Tarik Muharemovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

napapijri1987
Kontakt:

Re: Tarik Muharemovic

Post Postao/la napapijri1987 » 02 apr 2026, 20:16

let3 je napisao/la:
02 apr 2026, 20:05
Ovaj momak mora biti kapiten, poslije Dzeke :bih: :bih: kako gotivan lik :salut:
Da igra za Svicu vrijedio bi najmanje 50 miliona. Da igra za Engelsku to bi islo do 100.

I nije mi jasna Barca :roll: ganjaju onog kloca Bastonija, umjesato da ganjaju Tarika koji bi ih dosao duplo jeftinije.
Ne samo on. Benfica objavila Amarovu sliku i cestitaju mu na odlasku a u komentarima portugalci pisu o Esmiru, Kerimu,Tariku.
Ja sam mislio da je taj menagerski i svijet skauta toliko razvijen da ljudi znaju U6 ekipe ali evo vidimo da su ovi nasi svi prosli ispod radara i tek sad skrenuli paznju na sebe.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 02 apr 2026, 20:23

let3 je napisao/la:
Ovaj momak mora biti kapiten, poslije Dzeke :bih: :bih: kako gotivan lik :salut:
Da igra za Svicu vrijedio bi najmanje 50 miliona. Da igra za Engelsku to bi islo do 100.

I nije mi jasna Barca :roll: ganjaju onog kloca Bastonija, umjesato da ganjaju Tarika koji bi ih dosao duplo jeftinije.
Tarik je zvijer, ali ovo je njemu tek prva sezona kako treba da igra. Bastoni je na svjetskom nivou godinama, aBd Tarik ce biti bolji od njega, ali realno sada da pitas bilo koji klub na svijetu kojeg bi igraca prije svi bi uzeli Bastonija jer je dokazan, daleko je on od kloca moj prijatelju.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 apr 2026, 20:55

napapijri1987 je napisao/la:
02 apr 2026, 20:16
let3 je napisao/la:

Ne samo on. Benfica objavila Amarovu sliku i cestitaju mu na odlasku a u komentarima portugalci pisu o Esmiru, Kerimu,Tariku.
Ja sam mislio da je taj menagerski i svijet skauta toliko razvijen da ljudi znaju U6 ekipe ali evo vidimo da su ovi nasi svi prosli ispod radara i tek sad skrenuli paznju na sebe.
Kako bi Alajbegovicu legla Benfica jedno dvije godine uh.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2026, 21:53

RB Leipzig are reportedly prepared to sell Castello Lukeba during the 2026 summer transfer window amid significant interest from Arsenal. According to Sky Germany reporter Florian Plettenberg, Castello Lukeba could leave RB Leipzig this summer after three years, with both sides open to a move. Plettenberg reported that the club would accept approximately €65-70m, which is lower than his €80m release clause. He also stated that the 23-year-old Lukeba is keen on a new challenge and his future depends on incoming offers. Multiple reports have confirmed that Arsenal are interested in adding Lukeba to their first-team squad. Mikel Arteta is understood to be a great admirer of the player.

Otvaraju se vrata Muharemovic za 35,40 miliona prelazi u Leipzig ?
Mozda i najbolji izbor, jer bi bio siguran starter u klubu koji ce vjerovatno igrati ligu prvaka
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 apr 2026, 19:20

:rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 03 apr 2026, 19:26

Mislim da niko nije veće simpatije pokupio od ovog momčiluka :D Aferim roditeljima! :thumbup:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 apr 2026, 19:27

Coolpanda24 je napisao/la:
03 apr 2026, 19:26
Mislim da niko nije veće simpatije pokupio od ovog momčiluka :D Aferim roditeljima! :thumbup:
Al smijeh na kraju :urnebes:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 03 apr 2026, 19:28

Kakav leipzig druze, moze frajer u svakom klubu igrati, a svakako se najveci vec raspituju.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 03 apr 2026, 19:29

DamirT je napisao/la:
03 apr 2026, 19:27
Coolpanda24 je napisao/la:
03 apr 2026, 19:26
Al smijeh na kraju :urnebes:
Ma prejako :urnebes: Ima i ona “scena” kad u Demirovića gleda haman pa k’o zaljubljeno, a Dema ga zagrli kaže da mu se ostvario san da ovog malog odvede u Ameriku :urnebes:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 apr 2026, 19:41

Samo direkt u krem de la krem klubova ici, nista ove medju stepenike.
naprijed rejal

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 apr 2026, 19:44

Ma čisto sumnjam da nakon ovakve sezone, ovog baraz i aBd mundijala da ide u Leipzig. Do prije par godina bismo guzice dali da imamo stopera koji igra u Leipzigu. Ali apetiti zbog ovog momka su nam porasli i to sa razlogom. U Italiji može birati klub. Mada bih ga volio vidjeti u Engleskoj.
A s obzirom da sam fan Barcelone, radije bih ga u Barceloni nego li Bastonija.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 03 apr 2026, 19:49

