Ja sam upravo pregledao sve što je napisano od kako smo se kvalifikovali u ovoj temi. Vidio sam "dizajne"...
Ljudi nisu svjesni koliko ti neki detalji i kičeraj ružno izgledaju na dresovima uživo, mada čak i na samim slikama "koncepta" (uglavnom AI generisanih). Pogledaš u većinu tih slika ovdje, a onda pogledaš u cijene RAM-a...
Najljepše dresovi i klupski i nacionalni na svijetu zapravo krasi jednostavnost i neki eventualni detalj koji ne smije nikako da te bode u oči već da se savršeno uklapa. Evo samo kad pogledamo trenutne naše dresove, gostujući je top, doslovno ga ne mogu zamisliti bolje - upravo zato što se dizajn ne istiće. Domaći je tipičan primjer igranja sa dizajnom i ozbiljna ekipa ne smije imati onakve dresove, e to što mi je taj možda i najdraži ikad poslije onih penala sa Italijom već nema veze sa dizajnom.
Ja lično nemam ništa protiv ovakvog dizajna: plava majica, plavi šorc, plave štucne, bijela majica, bijeli šorc, bijele štucne. Nikakvi detalji nisu potrebni, međutim ako neko zna da to uklopi kako treba, to je bonus. Ali draža mi je obična jednobojna oprema od nekakvog nestručnog igranja sa dizajnom.