joj što volim ove teme o ratu ,i srbi priznaju da ih ne bi nigdje bilo da ih Svijet nije spasio i Banja Luka bi pala
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Ghdje ste ljudhi ???jestel živhiiiiiiii???'
joj što volim ove teme o ratu ,i srbi priznaju da ih ne bi nigdje bilo da ih Svijet nije spasio i Banja Luka bi pala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma batalio sam to brate sinoc sam je prebolioharry_90 je napisao/la:@Samo F.K.Sloboda !!
Gdje ti je ona mala plavka iz pazarica,sto si pricao neku noc ??
- legenda reala
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma batalio sam to brate sinoc sam je prebolioharry_90 je napisao/la:@Samo F.K.Sloboda !!
HAHHAHA
oj malog kako ih lahko preboli ,to maleniiiiiiii
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta ovo sad svi furaju nesto : da se okladis .. BOZE Hari!! da se osisas..BOZE Hari itd.. sta god da kazes da hoces nesto,oni BOZE Haris itd.. zna li ko u cemu je fazon,pravo mi idu na racku 
[youtube][/youtube]
Stari dobri hit !!
Sta je zivot, par koraka
malo tuge i meraka,
malo brate, malo, malo je...
Nek si,boli te briga,sad uzivaj,ne trebaju ti obavezeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma batalio sam to brate sinoc sam je prebolioharry_90 je napisao/la:@Samo F.K.Sloboda !!
[youtube][/youtube]
Stari dobri hit !!
Sta je zivot, par koraka
malo tuge i meraka,
malo brate, malo, malo je...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- neutralan__
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj

-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ti zajebantu posto si gori od nikad_izvinilegenda reala je napisao/la:Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj![]()
@neutralan__
dobre su,samo vidi oblaka iza ko racku
sallalalala... ma ova me bas nadje,moja omiljena pjesma sto se tice duetskih pjesama 
dobre su,samo vidi oblaka iza ko racku
Ma kakav on,nije ni dosao , lijepi strahlegenda reala je napisao/la:Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj![]()
- neutralan__
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:@neutralan__
dobre su,samo vidi oblaka iza ko racku![]()
Ma kakav on,nije ni dosao , lijepi strahlegenda reala je napisao/la:Bože Hary šta te to pjesme nešta pogađaju ,đe ti je neprijatelj![]()
sallalalala... ma ova me bas nadje,moja omiljena pjesma sto se tice duetskih pjesama
Hahahahahahaha.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Mali Žepljak (rođeni Sarajlija
)fataš li šta za šupak
Hary kokad si ti opasan ,pa nije smio ni da dođe
[youtube][/youtube]
jedna za tebe i malog sarajlijicu ,nek vas pogodi direkt u srce

