Ne paše baš u narativ koji pijaĆari i Ćaršija furajuprimussucks je napisao/la: ↑04 apr 2026, 07:44Kako portali ne pisu o sramnom skandiranju u Vrapcicima?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 04 apr 2026, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- LondonBlues
- Kontakt:
Svaka cast na prilikama ali to treba i realizirat nije dovoljno samo ih stvoriti niti je dovoljno pogoditi stativu treba biti precizniji. Toliko sansi golman jednu odbranu imo na pocetku meca poslije nijedne odbrane nije imo a ni vi gola to dovoljno govori o sansama i kako su se zavrsavale. Zrinjski iskusno nakon uvodnih 10min smirili loptu, poceli lagano kroz posjed stvorili 3-4 velike sanse, Bilbija iskoristio jednu situaciju pokazo zasto je babo ove lige, u drugom poluvremenu bez puno rizika..Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:15Za klasu bolji? Šta si gledao ti dvije stative pogodili, tri sto postotne šanse, fulali prazne golove, dva puta sa pet metara fulamo gol i to bez tri standardna igrača. Sa njima u finalu vas vračamo u Kočerin, Jare i Gorance odakle ste sišli u naš gradLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:04Pokazali kakvi su seljaci nastanili nam ulaz u grad. Sudija navlacio bezbroj pogresaka ali dzaba, Zrinjski pokazo i kad su najgori za klasu su bolji.
Iskreno cu ti reci za utakmice kupa imo sam odredjenu dozu straha jer vi ce te tu da se nalozite opet jer ce ta utakmica da vam bude najveca u povijesti kluba ali nakon jucer vidio sam koliko vi jos pure trebate pojest na dvi utakmice da dobijete Zrinju. A ako cemo o izostancima mozemo komotno rec da vas je dobio sa drugim sastavom.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta kaže Štimac sinoć ne zanima nas ni jedna utakmica do kraja sezone samo one tri protiv Veleža
Koji kompleks izbija iz tog malog međugorskog klubića. Odgovara nam kada su ovako naloženi tada ih je najljepše popeti na magarca i nabiti nogom nazad uz Kobilovaču 
Rutinirali su nas tako što su ih stative na prazan gol spašavale. Ima logike, mitomanske i falsifikatorske.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LondonBlues
- Kontakt:
Nisu nas spasavale stative nego amaterizam i neznanje vasih igraca koji prazan gol pogodit ne mogu
- LondonBlues
- Kontakt:
Naravno kad je liga zavrsena a jos ti jedan trofej fali da se izjednacis sa Zeljom i Sarajevom kao najtrofejni klub i ja bi reko ne zanima me liga samo ove 3 utakmice sa VelezomThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:38Šta kaže Štimac sinoć ne zanima nas ni jedna utakmica do kraja sezone samo one tri protiv VeležaKoji kompleks izbija iz tog malog međugorskog klubića. Odgovara nam kada su ovako naloženi tada ih je najljepše popeti na magarca i nabiti nogom nazad uz Kobilovaču
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Onda su valjda dvijeLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:45Naravno kad je liga zavrsena a jos ti jedan trofej fali da se izjednacis sa Zeljom i Sarajevom kao najtrofejni klub i ja bi reko ne zanima me liga samo ove 3 utakmice sa VelezomThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:38Šta kaže Štimac sinoć ne zanima nas ni jedna utakmica do kraja sezone samo one tri protiv VeležaKoji kompleks izbija iz tog malog međugorskog klubića. Odgovara nam kada su ovako naloženi tada ih je najljepše popeti na magarca i nabiti nogom nazad uz Kobilovaču
![]()
Onaj, mislim onaj da Zrinjski nije nit jednom preso centar, onaj neutrazilovali smo ih onaj granitnom obranom. U drugom polovremenu smo citav sahatak kidisali onaj, ali to je tako onaj u fudbalu. Imali smo dupo vise onaj stopostonih sansi onaj, ali onaj mi motamo u doboj i ja sam onaj jako optimistican u dobru igru svoje momcadi, onaj.
