Idem
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Ima tu svasta buraz, raja lupa cijene. Mogu ja sad stavit 100 hiljada BiH-Katar ali hocel iko kupit. Ja vjerujem da ce biti i jeftiniji karata kako vrijeme bude odmicalo ali zato riskiras da ce mozda biti sve rasprodato i puno skuplje...
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Kakve gluposti su ta dvojica lupala zašto nema Srba u reprezentaciji, imao sam bas lijepo mišljenje o Visku do ovog večeras sto sam cuo.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Vela nas pohvalio sve top prica i cak je komentarisao utakmice i jasno navijao za nas u prenosu...
Wish go onaj stari odma okrenuo pricu kako smo imali laku grupu kao jaci od rumuna a austrija nista specijalno i da bi srbija se borila za prvo mjesto da je sa njima....
Malo Visko rekao kako je ljubomoran na navijace fanatikose jer oni to nemaju,i kao nema srba u repki nasoj hahaha
Ljubomora
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ma sačekati dosta Talijana je pokupovali karte u Torontu, bruka ih ima tu. Prodavace se dosta jeftinije
Vela skroz korektan lik i znalac, cak i na proslom gostovanju u inkubatoru je pohvalio nasu reprezentaciju i mlade momke.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Vela nas pohvalio sve top prica i cak je komentarisao utakmice i jasno navijao za nas u prenosu...
Wish go onaj stari odma okrenuo pricu kako smo imali laku grupu kao jaci od rumuna a austrija nista specijalno i da bi srbija se borila za prvo mjesto da je sa njima....
Malo Visko rekao kako je ljubomoran na navijace fanatikose jer oni to nemaju,i kao nema srba u repki nasoj hahaha
Ljubomora
Mislio sam da je Visko veci profesionalac ali ipak ne
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakva li bi reakcija javnosti bila da su u naslov stavili ovo sto na sav glas kaze za biranje hrvatskog clana predsjednistva i za drzavnu imovinu
Don't believe the hype.
Isto brate,nisam gledao do kraja da li je Visko spomenuo Novaka jer su bas dobri ili nije mogaoNeckoPD je napisao/la: ↑03 apr 2026, 23:26Vela skroz korektan lik i znalac, cak i na proslom gostovanju u inkubatoru je pohvalio nasu reprezentaciju i mlade momke.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Ljubomora
Mislio sam da je Visko veci profesionalac ali ipak ne![]()
Nema Srba sad kao izbacili smk Srbe i sad igramo fudbal
Sta je rekao? Ne da mi se slusati cijeli intervju, on mi je malo naporan za slusanje...akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 23:35Kakva li bi reakcija javnosti bila da su u naslov stavili ovo sto na sav glas kaze za biranje hrvatskog clana predsjednistva i za drzavnu imovinu
Sad sam pogledao, baš kretenska rečenica Viška ali mislim da je bilo više u formi nekog pitanja nego konstatacije. Baš mu je Gojko koju sekundu ranije rekao da Srba nema u našoj reprezentaciji jer prosto neće da igraju. S obzirom koliko su njih dvojica razočarani i ljuti stanjem u reprezentaciji Srbije, ne bi me čudilo da je ova Viškovićeva rečenica "nema Srba, sada ginemo" bila u fazonu da Srbi valjda ni u repki Srbije ne ginu a kamo li u BiH, pa eto kao bolje bez njih.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 23:41Isto brate,nisam gledao do kraja da li je Visko spomenuo Novaka jer su bas dobri ili nije mogaoNeckoPD je napisao/la: ↑03 apr 2026, 23:26Vela skroz korektan lik i znalac, cak i na proslom gostovanju u inkubatoru je pohvalio nasu reprezentaciju i mlade momke.1921ljoze je napisao/la: ↑03 apr 2026, 21:51Upravo pogledao podcaste pa ljudi koja razlika
Ljubomora
Mislio sam da je Visko veci profesionalac ali ipak ne![]()
ja sam izasao kad su rekli:
Nema Srba sad kao izbacili smk Srbe i sad igramo fudbal
U suštini je nebitno šta su rekli, ali na prvu je izjava stvarno užasna
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dovoljno je retardirano da novinar sa Zdravkom Mamicem uopce prica o nekoj drzavnoj imovini, kamoli da jos to stavlja u naslov. Ovi su pretekli Senada u novinarskom smecu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 23:35Kakva li bi reakcija javnosti bila da su u naslov stavili ovo sto na sav glas kaze za biranje hrvatskog clana predsjednistva i za drzavnu imovinu
Nije sve izgubljeno ni za BHRT ali nije lako

- Beduin
- Kontakt:
Mozda ja drugacije gledam na neke stvari, pa tako i na igrace u repkama, ali igracki meni je Svicarska znatno slabija nego prije par godina, pa rekao bih u odnosu na proslo SP.
