Stavi na stranu da je to bio jako glup koment. Njegovi roditelji su platili velike pare da njihov sin igra fudbal u Americi, sta mu je Amerika omogucila bogati. Nema ovdje nista dzabe, ja znam.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 05:49Da se prisjetimo :rol: :rol:MostarskiVelez je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:41Jedino retardiran bi izabrao da igra za BiH, kantu za napucavanje, umjesto za drzavu koja mu je sve omogucila.
Nikad u zivotu nece neko veliko takmičenje vidjeti od evropskog do svjetskog.
Koji hajvani savjetuju djecu danas. Gluhou bilou.
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
signalidunapark
- Kontakt:
Kažem ja, s njim, Kerimom i Dedićem imamo nešto što nijedna ekipa našeg ranga nema, a ni neke puno jače.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Aprililili
- Beduin
- Kontakt:
A da ne govorim kako je Pulisic bio najbolji igrac dok su igrali sa krilima, a upravo on igrao tu poticiju. I onda general kaze kako muku muce sa desnim krilomjasmin10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 16:43Milan bukvalno igra bez krila. I dok je god mrtvac Allegri tamo, ne bih poželio nijednom našem ofanzivnom igraču da zavrsi tamo.General505 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:53Joj da hoće u Milano, leglo bi extra odavno Milan muku muči sa desnim krilom.
A i stadion i ambijent malo liči na Bilinoo, osim sto je puno veći
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nista od ovog. Propao bi u mrtvom Milanu.
Stil igre Milana mu uopste ne odgovara. Taktički bi postao puno odgovorniji i ozbiljniji igrač ali bi izgubio sve druge pozitivne osobine po kojima se izdvaja od sličnih igrača. Plasman na Svjetsko prvenstvo je dobra prilika da se nasi momci pokazu na najvišem nivou i ostvare dobre transfere.
Za njega je njemacka bundesliga
Rupa iz koje ja dolazim se u tvojim krugovima vjerovatno zove „Luxury Mansion“. Ali nema veze.
Protiv Italije je odigrao odličnu utakmicu, ali protiv Velsa jako slabo. U Eindhovenu nema nikakvu ulogu, ali eto… normalno, AC Milan, Bundesliga i tako to…
Razumijem kada se priča o Kerimu, ali Esmir trenutno ima nivo igrača za neki prosječan klub u Holandiji, ili za tim koji se bori za opstanak u nekoj od jačih liga.
Kao i uvijek, precijenjen je samo zato što je napravio jedan Circus potez protiv Italije koji mu čak nije ni uspio.
Znam da svi žele da on napravi veliku karijeru, ali realnost je da trenutno ništa ne pokazuje da će tako biti. Treba priznati istinu — igra fudbal kao iz 70-ih ili 80-ih godina.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Pofafas ga hanse majmune i ti i tvoja u rupi tojhansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:31Rupa iz koje ja dolazim se u tvojim krugovima vjerovatno zove „Luxury Mansion“. Ali nema veze.
Protiv Italije je odigrao odličnu utakmicu, ali protiv Velsa jako slabo. U Eindhovenu nema nikakvu ulogu, ali eto… normalno, AC Milan, Bundesliga i tako to…
Razumijem kada se priča o Kerimu, ali Esmir trenutno ima nivo igrača za neki prosječan klub u Holandiji, ili za tim koji se bori za opstanak u nekoj od jačih liga.
Kao i uvijek, precijenjen je samo zato što je napravio jedan Circus potez protiv Italije koji mu čak nije ni uspio.
Znam da svi žele da on napravi veliku karijeru, ali realnost je da trenutno ništa ne pokazuje da će tako biti. Treba priznati istinu — igra fudbal kao iz 70-ih ili 80-ih godina.
Meni je iskreno zao ovakvih likova hao Hans. Iako on zivi u Mansionu ipak valja svaki dan smisljati neke postove i cekat trenutak da kaze jesam vam rekao.
Tuga od luxury zivota.
Tuga od luxury zivota.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Dobro a koji je onda najbolje ocjenjen igrac u mecu protiv Italije.hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:31Rupa iz koje ja dolazim se u tvojim krugovima vjerovatno zove „Luxury Mansion“. Ali nema veze.
- PasodelMar
- Kontakt:
Ubij me ako nije pitao na ChatGPT kako se pise Luxury Mansion.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pisao sam da je odigrao odlicno protiv italije….Imamkarbarum je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:47Dobro a koji je onda najbolje ocjenjen igrac u mecu protiv Italije.hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:31Rupa iz koje ja dolazim se u tvojim krugovima vjerovatno zove „Luxury Mansion“. Ali nema veze.
Razumijem kada se priča o Kerimu, ali Esmir trenutnoi ima nivo igrača za neki prosječan klub u Holandiji, ili za tim koji se bori za opstanak u nekoj od jačih liga.
I pored svega, još uvijek nisam uvjeren u njega; nasuprot dobroj utakmici protiv Italije stoji slab učinak ove sezone u PSV‑u, kao i loša utakmica protiv Velsa.
Promijeni moje mišljenje.
Tužno je i to što se ovdje ne može voditi normalna rasprava, jer se u 90% slučajeva koriste naša glupost i emocije umjesto argumenata.
Ako ovako nastavi da igra u PSV‑u, sljedeće sezone ćemo ga gledati u slabijem klubu i možda i slabijoj ligi.
Čak i ako, na primjer, na SP‑u odigra dobro protiv Katara i Kanade, nijedan skaut nije toliko glup da to precijeni.
Možda on i mi odigramo vrhunsko SP, tada ću ja biti u krivu i biću jako sretan.
Ne vidim to kod njega; zna s loptom, u to nema sumnje, ali to zna mnogo igrača u ovom poslu i danas to nije ono što klubovi traže na višem nivou.
Ako mu je jedina prava snaga „cirkus“, to nije dovoljno.
Zadnja izmjena: hansbosna, dana/u 04 apr 2026, 13:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Molim sve forumaše da prestanu odgovarati kamenjaru iz Širokog brijega na postove. Hvala
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ko je tebe, toaletnog dubokomorskog ronioca, uopšte šta pitao?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 13:19Molim sve forumaše da prestanu odgovarati kamenjaru iz Širokog brijega na postove. Hvala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Badgley, CAGarfia, dedo26, Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], kaskada1922, MokraKifla, NazorUso, PSV, Shevko, signalidunapark, tutankamon1905 i 100 gostiju.