perun je napisao/la: ↑03 apr 2026, 19:00Skidam kapu vama svima koji ste trošili vrijeme da pokušate objasniti materiju fudbalsko nepismenim givitima nošenim ličnom netrpeljivosti prema onima koji im iz ovog ili onog razloga stoje na putu.GG3 je napisao/la: ↑03 apr 2026, 09:42Pogotovo ona konjusina fanatik.
Ne želim se nasladjivat al stvarno nas je bilo nekoliko koji smo pokušavali objasnit da treba imati strpljenja (i ako iskreno plasman nisam ni očekivao ni vjerovao) ali i da smo ispali od Velsa ostao bih dosljedan toga da je jedini ispravan nastavak sa ovim SŠ.
Ja sam izabrao lakši put i izbacio ih na listu gnjavatora. Ne treba ih doživljavati i takvima je ignorisanje najveća kazna.
Jednostavno, umno ograničenom čovjeku ne pokušavaj nešto da objasniš jer ćeš doći u mogućnost da se sukobiš s njim.
P.S.
Izmigoljiće ta plaćena mišja družina iz rupa čim se ukaže prilika, predviđam u vezi spiska za SP.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
naprijed rejal
Sto se mene tice trebali bi produziti ugovori Barbarezu i SS pogotovo Spahicu do 2032 i mozda dodati Dzeku i Ibisevica u SS.
Ne moze dzeko ici u strucni stab kad ce vjerovatno idalje da predvodi napad
naprijed rejal
Dzeko ce do 45 godine igrati
Ma ja bi iskreno volio da bude nas bosanski king kazu
naprijed rejal
U sportskim krugovima sve glasnije se priča da bi novajlija mogao biti Vladan Kovačević, golman Norwicha...
Prije četiri godine je odbio poziv BiH. Želio je nastupati za Srbiju, što je isticao i u medijiskim istupima. Međutim, zbog pravila FIFA-e nije mogao promijeniti sportsko državljanstvo i nikada nije zaigrao za Orlove.
A sada bi se mogao vratiti među Zmajeve… Barbarez na Instagramu prati Vladana Kovačevića, a i iskusni 27-godišnji golman prati selektora BiH. Da li je to znak da ćemo imati novog Zmaja za Mundijal?
Prije četiri godine je odbio poziv BiH. Želio je nastupati za Srbiju, što je isticao i u medijiskim istupima. Međutim, zbog pravila FIFA-e nije mogao promijeniti sportsko državljanstvo i nikada nije zaigrao za Orlove.
A sada bi se mogao vratiti među Zmajeve… Barbarez na Instagramu prati Vladana Kovačevića, a i iskusni 27-godišnji golman prati selektora BiH. Da li je to znak da ćemo imati novog Zmaja za Mundijal?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ja lično ne bih imao ništa protiv da bude rezervni golman jer svejedno neće braniti ispred Vasilja, ali nema od toga ništa. Ne mislim da se ista novo dešavalo. Da jeste, on bi iskoristio priliku da barem neki story čestitke pošalje na Instagramu.rishovski je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:50U sportskim krugovima sve glasnije se priča da bi novajlija mogao biti Vladan Kovačević, golman Norwicha...
To novinari samo pogledaju koga barbarez prati i onda napišu neki članak. Barbarez prati i Bajića, Kulašina, Šošića...pa ne vjerujem da će ih pozivati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Slucaj Kovacevica i Vukovica samo i iskljuvivo treba spominjati u kontekstu ovog njihovog kmečanja kako nema Srba u reprezentaciji. Jasno, tu pridodati i Jovića, Gačinovića i ostalih govana.DeeWa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:00Ja lično ne bih imao ništa protiv da bude rezervni golman jer svejedno neće braniti ispred Vasilja, ali nema od toga ništa. Ne mislim da se ista novo dešavalo. Da jeste, on bi iskoristio priliku da barem neki story čestitke pošalje na Instagramu.rishovski je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:50U sportskim krugovima sve glasnije se priča da bi novajlija mogao biti Vladan Kovačević, golman Norwicha...
To novinari samo pogledaju koga barbarez prati i onda napišu neki članak. Barbarez prati i Bajića, Kulašina, Šošića...pa ne vjerujem da će ih pozivati.