Poyy Ibro.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- LondonBlues
- Kontakt:
A prijatelju pa ja mislim da je na obe strane to najvaznija utakmica da se ne lazemo onako iskreno. Nisu bez razloga docek i bakljada poslije x pod BB. Jel tako?Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:48Onda su valjda dvijeLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:45Naravno kad je liga zavrsena a jos ti jedan trofej fali da se izjednacis sa Zeljom i Sarajevom kao najtrofejni klub i ja bi reko ne zanima me liga samo ove 3 utakmice sa VelezomThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:38Šta kaže Štimac sinoć ne zanima nas ni jedna utakmica do kraja sezone samo one tri protiv VeležaKoji kompleks izbija iz tog malog međugorskog klubića. Odgovara nam kada su ovako naloženi tada ih je najljepše popeti na magarca i nabiti nogom nazad uz Kobilovaču
![]()
kompleks škutorski nemoj se prat sada kada vas je izofirala ona maskota
![]()
Ne interesuje ih liga, samo kup tri utakmice s VeležomThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:48Onda su valjda dvijeLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:45Naravno kad je liga zavrsena a jos ti jedan trofej fali da se izjednacis sa Zeljom i Sarajevom kao najtrofejni klub i ja bi reko ne zanima me liga samo ove 3 utakmice sa VelezomThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:38Šta kaže Štimac sinoć ne zanima nas ni jedna utakmica do kraja sezone samo one tri protiv VeležaKoji kompleks izbija iz tog malog međugorskog klubića. Odgovara nam kada su ovako naloženi tada ih je najljepše popeti na magarca i nabiti nogom nazad uz Kobilovaču
![]()
kompleks škutorski nemoj se prat sada kada vas je izofirala ona maskota
![]()
Kako su posvađani s mozgom ovako, odakle crpe ovo ludilo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Doček i baklja sa četri čovjeka ispred stadiona. Ekonom, konobar i dvojica što su kafu pili u klupskom kafiću. Daj bola nemojte više laži, mitomanisanja i falsifikovanja istine. Golemo vas nije sramota da sami sebe tako lažete bez stida i sramaLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:51
A prijatelju pa ja mislim da je na obe strane to najvaznija utakmica da se ne lazemo onako iskreno. Nisu bez razloga docek i bakljada poslije x pod BB. Jel tako?
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa sta da kaze od 3 zanimaju nas samo 2 utakmice protiv njih ovu trecu opet cu kombinovan sastav izvest kao danas.Balorda je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:51Ne interesuje ih liga, samo kup tri utakmice s VeležomThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:48Onda su valjda dvijeLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:45
Naravno kad je liga zavrsena a jos ti jedan trofej fali da se izjednacis sa Zeljom i Sarajevom kao najtrofejni klub i ja bi reko ne zanima me liga samo ove 3 utakmice sa Velezomkompleks škutorski nemoj se prat sada kada vas je izofirala ona maskota
![]()
![]()
Kako su posvađani s mozgom ovako, odakle crpe ovo ludilo.
