Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Ako bi mu selektor i igraci oprostili da se vrati ja licno ne bih imao nista protiv. Anel je imao zaista dobrih utakmica u dresu reprezentacije.
Sto se tice putnika za SP mislim da ne bi bilo pametno ici sa 3 napadaca, pogotovo sa upitnim Dzekom. Mislim da ce Bazdar ici sigurno ako bude u ova 2 mjeseca standardan u klubu i pogotovo ako sta pogodi.
Dedic a pogotovo Kolasinac su skloni ozljedama i tu je bitno da imamo zamjene i to u vidu Gazibegovica i Karica. Bolje povesti jednog stopera manje, a jednog beka vise u nasem slucaju. Katic, Muharemovic, Celik i Hadzikadunic su sasvim dovoljni kao stoperi. Dedic, Gazibegovic, Kolasinac, Karic i Burnic na bekovskim pozicijama i to je to sto se tice odbrane - 9 igraca za 4 pozicije.
Sto se tice putnika za SP mislim da ne bi bilo pametno ici sa 3 napadaca, pogotovo sa upitnim Dzekom. Mislim da ce Bazdar ici sigurno ako bude u ova 2 mjeseca standardan u klubu i pogotovo ako sta pogodi.
Dedic a pogotovo Kolasinac su skloni ozljedama i tu je bitno da imamo zamjene i to u vidu Gazibegovica i Karica. Bolje povesti jednog stopera manje, a jednog beka vise u nasem slucaju. Katic, Muharemovic, Celik i Hadzikadunic su sasvim dovoljni kao stoperi. Dedic, Gazibegovic, Kolasinac, Karic i Burnic na bekovskim pozicijama i to je to sto se tice odbrane - 9 igraca za 4 pozicije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Od svih tema ovdje vi o Ahmedhodzicu. Ima svoju temu pa tamo ga oplakujte ako vam je stalo do njega, ne kvarite odlazak na SP sa tim idiotom.
Sto posto. Zapeli da pišu o toj oyebini.Goalgetter je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:57Od svih tema ovdje vi o Ahmedhodzicu. Ima svoju temu pa tamo ga oplakujte ako vam je stalo do njega, ne kvarite odlazak na SP sa tim idiotom.
Pa bazdar, burnic i mujakic recimo, o kojima se dosta pricalo u proslosti, ce sigurno ici na SP, cijele kvalifikacije su bili tu i zna se da ih selektor voli, nema sanse da oni nece ici, a i nemam nista protiv, selektor je rezultatima zasluzio da mu se dadne povjerenje. Barba je napravio ekipu i timski duh, atmosfera medju igracima je fantasticna, ne smije se to rusiti nego treba cuvati. Zato i nisam za to da se pozovu nove igrace na SP, jedino recimo ako je tip janelta koji nije dobio dozvolu ali je opet non stop sa ekipom i bodri je, iskreno svaka cast tom momku.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Spisak bi trebao nekad pocetkom maja zar ne?
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Oni glavni znaju koje igrače vrebamo i sa kojima smo pokrenuli administrativne stvari….ne mogu se sjetiti koji je naš igrač davao intervju za naše medije…ali rekao je IMA NEKIH IGRAČA KOJI NAM DOLAZE ALI NE BIH O IMENIMA…dakle, ne mislim da postoji šansa da igrači nisu upoznati sa imenima igrača koji bi mogli biti na raspolaganju već sljedećeg mjeseca…sumnjam da će neko ući u ekipu bez odobrenja nekolicine igrača…predstavnika ekipa.ElAn10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:00Pa bazdar, burnic i mujakic recimo, o kojima se dosta pricalo u proslosti, ce sigurno ici na SP, cijele kvalifikacije su bili tu i zna se da ih selektor voli, nema sanse da oni nece ici, a i nemam nista protiv, selektor je rezultatima zasluzio da mu se dadne povjerenje. Barba je napravio ekipu i timski duh, atmosfera medju igracima je fantasticna, ne smije se to rusiti nego treba cuvati. Zato i nisam za to da se pozovu nove igrace na SP, jedino recimo ako je tip janelta koji nije dobio dozvolu ali je opet non stop sa ekipom i bodri je, iskreno svaka cast tom momku.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
MiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:26Oni glavni znaju koje igrače vrebamo i sa kojima smo pokrenuli administrativne stvari….ne mogu se sjetiti koji je naš igrač davao intervju za naše medije…ali rekao je IMA NEKIH IGRAČA KOJI NAM DOLAZE ALI NE BIH O IMENIMA…dakle, ne mislim da postoji šansa da igrači nisu upoznati sa imenima igrača koji bi mogli biti na raspolaganju već sljedećeg mjeseca…sumnjam da će neko ući u ekipu bez odobrenja nekolicine igrača…predstavnika ekipa.ElAn10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:00Pa bazdar, burnic i mujakic recimo, o kojima se dosta pricalo u proslosti, ce sigurno ici na SP, cijele kvalifikacije su bili tu i zna se da ih selektor voli, nema sanse da oni nece ici, a i nemam nista protiv, selektor je rezultatima zasluzio da mu se dadne povjerenje. Barba je napravio ekipu i timski duh, atmosfera medju igracima je fantasticna, ne smije se to rusiti nego treba cuvati. Zato i nisam za to da se pozovu nove igrace na SP, jedino recimo ako je tip janelta koji nije dobio dozvolu ali je opet non stop sa ekipom i bodri je, iskreno svaka cast tom momku.