Kako nebi nista imo protiv, nemogu razumijeti. Covjek je odlucio igrati za srbiju, pa prirodni srbin, zayebo se jer nije na to mislio dali ima uopste pravo igrati za srbiju, i sad kad idemo na SP trebalo bi ga pozvati i povesti sa momcima koji su krv pisali za ovo SP. Hadzikic i zlomislic su cijele kvalifikacije uz ekipu, i sad neko od njih treba ostati kod kuce zbog ovog smrada?DeeWa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:00Ja lično ne bih imao ništa protiv da bude rezervni golman jer svejedno neće braniti ispred Vasilja, ali nema od toga ništa. Ne mislim da se ista novo dešavalo. Da jeste, on bi iskoristio priliku da barem neki story čestitke pošalje na Instagramu.rishovski je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:50U sportskim krugovima sve glasnije se priča da bi novajlija mogao biti Vladan Kovačević, golman Norwicha...
Nije niko Srbima kriv sto njihovi igraci nemaju kvalitet za nasu reprezentaciju trenutno. Eto i taj Krunic, nesto cisto sumnjam da bi nesto puno uradio. Ako nije vala uz Pjanica u veznom redu nista uradio, sigurno nece ni uz Tahirovica i co.231983 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:05Slucaj Kovacevica i Vukovica samo i iskljuvivo treba spominjati u kontekstu ovog njihovog kmečanja kako nema Srba u reprezentaciji. Jasno, tu pridodati i Jovića, Gačinovića i ostalih govana.DeeWa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:00Ja lično ne bih imao ništa protiv da bude rezervni golman jer svejedno neće braniti ispred Vasilja, ali nema od toga ništa. Ne mislim da se ista novo dešavalo. Da jeste, on bi iskoristio priliku da barem neki story čestitke pošalje na Instagramu.rishovski je napisao/la: ↑04 apr 2026, 11:50U sportskim krugovima sve glasnije se priča da bi novajlija mogao biti Vladan Kovačević, golman Norwicha...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eno kuju ga u zvijezde, k'o da je Lampard lično. Bas tako, u ono doba nije pravio razliku, kamo li sada. Ništa to, hvala mu na svemu ali ima boljih jednostavno.DamirT je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:09Nije niko Srbima kriv sto njihovi igraci nemaju kvalitet za nasu reprezentaciju trenutno. Eto i taj Krunic, nesto cisto sumnjam da bi nesto puno uradio. Ako nije vala uz Pjanica u veznom redu nista uradio, sigurno nece ni uz Tahirovica i co.231983 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:05Slucaj Kovacevica i Vukovica samo i iskljuvivo treba spominjati u kontekstu ovog njihovog kmečanja kako nema Srba u reprezentaciji. Jasno, tu pridodati i Jovića, Gačinovića i ostalih govana.DeeWa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:00
Ja lično ne bih imao ništa protiv da bude rezervni golman jer svejedno neće braniti ispred Vasilja, ali nema od toga ništa. Ne mislim da se ista novo dešavalo. Da jeste, on bi iskoristio priliku da barem neki story čestitke pošalje na Instagramu.
Ja sam zato da igraju najbolji, a ne da budemo humanitarna organizacija. Razumijem kad neko odigra čitave kvale pa da ti je žao da ne vidi barem kao rezerva svjetsko prvenstvo, ali da žalim Hadzikica koji ionako nema kvalitet za reprezentaciju, ne pada mi na pamet. Ne treba pretjerivati. Samo kad zamislim da budemo u situaciji da nam on mora braniti neki meč, nije mi dobro. Prije bih dao malom Jurkasu da brani. Njemu makar može da se oprosti na godine. A ovaj pred penziju nije još izrasto u kvalitetnog golmana.ElAn10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:07
Kako nebi nista imo protiv, nemogu razumijeti. Covjek je odlucio igrati za srbiju, pa prirodni srbin, zayebo se jer nije na to mislio dali ima uopste pravo igrati za srbiju, i sad kad idemo na SP trebalo bi ga pozvati i povesti sa momcima koji su krv pisali za ovo SP. Hadzikic i zlomislic su cijele kvalifikacije uz ekipu, i sad neko od njih treba ostati kod kuce zbog ovog smrada?
Ako ćemo tako onda je najbolje da se vrati i Bicakcic koji je otpao kad nije imao kluba pa da i on igra jer sad ima klub.
Katić je krajem 2023. Godine javno priželjkivao poziv Hrvatske pa kada je vidio da ga neće dobiti prihvatio sa 27 godina da igra za BiH, a sad je nas general odbrane ili kako ga već zovu. I nije jedini i nemam ništa protiv ako ne pravi sranja javno.
