svaka cast i nadam se da ce nekako uspjeti, i za nas i za njega.
I ja se nadam takvom nekom pogurancu. Sve se može srediti ako postoji volja u krovnoj kući fudbala
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Da je bar on pisao pa da se čovjek i sažali, a ne ChatGPT sa sve famoznom “—“
Mislim da je tekst on smislio i napisao, ali da to bude gramaticki bolje dodao u ChatGPT najvjerovatnije da se ispravi, zato ima —.Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:44Da je bar on pisao pa da se čovjek i sažali, a ne ChatGPT sa sve famoznom “—“![]()
Ne priča naš jezik 100% kako treba, pa može biti to razlog.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vjerovatno, mada ima i toga da je pisao sam većinu/neke dijelove jer vidiš po ovome:Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:44Da je bar on pisao pa da se čovjek i sažali, a ne ChatGPT sa sve famoznom “—“![]()
da je sam pisao s obzirom da je gramatički neispravno...želim im sve najbolje na svjetsko prvenstvo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma jasno sve, al’ draže mi je vidjeti i gramatički neispravno nego ChatGPT generisano. Kerimovo “hvala na podrsKi” nema cijenu
Vidi se da je iskreno napisao ovo, i vjerujem da je i dalje dobar sa nekim igračima i moguće da im je čestitao privatno jer se i prate na insta.
Čak mislim da bi se on i vratio, i da žali o svemu se sto se desilo. Ali ne vjerujem da će se to desiti dok je Barbarez i Spahić tu, a imamo i dosta u odbrani trenutno opcija bez obzira na kojem levelu igraju.
Čak mislim da bi se on i vratio, i da žali o svemu se sto se desilo. Ali ne vjerujem da će se to desiti dok je Barbarez i Spahić tu, a imamo i dosta u odbrani trenutno opcija bez obzira na kojem levelu igraju.
Volim njegove izjave poslušati, nekako imamo dosta momaka koje lijepo slušati, samouvjereni, pozitivno ludiCoolpanda24 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:24Ma jasno sve, al’ draže mi je vidjeti i gramatički neispravno nego ChatGPT generisano. Kerimovo “hvala na podrsKi” nema cijenu![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
On je možda dobar još samo sa Hadžikadunićem, eventualno Tahirovićem i to je to. Svi ostali su ga otpratili sa instagrama nakon dešavanja, što u ovom današnjem svijetu puno toga govori. Ja također vjerujem da je njemu krivo, ali jbg, trebao je razmisliti o načinu na koji je sve uradio. Mogao je i morao drugačije.random11 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:28Vidi se da je iskreno napisao ovo, i vjerujem da je i dalje dobar sa nekim igračima i moguće da im je čestitao privatno jer se i prate na insta.
Osim te što si spomenuo prate ga Džeko, Esmir, Amir, Hajradinović, Kolašinac, Malić, Barišić, Katić...Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:35On je možda dobar još samo sa Hadžikadunićem, eventualno Tahirovićem i to je to. Svi ostali su ga otpratili sa instagrama nakon dešavanja, što u ovom današnjem svijetu puno toga govori. Ja također vjerujem da je njemu krivo, ali jbg, trebao je razmisliti o načinu na koji je sve uradio. Mogao je i morao drugačije.random11 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:28Vidi se da je iskreno napisao ovo, i vjerujem da je i dalje dobar sa nekim igračima i moguće da im je čestitao privatno jer se i prate na insta.
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beduin, Bing [Bot], ebi46, GG3, Goalgetter, Kljukusar, LukavacBHF, ovisnik, perun, Proximic, Riziko, signalidunapark, soxx i 84 gosta.