Slazem se, ko god moze pomoci, treba se izgladiti odnos. Staviti ega i principe sa strane jer je svima zajednicki cilj-sto bolji uspjeh jel. To je vece ili bi trebalo biti od medjusobnih odnosa/individualacaNoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:56To ti je isto brate principDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:46
Koga briga za time, jednostavno stvar principa. Dok nismo otisli na SP pravio se lud, a sad odjednom kaje se, drago mu je i slicno. De ba Nodi, ne budi naivan.
Isto ono poredjenje sa Katicem kako nas nije htio dok je mozda mogao igrati za Hrvatsku, pa nije ni prvi ni zadnji. Ovaj nas pravio budalama dok je bio kod nas u reprezentaciji...
Meni je gore kad odu za drugu drzavu nego kad se posvadjaju sa selektorom, a Anel je odbio drzavu u kojoj je rodjen Svedsku zbog nas bez razmisljanja i to repka koja je bila tad u cetvfinalu svjetskog 2018
Kad sam Katicu i Sunjicu halalio, zasto ne bih Anelu?
Sta je to uradio osim sto se posvadjao sa selektorom?
Normalno da ce biti nezadovoljan kad smo kao repka bili neozbiljni i reultati su bili katastrofalni
Gledajte iz nase navijacke perspektive svi smo **** mater svima od 2016 do 2024 zbog losih rezltata i bilo bi smijesno da Anel kao igrac suti i bude zadovoljan brukanjem od Luxembruga i slicno! Jesmo li mi bili zadovoljni sa repkom ili smo svima **** mater zbog nezadovoljstva?
Naravno ako ce sutiti, raditi i biti zadovoljan klupom prihvatio bih ga, ali ako ce srati i traziti da igra ne bih ga onda ni ja zvao
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Kakva je situacija sa Savezom da se preko njih dobiju Vize i Ulaznice za SP?
Golmani: Nikola Vasilj, Martin Zlomislić, Osman Hadžikić
Odbrana: Sead Kolašinac, Amar Dedić, Arjan Malić, Nihad Mujakić, Nikola Katić, Tarik Muharemović, Dennis Hadžikadunić, Nidal Čelik, Eman Košpo
Vezni red: Ivan Šunjić, Benjamin Tahirović, Dženis Burnić, Amir Hadžiahmetović, Ivan Bašić, Amar Memić, Esmir Bajraktarević, Kerim Alajbegović, Armin Gigović, Haris Hajradinović.
Napad: Ermedin Demirović, Samed Baždar, Edin Džeko, Haris Tabaković
Radeljić ili Košpo, Hajradinović, Baždar i Lukić su upitnici, ostalo je jasno.
Odbrana: Sead Kolašinac, Amar Dedić, Arjan Malić, Nihad Mujakić, Nikola Katić, Tarik Muharemović, Dennis Hadžikadunić, Nidal Čelik, Eman Košpo
Vezni red: Ivan Šunjić, Benjamin Tahirović, Dženis Burnić, Amir Hadžiahmetović, Ivan Bašić, Amar Memić, Esmir Bajraktarević, Kerim Alajbegović, Armin Gigović, Haris Hajradinović.
Jest, dva dodatno ako racunamo da ce ici svi sa zadnjeg spiska i da ce biti svi zdravi. Ne treba zaboraviti ni Leona Barisica koji se oporavlja od ozlijede i bice spreman.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Postoji kodeks ponašanja…stvari koje se ne izgovaraju javno…25 odraslih ljudi bude u toj svlačionici…on ih je ponizio…pogotovo Amara i neke druge igrače. Džeko je kapiten…dugogodišnji.NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:03
For the 2026 FIFA World Cup, teams are permitted a maximum of 26 players, with squad numbers assigned from 1 to 26. FIFA mandates that jersey number 1 must be worn by a goalkeeper. Final squad lists, including specific, fixed numbers for all players, must be submitted by May 30, 2026
Nista nije slagao, repka bila katastrofa, igrali su igraci preko stele, a mi smo dzeku prozivali godinama sto sutiMiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:02
Posvađao se sa selektorom
Napustio okupljanje
Sebe uzdigao i tako ponizio kolege iz reprezentacije
Javno rekao da LOŠIJI IGRAJU…i tako ponizio momke koji su tu…
Ignorisao pozive Barbareza i Spahića
Dao intervju za N1 i pokenjao se po svima redom
Da nastavim?![]()
Kvalitet je i zajedništvo, povjerenje, a to bi se uništilo. Ibišević je prije dva dana rekao da je atmosferu narušilo pozivanje igrača koji nisu igrali da idu sa svjetsko i da se nada kako neće biti ponovljena ista greška. Nikoga novog ne zvati, poslije u ligi nacija, bujrum svima koji žele.NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:38Huseinbasic ne igra nikako i da se pokaje nije realno da bude na svjetskom, a Anel je neizostavan u prvih 11Edincapitano je napisao/la: ↑03 apr 2026, 18:36Evo Anel izjavio da mu je zao sta je bilo i da nam zeli svu srecu na SP![]()
Sad ce i Huseinbasic nesto slicno, polako hoce da se vrate da igraju SP i da se prodaju![]()
Nadam se da nece Sergej zvati ni jednog ni drugog pa makar izgubili svaku na SP.![]()
Ja se nadam Anelu iskreno, jer je sigurno kvalitet za jos jacu odbranu
Nasi navijaci su trazili javno da se proziva i BHF prviMiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:07
Postoji kodeks ponašanja…stvari koje se ne izgovaraju javno…25 odraslih ljudi bude u toj svlačionici…on ih je ponizio…pogotovo Amara i neke druge igrače. Džeko je kapiten…dugogodišnji.