Stvarno me ne zanima ko je kakav ako daje sto posto sebe na terenu i gine za što bolji rezultat.
Fudbaleri su poznati kao osobe sa niskim IQ. Ko zna ko je Kovačevića nagovarao na neke gluposti.
Dok je branio za mladu reprezentaciju, u jednom intervjuu Kovacevic je izjavio da se potajno nada da će ga selektor A reprezentacije BiH pozvati i da bi mu bila čast da brani. To je sigurno u tom trenutku mislio jer nije morao pričati o tome. Šta se kasnije desilo i da li mu je neki menadžer mozak isprao i sl, nećemo nikad saznati. Ali poenta je da njihove komentare uvijek treba sa rezervom uzeti. Barem kada su u tim mladjim godinama.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Prvi put sam tako komforan oko toga ko ce igrati za reprezentaciju, a ko ne, jer znam da ima dovoljno onih koji bi poginuli na terenu. Ova ekipa je losija od one iz 2014 ali ima veca m*da i to se osjeti na terenu. Skoro svaku utakmicu smo se vratili iz zaostatka i pokazali karakter.
Da li se on zvao Anel, Luka ili Vladan, svejedno mi, ali od sviju njih ocekujem da javno pokazu volju i ako ih ekipa i selektor prihvataju u tim ja nemam nista protiv. Ko god ima kvalitet je dobrodosao i svima se moze pruziti druga sansa uostalom kao Katicu i Sunjicu.
Treba Spaha zavrsiti ovog Hadzimujovica iz Pazara na valovima ove euforije. Mislim da tu nece biti problema i da mali osjeca BiH kao svoju. Kad Srbija uzima nama ne vidim problem da i mi uzmemo njima i drago mi je da je Spaha pokazao hrabrost i volju u slucaju Bazdar. Ne treba imati respekta u tim situacijama.
Da li se on zvao Anel, Luka ili Vladan, svejedno mi, ali od sviju njih ocekujem da javno pokazu volju i ako ih ekipa i selektor prihvataju u tim ja nemam nista protiv. Ko god ima kvalitet je dobrodosao i svima se moze pruziti druga sansa uostalom kao Katicu i Sunjicu.
Treba Spaha zavrsiti ovog Hadzimujovica iz Pazara na valovima ove euforije. Mislim da tu nece biti problema i da mali osjeca BiH kao svoju. Kad Srbija uzima nama ne vidim problem da i mi uzmemo njima i drago mi je da je Spaha pokazao hrabrost i volju u slucaju Bazdar. Ne treba imati respekta u tim situacijama.
Ova nasa repka sigurno ima dobri igraca i kvalitet nije los, ali nase najjace oruzje je taj timski duh, atmosfera, momci i selektor se vole, ginu jedan za drugog, i to moramo pod hitno cuvati, a ne brinem se da ce selektor i spaha to uraditi. Hadzikic mozda nije bolji golman od vladana, ali je sigurno vazan kao karakter, u svlacionici, nikad se nije zalio sto ne brani, vazno je da se golmani medjusobno dobro slazu, a i zlomislic je vec pokazao da moze dobro zamjeniti vasilja.
Katic je doso u repku kad smo bili na dnu, davao svaku utakmicu 120% i zasluzio je ovo SP kao i ovi drugi momci, po cemu je kovacevic zasluzio da bude na spisku?? Bez veze pricamo, nema sanse da dobije poziv, taj potez bi pokvario cijelu atmosferu koja se stvorila u ovoj ekipi.
Katic je doso u repku kad smo bili na dnu, davao svaku utakmicu 120% i zasluzio je ovo SP kao i ovi drugi momci, po cemu je kovacevic zasluzio da bude na spisku?? Bez veze pricamo, nema sanse da dobije poziv, taj potez bi pokvario cijelu atmosferu koja se stvorila u ovoj ekipi.
Ako bi osigurao plasman na EP28 slobodno mu produžiti do 2032 i do tog EP.
Jedan od boljih intervjua koji se pojavio oih dana, dosta informacija iznutra.
Trener golmana u reprezentaciji, Siniša Mrkobrada.
Trener golmana u reprezentaciji, Siniša Mrkobrada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast Barbarezu na jednoj stvari, a to je izbacivanje (skoro svih) bosanskih pravoslavaca iz repke.
