Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Jesu proigrali otkad je izašao Man

I opet ce ovaj nas na klupu naredni mec...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
On je u repki pokazao zaista kvalitet, ok ova sezona je bilo za ocekivat da ce biti ovolika minutaza.. Ali sljedece sezone i pogotovo nakon (nadam se) dobrog odigranog SP on mora dobit bitniju ulogu ili neka mjenja sredinu… potencijal za vece stvari od PSV je ocigledno tu.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 04 apr 2026, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Meni se cini sav nekako ukocen u PSVu, volio bih da predje u neki klub gdje bi imao sigurnih barem 60ak minuta po mecu. Steta da ovako mlad sjedi na klupi i dobija 15ak minuta po mecu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bila je situacija poslije gola za 4-3, ovaj kapiten meksikanac ekvadorac brazilac šta je već ulazi sa lijevog beka u sredinu prelazi trojicu i ide na šut desnom, a Esmir i još jedan sami na drugoj strani bukvalno za stopostotnu šansu i lik je doda golmanu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gledam ove statse dok je u PSVu 28 utakmica 6 golova 2 asistencije liga + kup.
Da je igrao ko npr Kerim u Salzburgu vecinu kao starter i vecu minutazu, vjerujem da bi ovdje bilo preko 10 golova i preko 5 asistencija do sada.
Da je igrao ko npr Kerim u Salzburgu vecinu kao starter i vecu minutazu, vjerujem da bi ovdje bilo preko 10 golova i preko 5 asistencija do sada.
Da je Kerim u PSV sigurno da bi dobio vecu minutazu kao i vise golova bi dao kao i asistencija,Kerim je Mesi za ovog malog Esmira
Ko je bolji u to necu da ulazim, ali samo znam da bi Esmir više golova zabio i imao asista u PSV da ima veću minutažu kao npr Kerim što ima u Salzburgu minutažu.
Mislim da su ovom pobjedom osigurali titulu i matematički ili im fali bod. Nadam se da će ovo do kraja imati veću minutažu da bude u top formi za svjetsko.
Ako Feyenoord ne pobijedi, gotovo je.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Opet najgori igrač na terenu nakon što je ušao u igru.
Ali hajde, ljudi se nadaju njemu, a ostali reprezentativci provode vrijeme do SP-a uglavnom na klupi — jer će tada, kao, biti odmorni.
To već graniči s duševnom zaostalošću.
Onda još pričaju o Bundesligi za Esmira, jer je, eto, PSV “preslab” za njega.
Pa dobro 1 + 1 = 7…
Ali hajde, ljudi se nadaju njemu, a ostali reprezentativci provode vrijeme do SP-a uglavnom na klupi — jer će tada, kao, biti odmorni.
Pa dobro 1 + 1 = 7…
Kako ti ne dosadi u pizdu materinu?hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:57Opet najgori igrač na terenu nakon što je ušao u igru.
Pa dobro 1 + 1 = 7…
Ima li opcija ovdje na forumu da se bloka osoba, da se ne vide više komentari od dotičnog?
Postaće mi dosadano onog dana kad ti IQ pređe temperaturu frižidera231983 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:59Kako ti ne dosadi u pizdu materinu?hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:57Opet najgori igrač na terenu nakon što je ušao u igru.
Pa dobro 1 + 1 = 7…
Mora da ti je simpaticni Esmir stemao trebu neku.hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 21:01Postaće mi dosadano onog dana kad ti IQ pređe temperaturu frižidera231983 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:59Kako ti ne dosadi u pizdu materinu?hansbosna je napisao/la: ↑04 apr 2026, 20:57Opet najgori igrač na terenu nakon što je ušao u igru.
Pa dobro 1 + 1 = 7…
Mora da sanja Esmira svaku noć, kad zabije gol ko protiv Rumunije onda se sakrije u mišiju rupu 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Esmir nas najjaci igrac protiv zabara.
Volio bi ga vidjeti u Comu ili Atalanti, mislim da bi tu bas harao.
Volio bi ga vidjeti u Comu ili Atalanti, mislim da bi tu bas harao.
Trenutno korisnika/ca: Chevalier, Goalgetter, Google [Bot], invincible1921, Iobit, Micron, MiranGlasnic, perun, Sveti i 83 gosta.