Dzeki su psovali mater sto suti, a sad kao ne valja javno prozivat
Barbarez je prvi javno prozivao sve redom od saveza do trenera
Susic je amidzica pozvao i normalno da je sve sjebaomyself je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:13Kvalitet je i zajedništvo, povjerenje, a to bi se uništilo. Ibišević je prije dva dana rekao da je atmosferu narušilo pozivanje igrača koji nisu igrali da idu sa svjetsko i da se nada kako neće biti ponovljena ista greška. Nikoga novog ne zvati, poslije u ligi nacija, bujrum svima koji žele.
Vidjecemo dosta o Anelu ima druga tema za njega
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pa i govorim za Toronto s Kanadom. To u Kanadi zaboravi. Karte su u više hiljada.alemsa je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:43Pokupovali su i protiv Svice i Katara, moguce da su u paketu uzimali? To za Kanadu ti mozda ima smisla, otic ce gledati Kanadu, ali nema logike da ce putovati u LA ili Seattle da gleda BiH-Svica, BiH-Katar. Ali hajde ostaje da se vidi.MostaracVelezovac je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:28
To su Kanadski Talijani. Navijaće oni za Kanadu. Nisu to Tale ko oni dole. Njima je utakmica teatar. Popiju pive. Pojedu burger.
Neće oni puno karata prodati.
Ovo ostalo će se naći. Pogotovo Katar. Iran sredio da ih nema puno na svjetskom. Braća Iranci - vazda neki selamet s njima.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Anel ne treba i neće ići na svjetsko.
Nakon svjetskog, ja mu ne bih zatvorio vrata potpuno, ako se iskreno izvine selektoru i saigračima.
Od ostalih potencijalnih, ne vidim nikoga da je toliki nivo da bi digao naš kvalitet za minimalno 10% da bi rizikovao dodavati novog i nepoznatog igrača toj ekipi.
Bolje dati šansu nekom od mladih koji su već bili tu i ekipa ih poznaje.
Kako neki navode da je Hajradinović zaslužio, zasužio je onda i Malić i Karić, jer su oni odigrali neke bitne utakmice, naročito Malić koji je mlad, ali ja se nadam da će i Karića povesti, jer nam treba kao rezerva za Kolašinca.
Nakon svjetskog, ja mu ne bih zatvorio vrata potpuno, ako se iskreno izvine selektoru i saigračima.
Od ostalih potencijalnih, ne vidim nikoga da je toliki nivo da bi digao naš kvalitet za minimalno 10% da bi rizikovao dodavati novog i nepoznatog igrača toj ekipi.
Bolje dati šansu nekom od mladih koji su već bili tu i ekipa ih poznaje.
Kako neki navode da je Hajradinović zaslužio, zasužio je onda i Malić i Karić, jer su oni odigrali neke bitne utakmice, naročito Malić koji je mlad, ali ja se nadam da će i Karića povesti, jer nam treba kao rezerva za Kolašinca.
Samo da se upisem. Hajmo nasi 
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Navijači znaju najbolje…a znamo da je to laž…NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:16Nasi navijaci su trazili javno da se proziva i BHF prviMiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:07
Postoji kodeks ponašanja…stvari koje se ne izgovaraju javno…25 odraslih ljudi bude u toj svlačionici…on ih je ponizio…pogotovo Amara i neke druge igrače. Džeko je kapiten…dugogodišnji.
Dzeki su psovali mater sto suti, a sad kao ne valja javno prozivat
Barbarez je prvi javno prozivao sve redom od saveza do trenera
Susic je amidzica pozvao i normalno da je sve sjebaomyself je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:13Kvalitet je i zajedništvo, povjerenje, a to bi se uništilo. Ibišević je prije dva dana rekao da je atmosferu narušilo pozivanje igrača koji nisu igrali da idu sa svjetsko i da se nada kako neće biti ponovljena ista greška. Nikoga novog ne zvati, poslije u ligi nacija, bujrum svima koji žele.
Vidjecemo dosta o Anelu ima druga tema za njega
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav Anel.