A vrijedi li ponjieti bazdara ako znas da nece minute upisati??
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako ću ja znati hoće li on minute upisati? Ostaje 6 sedmica do spiska…neki će proigrati…neki će ispasti iz forme…neki se možda povrijede. Jedino važno je da se priča o realnim opcijama za spisak…šanse da se nađu na spisku ima možda 35 igrača. Već sad ih ima dvadesetak koji su sigurni. Biće nekih 15 momaka da se bore za preostalih 6 mjesta u avionu…DjaniTarik je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:35MiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:26Oni glavni znaju koje igrače vrebamo i sa kojima smo pokrenuli administrativne stvari….ne mogu se sjetiti koji je naš igrač davao intervju za naše medije…ali rekao je IMA NEKIH IGRAČA KOJI NAM DOLAZE ALI NE BIH O IMENIMA…dakle, ne mislim da postoji šansa da igrači nisu upoznati sa imenima igrača koji bi mogli biti na raspolaganju već sljedećeg mjeseca…sumnjam da će neko ući u ekipu bez odobrenja nekolicine igrača…predstavnika ekipa.ElAn10 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:00Pa bazdar, burnic i mujakic recimo, o kojima se dosta pricalo u proslosti, ce sigurno ici na SP, cijele kvalifikacije su bili tu i zna se da ih selektor voli, nema sanse da oni nece ici, a i nemam nista protiv, selektor je rezultatima zasluzio da mu se dadne povjerenje. Barba je napravio ekipu i timski duh, atmosfera medju igracima je fantasticna, ne smije se to rusiti nego treba cuvati. Zato i nisam za to da se pozovu nove igrace na SP, jedino recimo ako je tip janelta koji nije dobio dozvolu ali je opet non stop sa ekipom i bodri je, iskreno svaka cast tom momku.
A vrijedi li ponjieti bazdara ako znas da nece minute upisati??
Zadnja izmjena: MiranGlasnic, dana/u 03 apr 2026, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Karte su do jucer bile po 180 dolara, a na fifinoj stranici na otkupu ulaznica na resale i exchange karte se moraju preprodati po istoj cijeni po kojoj su kupljene, tako im sistem funkcionise, fazon je sto nema vise karata po tim nizim cijenama jer su planule u ova dva dana, ostale su ove od 500 pa nadalje... zato sam i pisao jer åolazem nade da neko zna neki nacin po kojim se mozda i daöje mogu kupiti ove jeftinije karte, recimo preko saveza ali tu ocigledno ide na poznanstvo da dobijes kod i slicnotutankamon1905 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:45Jeftinije ce mozda malo bit, al moze odma otpisat da ce nac kartu za svjetsko prvenstvo za 300 eura..makar tunguzija protiv zimbabvea igralaMostaracVelezovac je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:26546 dolara je jako jeftina cijena za kartu. Garantujem da nećeš naći tu ili nižu cijenu za sedmicu dana i nakon toga.addebisi je napisao/la: ↑03 apr 2026, 15:12Moze li ni neko pomoci da dodjem do karte za bilo koju utakmicu al da nije 500 dolara, voljan sam dati do 600 maraka max, ovo na fifi je sranje, da otkupim kartu nasao najjeftiniju 546 dolara, hvala ako ko zna kako da dodjem do jeftinijih karata moze li se nekako preko naseg saveza? Hvala
Karte za Toronto su oko 4-5,000 dolara. Neke i više.
Da.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne znam šta više da gledam, evo u isto vrijeme počeo Podkast inkubator sa Željkom Velom i Wish & Go sa Gojkom i Viškom. Valja sve ovo ispratiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma nema teorije. 11. maja se šalje preliminarni spisak u FIFA sa 35-55 imena, a finalni spisak je deadline do 30. maja.
De vi meni recite hoce ko Panini slicice skupljati? 
I mene je strah da nešto ne propustim, pogotovo ova jača imena koja izuzetno cijenim kao Viška i Gojka, Velu i Maminja. Npr. sa užitkom sam preskočio sve što ima veze sa jugosaurusima, pogotovo kada je Safet rekao da je gledao multiprijenos protiv Velsa. Razočarao me Pape za N1, indirektno smanjuje uspjeh negirajući kvalitet Italije. Ego je čudo.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Bas tako, nista ne stizem
Itekako
Sredinom maja počinje, biće zarazno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna, nebeskasila, Shevko, Sheyi, Tihi i 66 gostiju.