Sjetimo se, da smo takodje na zadnjem SP 2014 u eri Safeta Susica imali samo Misimovica od tih bosanskih pravoslavaca koji je igrao u prvih 11. Fakat su opasnost kako za napredak drzave tako i za sport. Opstruisu svaki moguci vid napretka nase drzave. Cast izuzetcima, ali to je 1 naspram 100.
Sad vidim razne natpise pa im to kao smeta. Vjerovatno ce izvrsiti pritisak na strucni stab, pa cemo morati gledati par tih teletabisa u ekipi na SP.
Sjetimo se, da smo takodje na zadnjem SP 2014 u eri Safeta Susica imali samo Misimovica od tih bosanskih pravoslavaca koji je igrao u prvih 11. Fakat su opasnost kako za napredak drzave tako i za sport. Opstruisu svaki moguci vid napretka nase drzave. Cast izuzetcima, ali to je 1 naspram 100.
Sad vidim razne natpise pa im to kao smeta. Vjerovatno ce izvrsiti pritisak na strucni stab, pa cemo morati gledati par tih teletabisa u ekipi na SP.
Ma nemas koga ba ni gledat kad su uzasno losi. Ja evo ne bi znao 5 Srba nabrojati koji bi mogli konkurisati za spisak. Jedino Lukic, pa eto u nekoj domeni naucne fizike i Krunic. Ovo ostalo, de budimo realni...Lavcina je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:15Svaka cast Barbarezu na jednoj stvari, a to je izbacivanje (skoro svih) bosanskih pravoslavaca iz repke.
A i boli me qrc jel igra 20 Bosnjaka, Hrvata ili Srba. Hocu malo radosti kao sad pred ovo SP. Ko ce pregurati jos 2 mjeseca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa evo vec su pocelo natpisi za Kovacevica. Kad je vidio, da za Srbiju ne moze igrati sad bi za nas na SP, pa da se proda u bolji klub. Guraju opet i Krunica, pocet ce i Vukovica. Sve zbog licne promocije, ne zbog ljubavi prema BiH.DamirT je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:17Ma nemas koga ba ni gledat kad su uzasno losi. Ja evo ne bi znao 5 Srba nabrojati koji bi mogli konkurisati za spisak. Jedino Lukic, pa eto u nekoj domeni naucne fizike i Krunic. Ovo ostalo, de budimo realni...Lavcina je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:15Svaka cast Barbarezu na jednoj stvari, a to je izbacivanje (skoro svih) bosanskih pravoslavaca iz repke.
A i boli me qrc jel igra 20 Bosnjaka, Hrvata ili Srba. Hocu malo radosti kao sad pred ovo SP. Ko ce pregurati jos 2 mjeseca.![]()
Nabiti ih nogom u guzicu i pokazati put preko Drine. Bosna ti mora biti prvo izbor a ne rezervni. Vidimo trenutno, da je ovim momcima Bosna prvi izbor i vidi se kako ginu na terenu.
Neka guraju koliko hoce, vjerovatno ce ovi isti ici, uz par izmjena ako bude povreda.Lavcina je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:23Pa evo vec su pocelo natpisi za Kovacevica. Kad je vidio, da za Srbiju ne moze igrati sad bi za nas na SP, pa da se proda u bolji klub. Guraju opet i Krunica, pocet ce i Vukovica. Sve zbog licne promocije, ne zbog ljubavi prema BiH.DamirT je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:17Ma nemas koga ba ni gledat kad su uzasno losi. Ja evo ne bi znao 5 Srba nabrojati koji bi mogli konkurisati za spisak. Jedino Lukic, pa eto u nekoj domeni naucne fizike i Krunic. Ovo ostalo, de budimo realni...Lavcina je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:15Svaka cast Barbarezu na jednoj stvari, a to je izbacivanje (skoro svih) bosanskih pravoslavaca iz repke.
A i boli me qrc jel igra 20 Bosnjaka, Hrvata ili Srba. Hocu malo radosti kao sad pred ovo SP. Ko ce pregurati jos 2 mjeseca.![]()
Nabiti ih nogom u guzicu i pokazati put preko Drine. Bosna ti mora biti prvo izbor a ne rezervni. Vidimo trenutno, da je ovim momcima Bosna prvi izbor i vidi se kako ginu na terenu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, forgempp, Goalgetter, Kaunas, tuzlanskinacin i 57 gostiju.