Što žena može syebat čovjeka, to ne može niko. Eto mu sad nek pljuje po selektoru i reprezentaciji, ali pored malih ekrana
Što žena može syebat čovjeka, to ne može niko. Eto mu sad nek pljuje po selektoru i reprezentaciji, ali pored malih ekrana
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iako jesam da se izglade odnosi i sa Ahmedhodžićem i Huseinbašićem ali nisam za to da se zovu na SP jer to će sigurno narušiti atmosferu. Ovi momci što su nas odveli na SP oni trebaju i da idu. Jedino da je bio povrijeđen pa nije mogao igrati pa sad sa oporavio i tako jedino neko novi treb biti pozvan.
A od LN onda mogu biti novi pozvani. Samo je problem što pozivom Anela tu Katić gubi mjesto u prvih 11 i tu će se malo atmosfera poljuljati ali i Katić mora biti svjestan da vrlo brzo gubi mjesto od Čelika ako sve bude kako treba.
Otići na SP rasterečeno i uživati, ovo su mladi momci i oscilacije su normalne. Ali gledajući kako se bore oni će ginuti i tu i da će napraviti vrhunski rezultat.
A od LN onda mogu biti novi pozvani. Samo je problem što pozivom Anela tu Katić gubi mjesto u prvih 11 i tu će se malo atmosfera poljuljati ali i Katić mora biti svjestan da vrlo brzo gubi mjesto od Čelika ako sve bude kako treba.
Otići na SP rasterečeno i uživati, ovo su mladi momci i oscilacije su normalne. Ali gledajući kako se bore oni će ginuti i tu i da će napraviti vrhunski rezultat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad kad smo se plasirali svi su protiv Ahmedhodžića a da se nismo plasirali svi bi ga podržali u ovoj izjavi ili dijelu izjave.. Što je najgore nije ni slagao,godinama unazad je tako.. Al sad mozemo s.rat po njemu jer idemo na SP...
Što bi reko Josip Pejakoviću u onoj monodrami : Znam ja nas,yebo ti nas...
"Nisam se mogao nositi s amaterskim metodama rada i miješanja politike u izbor tima. Ponekad su stvari išle dobro neko vrijeme, ali bilo je i perioda kada vidite koliko je sve to neprofesionalno. Odabir igrača nije imao mnogo veze s njihovim igrama", kazao je Ahmedhodžić koji je istakao da je i ljekarski tim reprezentacije radio užasno.
Što bi reko Josip Pejakoviću u onoj monodrami : Znam ja nas,yebo ti nas...
"Nisam se mogao nositi s amaterskim metodama rada i miješanja politike u izbor tima. Ponekad su stvari išle dobro neko vrijeme, ali bilo je i perioda kada vidite koliko je sve to neprofesionalno. Odabir igrača nije imao mnogo veze s njihovim igrama", kazao je Ahmedhodžić koji je istakao da je i ljekarski tim reprezentacije radio užasno.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kakav bolan Kospo, pa momak uopste ne igra seniorski fudbal, igra lik u primaveri u FiorentiniMSOZ101 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:05Golmani: Nikola Vasilj, Martin Zlomislić, Osman Hadžikić
On je vise za buducnosti, a nikako da ide na SP. Kako god smo ga vec zakljucali.
Bolje je 100 puta zvati Karica da pojacamo ljevi bek jer smo vise tanki tu nego da zoves Kospu a imas Tarika, Celik, Katic, Dennisa i Mujakica cak i Kolasinac/Malic sto moze igrati stopera
-
Bundesliga
- Kontakt:
Šupku Ahmedhodžiću, Halilhodžiću i takvim likovima uopšte ne treba davati medijskoga prostora. Mogu oni serendat do sutra, ali znamo prave razloge zašto nisu igrali ili nisu nikada željeli preuzeti reprezentaciju. Najlakše se vaditi na nacionalni ključ i takve gluposti, iako kad pogledaš to uopšte nije toliko zastupljeno barem trenutno. Halilhodžić bi preuzeo Sjevernu Koreju da mu se da dovoljno para. A Ahmedhodžić, mlad, glup, i naivan. Misli da zna sve, a ne zna ništa. Žena i ostali oko njega mu napunili glavu glupostima. Eh jarane, nadam se da je vrijedilo da te čitava država ne miriše, i da si se popišao po reprezentaciji.
I am not yet born; O hear me.
Hoce li proci vise ova 2 mjeseca 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Yebeš ego i princip ako pogaziš ponos.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Anel je bespotreban na ovoj temi. Možda se nekada u budućnosti vrati, ali svjetskog vidjeti neće. Niti zaslužuje, niti je nešto potreban.
Još uvijek gledam emisije, priloge i podkaste oko ovog plasmana, uglavnom strane. Zaista je nestvarno koliko je ovo odjeknulo i postalo svjetska priča.
Italijani su zaista gospoda, sve najbolje o nama, drvlje i kamenje po svojima.
Italijani su zaista gospoda, sve najbolje o nama, drvlje i kamenje po svojima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Lewy21, MiranGlasnic, resko1, Wilshere10, zikerrz21 i 64 gosta.