Ne znam, ja bi ga volio viditi u dortmundu ako schlotterbeck ode. Nije toliko lako iz sassuola u recimo barcelonu, city i sta ja znam, njemu je 23 godina, ako bi recimo bio standardan u dortmundu to bi bilo super. Ako se tamo dokaze i bude dobar kao sto je sad recimo schlotterbeck, opet ce moci za 2-3 godine otici u top klub jer ce jos uvijek biti mlad/u najboljim godinama. Samo se bojim da ce ga juve vratiti, oni su odavno rupa i ostat ce kako izgleda.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 apr 2026, 20:28

Meni je on najjaca glava u repki 😂
Bukvalno neiskvaren klinac 😂
Zeza se sa svima po Ig, sve voli 😂
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 03 apr 2026, 20:40

Jednog Megvajera je prodalo prvenstvo,iako cijena nije bila realna.
Muharemovic ako zabije koji gol/napravi asistenciju a mi kao reprezentacija odigramo dobro cijena ce biti paprena i sa ostalim nasim igracima je isto.
Po meni on moze igrati u svakom klubu,ali treba ici postepeno i tamo gdje ce igrati kao starter i gdje ocekivanja nece biti prevelika jer tu je pritisak.
Leipzig mi je idealan izbor za razvoj Muharemovica.
Toliko su oni prodali igraca u top klubove,to je nevjerovatno...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 apr 2026, 20:52

Anoniman je napisao/la:
03 apr 2026, 20:40
Jednog Megvajera je prodalo prvenstvo,iako cijena nije bila realna.
Muharemovic ako zabije koji gol/napravi asistenciju a mi kao reprezentacija odigramo dobro cijena ce biti paprena i sa ostalim nasim igracima je isto.
Po meni on moze igrati u svakom klubu,ali treba ici postepeno i tamo gdje ce igrati kao starter i gdje ocekivanja nece biti prevelika jer tu je pritisak.
Leipzig mi je idealan izbor za razvoj Muharemovica.
Toliko su oni prodali igraca u top klubove,to je nevjerovatno...
Jeste prodalo, samo sto je on Englez. Znas i sam da Engleze najvise precjenjuju u svijetu fudbala. Tamo Englez da 7 golova, odmah idu cifre po 60 miliona.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 03 apr 2026, 22:01

Leipzig / Dortmund / Aston villa / Atletico tu odradit dobre 2/3 sezone, ako se dokaze onda u mega klubove.

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 03 apr 2026, 22:05

Ma momcina ide u moj Real Madrid i tamo ostaje do kraja karijere gdje ce postati glavni stoper i legenda Real a! Nesto tima Ramosa! Napravite Screenshot ovog posta, pitam vas ja za 5 godina ko ziv ko mrtav sta sam izjavio.....

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 03 apr 2026, 22:09

Sindikat12 je napisao/la:
03 apr 2026, 22:01
Leipzig / Dortmund / Aston villa / Atletico tu odradit dobre 2/3 sezone, ako se dokaze onda u mega klubove.
Kao prvu stepenicu iz Sassuola, samo jaci klub u serie a (juve, inter) ili bundesliga - dortmund, leverkusen. Najlaksa bi mu bila adaptacija tu, serie a mu je kao domaca, zna jezik, zna taj njihov sistem, prakticno nema nepoznanica. A s druge strane, posto je odrastao u austriji, zna njemacki te bi se sigurno lako adaptirao i na bundesligu. Mada sam ja za ovu opciju serie a, juventus po meni najbolja opcija, ako bude moguce takvo nesto.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 03 apr 2026, 22:29

Kljukusar je napisao/la:
03 apr 2026, 22:05
Ma momcina ide u moj Real Madrid i tamo ostaje do kraja karijere gdje ce postati glavni stoper i legenda Real a! Nesto tima Ramosa! Napravite Screenshot ovog posta, pitam vas ja za 5 godina ko ziv ko mrtav sta sam izjavio.....
Nista Tarik nije slabiji od Huijsena a Huijsen igra u Realu, jedina razliga eto sto jedan ima spanski pasos a jedan bosanski.

Tarik je ovaj baraz, DOKTORSKI odigrao, znaci bez greske al skroz, nema ni jednu malu gresku preko 140 minuta, totalno ludilo. Momak umire za liljanku i ljevica mu je fenomenalna.

Mislim opet da bi bilo najbolje da ode u Juventus ili Inter, ali ako odigra SP kao ovaj baraz, bogami mogao bi i u Real/Bayern ili Barsa.

Po meni nas najbolji igrac ovog ciklusa, puno se prica o Kerimu i Esmiru ali Tarik je sigurno jos bolje odigrao :bih:

Edbh21
Kontakt:

Post Postao/la Edbh21 » 04 apr 2026, 00:22

Definitivno ga očekuju velike stvari! Zasluženo. Za reprezentaciju daje 300% od sebe i to se vidi na terenu a njegova ljubav prema domovini osjeti.
Ono sto mi se nije svidjelo je video koji kruži na tik toku kad sa navijačima skandira: Igraj Bosno, boli te k…
A i navijači sto njemu skandiraju. Meni je to ružno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, jasmin10, LukavacBHF, random11, Shogun i 25 gostiju.