Govorim o zadnjem adidasovom dresu kad u nas smjestili u bracket iznad nego sto smo bili prije toga pa smo dobili vecu personalizaciju dresovaMiranGlasnic je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:36Kakve vrhunske dresove? O čemu to ti? I u tom vaktu bilo je velikih podjela o kvalitetu i dezenu dresova…stolnjaci…Itd.TefalTava je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:25Kelme ponudio vece uslove pa nismo potpisali ugovor direktno sa kelmeom nego sa jacimovic doogazijabih je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:43Kad je krenuo niz losih rezultata, Adidas te 2023 nije bio zainteresovan i ponudio je mizerne uslove kako se ne bi produžila saradnja. Tada je jedino Kelme ponudio svoje usluge kakve imaju najveće reprezentacije sa Nike i Adidas. Dok ti najjači brendovi prave tipske, Kelme je ponudio personalizovane dresove. Protiv toga sam da se raskida sa Kelme i sezonski prihvataju najjaci brendovi koji ti ukalupe dres s krojem i šarama koje odudaraju od logike. U biznisu ima nešto što se zove i povjerenje i zasluge, i Kelme to zaslužuje, i mogu nam personalizirati dres sa šarama i bojama i retro izgledom kakav god želimo. Meni su one trenerke/šuškavci zimske kolekcije od Kelme top.
Ovaj prijedlog sa ornamentima na bijelom dresu su odlični.![]()
a ovo za personalizirane dresove smijesno i spominjati kad je taj isti Adidas napravio vrhunski personalizirani dres za nas
![]()
Nike i Adidas imaju levele kako kome rade stvari, mi smo bili 4 level u reprezentacijama nakon 2017-18u zbog naseg saveza koji nije htio da ispuni obaveze k adidasu, fan shop, online prodaja i generalno Adidas nije imal pregovarača u nasem savezu osobu koja bi na vrijeme narucivala opremu za sve selekcije, i ako bi narucivali neke stvari od Adidasa bi zavrsile na piku umjesto na treninzima reprezentacije, 2022e je Adidas ponudio nama novi ugovor gdje bi nas bacio na 3 level iznad tadasnjeg gdje bi imali vise personalizacije dresova , i onda nasi odaberu jacimovica

Evo Adidas podjele za ovu godinu ona se sa svakim kvalifikacionilm ciklusom mijenja izmedju drugog i trećeg ranga