Ma klasična komedija Rumuna, asistirali za drugi i treći gol Kanade, pri tome promašili pet zicera.
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Previse nelogicnosti. Ne kazem da ne moze nikako biti, ali.. Maroko ispred Brazila, pa onda da tuku i Nizozemce.. Gana ispred Hrvatske u grupi.. Paragvaj da izbaci Argentinu.. Japan ispred Nizozemske i Svedske u grupi. Jako tesko.aqarius je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:33Pa ja sam i bez tih njihovih robota pogodio 4 ako nisam i sve pet pobjednika u F1 u zadnjih 5 sezona,evo i sada znam da će pobjednik biti mercedes...a vala baš je teško znati da će Španci i Francuzi dogurati minimum do polufinala(imaju tu i karioke i gaučosi).Što se tiče nas prvo možemo li proći grupu,ako je pođemo ne bih rekao da je Japan favorit...svi ti programi su fina zabava...ne znam je li ona vidovita hobotnica još živa...SanaBosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 10:57
Britanska kompanija za velike podatke “Quantum”, poznata po tome što je pogodila polufinaliste u Kataru 2022. i pobjednike 3 od posljednjih 5 F1 prvenstava, ponovila je projekciju za Svjetsko prvenstvo 2026. godine, pri čemu su sve selekcije obrađene kroz više od 400 terabajta informacija.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne širite dezinformacije bez ikakve potrebe.
960 sličica, Panini album (što se jasno moglo vidjeti na onog Baggio reklami). Predložena cijena za bh tržište je 1,80km, ali sumnjam da će naši lihvari, pardon distributeri pristati, te je finalna cijena do njih, odnosno koliko su gladni. Po nekoj priči do max 2,5km, ali vidjećemo u maju.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakav doček za Burnića, svaka čast.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Riquelme1921
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Najvjerovatniji spisak,max 2 fuleBenko123 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:19Golmani - Vasilj, Zlomislic, Hadzikic
Stoperi: Muharemovic, Katic, Barisic, Celik, Mujakic
Lijevi bek: Kolasinac, Karic
Desni bek: Dedic, Gazibegovic
Vezni red: Tahirovic, Sunjic, Hadziahmetovic, Basic, Burnic, Hajradinovic, Gigovic
Krila: Memic, Alajbegovic, Bajraktarevic
Napadaci: Dzeko, Demirovic, Tabakovic, Bazdar
Ja bih ovih 26 bez razmisljanja poveo. 5 stopera, dva lijeva i dva desna beka. 4 napadaca sasvim dovoljno. Eto jedino mozemo Burnica svrstati kao lijevog beka i izbaciti Karica sto znaci da se otvara jedno slobodno mjesto. Ne smijemo riskirati sa Dedicem kao jedinim bekom.
Predpozivi: Lukic, Radeljic, Malic
- Goalgetter
- Kontakt:
Vec naruceno kod Paninija.
Stp je lijepa karta
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
jesu to ljiljan na kartu stavili?
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- ErosViverosViv
- Kontakt:
tačno niste normalni
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
E ako ce Italijani navijati za Kanadu, nema brige lagana nasa pobjeda
#CarsijaOdjebi
Šta misliš hoće ista prodajna cijena biti kada izađe kao sada na paniniju? Evo i ja razmišljam da naručim sebi jer vidim da rade dostavu u BiH.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerujem da hoce, kad sagledam cijena onda odprilike ce to biti to koliko ce se prodavati i u marketima - jedina prednost ovog narucivanja prije je da stignu nesto prije nego dodju u markete
Goalgetter je napisao/la: ↑04 apr 2026, 15:43Vjerujem da hoce, kad sagledam cijena onda odprilike ce to biti to koliko ce se prodavati i u marketima - jedina prednost ovog narucivanja prije je da stignu nesto prije nego dodju u marketeKoliko vidim od 5.5. salju.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta ste vi naručili? Ja vidim samo ove pakete, što dođe 50 pakovanja i sl. uz album
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja uzeo dva seta sto dodje album i po 25 paketica slicica. Za sada, vidicemo kasnijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:04Šta ste vi naručili? Ja vidim samo ove pakete, što dođe 50 pakovanja i sl. uz album
Edit: svaki set je $50
Zadnja izmjena: Murga, dana/u 04 apr 2026, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Je li realno da je poštarina za BiH 50 eura? Pa onda bolje sačekati jer je poštarina ogromna.
koliko para ce bit album i jedan paketic kod nas?
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Bing [Bot], eldo, HariTz, izdzezveubrazil, MiranGlasnic, MostarReds22, samobih, Shevko, Zlaja83 i 69 gostiju.