- LondonBlues
- Kontakt:
Eno sad poslije utakmice u klupskom kaficu samo dvojica kafu piju ostalim zena rekla cim sudija svirne kraj kuci da si se nacrtoThreeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:54Doček i baklja sa četri čovjeka ispred stadiona. Ekonom, konobar i dvojica što su kafu pili u klupskom kafiću. Daj bola nemojte više laži, mitomanisanja i falsifikovanja istine. Golemo vas nije sramota da sami sebe tako lažete bez stida i sramaLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:51
A prijatelju pa ja mislim da je na obe strane to najvaznija utakmica da se ne lazemo onako iskreno. Nisu bez razloga docek i bakljada poslije x pod BB. Jel tako?![]()
Plus da se prisjetimo Ibrine izjave poslije utakmice kad je reko ja nisam mislio da cu ovo ikad dozivit
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 04 apr 2026, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne radi se o tome nego da si jednu baklju i video sa par nebitnih ljudi pokušao predstaviti kao da je doček bio na musali pred 1000 ljudi. Klasično vaše slaži i izvrni istinuLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:58Eno sad poslije utakmice u klupskom kaficu samo dvojica kafu piju ostalim zena rekla cim sudija svirne kraj kuci da si se nacrto
- LondonBlues
- Kontakt:
Kako lazi i izvrni istinu. Ja nisam reko da je na musali 1000 ljudi docekalo. Reko sam kako je bilo docek i slavlje ispred stadiona, Ibro glavni sa bakljom ponjele ga emocije nije mislio da ce ikad dozivit bod pod BB. Jel tako bilo? Jeste. Koliko ljudi je bilo mene ne zanima.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:02Ne radi se o tome nego da si jednu baklju i video sa par nebitnih ljudi pokušao predstaviti kao da je doček bio na musali pred 1000 ljudi. Klasično vaše slaži i izvrni istinuLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:58Eno sad poslije utakmice u klupskom kaficu samo dvojica kafu piju ostalim zena rekla cim sudija svirne kraj kuci da si se nacrto
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Mislim da je veći blam ona izjava vaše maskote sinoć da ga ne zanima više ni jedna utakmica do kraja osim one tri sa Veležom. Klasičan malograđanski kompleks makog provincijskog kluba i prvog čovjeka koji ga vodiLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:05Kako lazi i izvrni istinu. Ja nisam reko da je na musali 1000 ljudi docekalo. Reko sam kako je bilo docek i slavlje ispred stadiona, Ibro glavni sa bakljom ponjele ga emocije nije mislio da ce ikad dozivit bod pod BB. Jel tako bilo? Jeste. Koliko ljudi je bilo mene ne zanima.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:02Ne radi se o tome nego da si jednu baklju i video sa par nebitnih ljudi pokušao predstaviti kao da je doček bio na musali pred 1000 ljudi. Klasično vaše slaži i izvrni istinuLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 08:58Eno sad poslije utakmice u klupskom kaficu samo dvojica kafu piju ostalim zena rekla cim sudija svirne kraj kuci da si se nacrto
- LondonBlues
- Kontakt:
Ma dasta je vec je blam ja sebe vako sam tjesim da je to izjavio zbog kupa, danas da mu otkaz daju slavio bi. Ali isto tako vjerujem da Ibro najvise razmislja o iste 3 utakmice.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:08Mislim da je veći blam ona izjava vaše maskote sinoć da ga ne zanima više ni jedna utakmica do kraja osim one tri sa Veležom. Klasičan malograđanski kompleks makog provincijskog kluba i prvog čovjeka koji ga vodiLondonBlues je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:05Kako lazi i izvrni istinu. Ja nisam reko da je na musali 1000 ljudi docekalo. Reko sam kako je bilo docek i slavlje ispred stadiona, Ibro glavni sa bakljom ponjele ga emocije nije mislio da ce ikad dozivit bod pod BB. Jel tako bilo? Jeste. Koliko ljudi je bilo mene ne zanima.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:02
Ne radi se o tome nego da si jednu baklju i video sa par nebitnih ljudi pokušao predstaviti kao da je doček bio na musali pred 1000 ljudi. Klasično vaše slaži i izvrni istinu