I dalje tu ima dobrih igraca, ali njihova repka je na boljem glasu, liga takodjer, dostupniji i na vecem radaru jacim ligama/klubovima i odatle po defaultu i nabijenije cijene igraca.
Ne znam da imaju neku vrsnu odbranu, Akanji kao glavna stoperska zvijezda u znatnom padu forme je, dobar stoper i nista vise.
Bekovi pogotovo ne mogu se sjetiti da im je iskocio neki generacijski talenat ili igrac u najvecim klubovima i vrhunskom formom. Rodriguez vjerovatno i dalje prvi izbor lijevo, iskusan i solidan stoper, ali dizelas.
Sredina i napad znatno svjetlija tacka ove Svice. U sredini itekako iskusni znalci Zakaria i Xhaka uz talentovanog Jasharia i Manzbia, uz jos par potentnih veznjaka.
U napadu solidna imena, ali predaleko od neke kreme. Embolo, Ndoye, Vargas i Okafor, prodorni igraci, ali ni blizu nezaustavljivi. Dosta obecavali, ali nikad do kraja nisu se dokazali, rekao bik cak i Ndoye da ne igra u Engleskoj znatno manja cijena bi mu bila.
Mozda ovo izgleda potcjenjivacki, ali daleko od toga. Itekako su iskusna repka, uigrana, ali nije to evropska krema fudbala i tako se trebamo postaviti prema njima, a ne gledati ih kao marsovce. Mozda sam neke igrace izostavio, ne mogu ih se svih sjetiti pa halalite kad pogrijesim. I oni su u prosloj Ligi Nacije dozivjeli potop.
I dalje tu ima dobrih igraca, ali njihova repka je na boljem glasu, liga takodjer, dostupniji i na vecem radaru jacim ligama/klubovima i odatle po defaultu i nabijenije cijene igraca.
Ne znam da imaju neku vrsnu odbranu, Akanji kao glavna stoperska zvijezda u znatnom padu forme je, dobar stoper i nista vise.
Bekovi pogotovo ne mogu se sjetiti da im je iskocio neki generacijski talenat ili igrac u najvecim klubovima i vrhunskom formom. Rodriguez vjerovatno i dalje prvi izbor lijevo, iskusan i solidan stoper, ali dizelas.
Sredina i napad znatno svjetlija tacka ove Svice. U sredini itekako iskusni znalci Zakaria i Xhaka uz talentovanog Jasharia i Manzbia, uz jos par potentnih veznjaka.
U napadu solidna imena, ali predaleko od neke kreme. Embolo, Ndoye, Vargas i Okafor, prodorni igraci, ali ni blizu nezaustavljivi. Dosta obecavali, ali nikad do kraja nisu se dokazali, rekao bik cak i Ndoye da ne igra u Engleskoj znatno manja cijena bi mu bila.
Mozda ovo izgleda potcjenjivacki, ali daleko od toga. Itekako su iskusna repka, uigrana, ali nije to evropska krema fudbala i tako se trebamo postaviti prema njima, a ne gledati ih kao marsovce. Mozda sam neke igrace izostavio, ne mogu ih se svih sjetiti pa halalite kad pogrijesim. I oni su u prosloj Ligi Nacije dozivjeli potop.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Najgore od svega je kada Gojko kaze, da je to cijela prica nase države u posljednih 30 godina. Ne znam kako ga nije sramota tako lagati, a Visko pritom to sve odobrava.Raonffa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 00:10Sad sam pogledao, baš kretenska rečenica Viška ali mislim da je bilo više u formi nekog pitanja nego konstatacije. Baš mu je Gojko koju sekundu ranije rekao da Srba nema u našoj reprezentaciji jer prosto neće da igraju. S obzirom koliko su njih dvojica razočarani i ljuti stanjem u reprezentaciji Srbije, ne bi me čudilo da je ova Viškovićeva rečenica "nema Srba, sada ginemo" bila u fazonu da Srbi valjda ni u repki Srbije ne ginu a kamo li u BiH, pa eto kao bolje bez njih.
U suštini je nebitno šta su rekli, ali na prvu je izjava stvarno užasna![]()
Je li neko naletio na ponudu agencije za SP a da je “normalna” cijenovno
Sa Makedonijom na Kosevu!
Nije mi jasno da li zaista neko vjeruje da ce se onoliki stadion rasprodati za BiH-Svica ili BiH-Katar pa drze ovolike cijene ulaznica?! Juzna Afrika-Koreja, ulaz 450$… pa dzaba ce dijeliti ispred stadiona.
Joj sastava Švice sve go migrant
Kanada ima dobru ekipu
Ovo dobra ekipa???? Ka plitak potok fruže...
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, DegaLouis, Goalgetter, HariTz, LeCoq, LondonBlues, napapijri1987, seha77, Sensei, Sheyi, soccerfan, ZeljoAP i 76 gostiju.