Hary kokad si ti opasan ,pa nije smio ni da dođe
[youtube][/youtube]
jedna za tebe i malog sarajlijicu ,nek vas pogodi direkt u srce
@legenda
I da je dosao boli me briga
Jes me pogodila pjesma,al znas gdje
imal kakvih cura kod tebe ili si solo??
Jes me pogodila pjesma,al znas gdje
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Admir SA.
Nema sanse da su mogli uzeti , a cuj da se ne mijesa Srbija i njena vojska
Situacija u ratu i poslije njega je potpuno suprotna , za pljacke i malverzacije , dogovore i lopovluke nema potrebe za nekakvom velikom anlizom ili pameti , jasno k˙o dan .
Imas podcjenjivacki stav o ARBiH , JNA , nisu mogli nista uzeti od 1992 . god. samo su gubili i slabili na ratistima po cijeloj BiH .
Kao da oni ne bi uzeli Bihac, Cazin, Gorazde , Gradacac , Teocak , Olovo i dalje da ne nabrajam gradove heroje koji su se odbranili i otjerali neprijatelja sa svog praga .
U SA ., brdo Zuc koje su se borbe vodile i koji su sve heroji dali svoje zivote da bi odbranili grad , tako molim te ne moj to vise ponavljati za armiju je rje to armija jedna od najcasnijih u svijetu ratovanja
, vec iskljucivo i samo hrabrom borbom branitelji BiH su branili i odbranili BiH i univerzalne vrijednosti u njoj ...
Danas je takav dan , 02.05. te ova smijurija oko dogadjaja u Pakistanu , puno se pricalo i spominjalo politike ...Valja odmoriti , ustvari ako nam daju , ko zna sta ce sutra ili za koji dan ovi politicki barbari uraditi
Nema sanse da su mogli uzeti , a cuj da se ne mijesa Srbija i njena vojska
Situacija u ratu i poslije njega je potpuno suprotna , za pljacke i malverzacije , dogovore i lopovluke nema potrebe za nekakvom velikom anlizom ili pameti , jasno k˙o dan .
Imas podcjenjivacki stav o ARBiH , JNA , nisu mogli nista uzeti od 1992 . god. samo su gubili i slabili na ratistima po cijeloj BiH .
Kao da oni ne bi uzeli Bihac, Cazin, Gorazde , Gradacac , Teocak , Olovo i dalje da ne nabrajam gradove heroje koji su se odbranili i otjerali neprijatelja sa svog praga .
U SA ., brdo Zuc koje su se borbe vodile i koji su sve heroji dali svoje zivote da bi odbranili grad , tako molim te ne moj to vise ponavljati za armiju je rje to armija jedna od najcasnijih u svijetu ratovanja
Danas je takav dan , 02.05. te ova smijurija oko dogadjaja u Pakistanu , puno se pricalo i spominjalo politike ...Valja odmoriti , ustvari ako nam daju , ko zna sta ce sutra ili za koji dan ovi politicki barbari uraditi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
da je došao i da ste se pokačili razbio bi te ko beba zvečkuharry_90 je napisao/la:@legenda
Jes me pogodila pjesma,al znas gdjeimal kakvih cura kod tebe ili si solo??
gdje te pogodila
pa znaš ,kako sam ružan ,neće me nikako
hej ljudi čiste vi ,jeste babini
Ma ne bi,miran sam ja dok me neko ne izazove
da ti bi znat gdje me je pogodilo..
Eno sad ruzan,ili si previse stidan kad su cure u pitanju ?
Eno sad ruzan,ili si previse stidan kad su cure u pitanju ?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira 
samo to treba udarati, ako zatreba zoviteSamo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Bili smo sigurno u najtežem položaju od svih(opkoljeni sa svih strana ,izlaza nije bilo) ,ali smo se odbranili ,da smo pali mi palo bi sve ,sad kad gledam snimke Mladić na jednom brdu iznad Goražda i govori vojnicima kao u Srebrenici ,gdje je šta i šta trebaju ,ali puno je bilo ovdje stanovništava u ratu i nije se moglo lahko pobiti sigurno preko 80.000 ljudi se skupilo u Goražde (Foča,Čajniče ,Višegrad ) i zajedničkim snagam se odbranili ,naoružanje nikavo ,neki su išli sa tojagama ,neki su pravili od radijatora od cjevi neke naprave ,neko je imo lovačke puške i takodr.van nostrand je napisao/la:Admir SA.
Nema sanse da su mogli uzeti , a cuj da se ne mijesa Srbija i njena vojska![]()
U SA ., brdo Zuc koje su se borbe vodile i koji su sve heroji dali svoje zivote da bi odbranili grad , tako molim te ne moj to vise ponavljati za armiju je rje to armija jedna od najcasnijih u svijetu ratovanja, vec iskljucivo i samo hrabrom borbom branitelji BiH su branili i odbranili BiH i univerzalne vrijednosti u njoj ...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
To kad bude naslov u novinama " 3 huligana napala neduznog gorazdaka , cista majorizacijaPuma je napisao/la:samo to treba udarati, ako zatreba zoviteSamo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira
daj pustite legendo to je papak namlatit ce njega vec neko
ko ga razbije ima pice od mene

Ja sam njegov kapiten, morat cu da ga branim. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.