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 04 apr 2026, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nije tako na svim stadionima. U Banjaluci svi gostujući navijači dobiju čitavu tribinu jer je fizički odvojena, isto kao i u Z. Mostaru.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:00Realno - zato što je to tako na svim stadionima - ja još nigdje nisam vidio da grupa - Ultras bude na istoj tribini sa navijačima drugog klubaf16 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:40Kako realna? NFSBiH kaže 5% stadiona ILI čitava odvojena tribina, mi nemamo odvojenu tribinu sem zapada. Meni bi bilo realno samo pola-pola, i to u slučaju da HZ i TM postanu braća. I mi kupimo sve što daju za jug pa nam ne daju više, a sjever svakako uvijek bude punsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 07:52Nisu Pitari presmiješni
Sasvim realna,ljudska i fudbalsko - nogometna molba
Lakše je organizirati derbi kad Pitari imaju komplet sjever
A nama bi valjalo u financijskom smislu
5 000 ulaznica prodati na siguricu je GOLEMA činjenica u ovakvom vremenu
Oni su to dokazali - za jedan sat 1 000 ulaznica kupit
RESPECT i HVALA
Ako ova Zenička firma napravi Jug LJEPOTICE - uzgred budi rečeno rade vec 9 mjeseci a nisu ni temelje još izlili- mi moramo razmišljati u tom smjeru da im dadnemo komplet sjever jer je to logično - finansijsko rezonovanje za nas najbolje u budućnosti
Razlozi za takvo razmišljanje
- nije usvojen statut
- ne zna se dal imamo upravu
- od decembra do danas klub živi od novca članova kluba - od rate Al Jabija - od pozajmice iz Amerike - od ulaznica
Zato kažem HVALA PITARI
oni nama ni u ovom sporazumu nisu dali ono što savezom moraju dati
Na našem sjeveru pored ove situacije mi imamo i porodični ulaz i dio tribine na sjeveru - pa imamo dio za penzionera
Po meni kad se napravi Jug - ljudima dat sjever i napravit utakmicu kakva i treba biti
Mislim da ovo nije normalno kakvo je stanje na sjevernoj tribini kad se igra derbi - stanje opće sigurnosne opasnosti za sve gledaoce,navijače,simpatizere i Ultras grupu koja je protiv ovih navedenih na toj istoj tribini
Jug Koševa je odvojen od Istoka i Zapada Koševa, pripada nam čitav jug, ne 5%
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Netačno. PBB jedva dobiješ i onaj kavez koji nije ni blizu cijele tribine. Nikad niko nije dobio čitavu.f16 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 09:18Nije tako na svim stadionima. U Banjaluci svi gostujući navijači dobiju čitavu tribinu jer je fizički odvojena, isto kao i u Z. Mostaru.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 20:00Realno - zato što je to tako na svim stadionima - ja još nigdje nisam vidio da grupa - Ultras bude na istoj tribini sa navijačima drugog klubaf16 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:40Kako realna? NFSBiH kaže 5% stadiona ILI čitava odvojena tribina, mi nemamo odvojenu tribinu sem zapada. Meni bi bilo realno samo pola-pola, i to u slučaju da HZ i TM postanu braća. I mi kupimo sve što daju za jug pa nam ne daju više, a sjever svakako uvijek bude pun
oni nama ni u ovom sporazumu nisu dali ono što savezom moraju dati
Na našem sjeveru pored ove situacije mi imamo i porodični ulaz i dio tribine na sjeveru - pa imamo dio za penzionera
Po meni kad se napravi Jug - ljudima dat sjever i napravit utakmicu kakva i treba biti
Mislim da ovo nije normalno kakvo je stanje na sjevernoj tribini kad se igra derbi - stanje opće sigurnosne opasnosti za sve gledaoce,navijače,simpatizere i Ultras grupu koja je protiv ovih navedenih na toj istoj tribini
Jug Koševa je odvojen od Istoka i Zapada Koševa, pripada nam čitav jug, ne 5%
Drugo, morate shvatiti već jednom da pravila nema. Divlji zapad. Prošli derbi savez naredio da vam pošaljemo još karata, mi to **** i ništa se nije desilo. To je "naš" stadion i mi svaki put dajemo koliko mi mislimo da treba. Nismo vam mi krivi što ste dobili brata koji je veća budala pa pristao na naše uslove. Još ako je istina za brojku kad se napravi jug...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Strelcevina
- Kontakt:
Lijep dan danas u Mostaru, ne baš tako lijep za sakupljače sekundarnih sirovina iz Opina i čobane sa Svinjarina jer su im puleni sinoć opet plođeni od strane jedinog mostarskog šampiona.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, invincible1921, itatabisine, PeppermintSA, Toxin, Tuce11 i 43 gosta.