Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Hvala i dovidjenja…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sretno zenickoj skalameriji. Sa uzitkom cemo gledati kako ce da vas kvalitetno rokaju Svinjski, Bojac i ostali.
Svakako ste Vicina prcija, biti cete nesto kao Sloga, Rudar i tako to. Radujte se najvecem uspjehu kluba u zadnjih 20 godina. 
Do kraja sezone pitanje je samo dal postoji ekipa koja je u stanju pobjediti Čelik ili će ovo biti sezona bez poraza.
Ma nije to bas tako, to nam je sve Vico sredio, on nam je i dugove vratio, usvojio nam statut kluba i sredio nam klub iznutra, doveo nam upravu kakvu bi drugi mogli sanjati.
Doveo nam igrace i sad deremo sve do premijer lige.
Jedino što nam Vico nije sredio jesu navijaci, tvrdoglavi puni ljubavi prema klubu, i opet kakve bi drugi klubovi sanjali imati.
Ponosni smogovac!
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Čestitke i iz Bihaca za Zeničkog velikana nadam se da vise nikad se nećete vratiti niže od Premijer lige. Zaslužili ste i sretno
DaDi88 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:09Ma nije to bas tako, to nam je sve Vico sredio, on nam je i dugove vratio, usvojio nam statut kluba i sredio nam klub iznutra, doveo nam upravu kakvu bi drugi mogli sanjati.
Doveo nam igrace i sad deremo sve do premijer lige.
Jedino što nam Vico nije sredio jesu navijaci, tvrdoglavi puni ljubavi prema klubu, i opet kakve bi drugi klubovi sanjali imati.

Nema sta, ubise brasno. Cestitke. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala. Abd da se i vi pridruzite u blizoj buducnostilegendarnadruga je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:14Čestitke i iz Bihaca za Zeničkog velikana nadam se da vise nikad se nećete vratiti niže od Premijer lige. Zaslužili ste i sretno
Srce, čast i ponos!
Joj ne pilaj naopakolegendarnadruga je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:14Čestitke i iz Bihaca za Zeničkog velikana nadam se da vise nikad se nećete vratiti niže od Premijer lige. Zaslužili ste i sretno
Danas rutinski, iako me bilo strah loseg terena, al srecom bar kisa prestala pa je bilo uslovno za igru.
Čestitke Čeliku ja se potajno nadao kiksu protiv Budućnosti koja je dobila dvije u proljetnom pa bilo realno očekivati barem x da se malo koliko zakomplicira....šteta samo što Jedinstvo koje je startalo sa tri pobjede nije bilo koji bod bliže da bude proljetni dio zanimljiviji.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
OK...Celik je 90% od naredne sezone u PL.
Cestitacu zvanicno 25.aprila po zavrsetku nadam se dobrog i zestokog okrsaja na BP : Celik - Jedinstvo.
Naredne sezone bice zestoko na relaciji Tuzla-Bihać...mozda i Gosk mada mislim da se nemaju cemu nadati.
Cestitacu zvanicno 25.aprila po zavrsetku nadam se dobrog i zestokog okrsaja na BP : Celik - Jedinstvo.
Naredne sezone bice zestoko na relaciji Tuzla-Bihać...mozda i Gosk mada mislim da se nemaju cemu nadati.
- samoposteno
- Kontakt:
Kako ti ne dosadi materi svojoj u usta svrsavo
Ovo je samo dio danas nas navijača sto smo bili na ovoj tribini jer je i ostatak tribine bio samo za naše navijače
Tako da je nas bilo jos dosta
Put Velikog Čelika iz ponora , iz tih nekih nižih liga , od igranja po livadama i svakakvih ponižavanja od skoro pa svih , nas je najveći uspijeh ! Za svaku marku ka oporavku , svaki centim , svaku suzu i bol u grudima , a danas ponos , da ponosni smo … ROBIJAŠI ZENICA , jer klub smo mi 
Dok su se neki zaYebali po forumu , mlateći slamu u prazno , Robovi su radili za klub i rade još uvijek !!!! Veliki si LikČe
Dok su se neki zaYebali po forumu , mlateći slamu u prazno , Robovi su radili za klub i rade još uvijek !!!! Veliki si LikČe
Čelik do bagro
- BatistutA19
- Kontakt:
Gotovo je ovo sto se tice lige mi nemamo konkurencije 

Iduca sezona ce bit zaebana Gosk,Stupcanica ako se odluci na ulazak,Sloboda ako se poslozi i Jedinstvo cak ako bi nastavili ovako i ja im zelim za pocetak bar travnjak da srede za pocetak da pritisnu opcinu i Kanton a posle i reflektore .jer bez toga ne moze se uci i nemas sta trazit u Wwin ligi .Sretno svima za sve!!
Sretan Uskrs svima kojj slave i sve naj
Iduca sezona ce bit zaebana Gosk,Stupcanica ako se odluci na ulazak,Sloboda ako se poslozi i Jedinstvo cak ako bi nastavili ovako i ja im zelim za pocetak bar travnjak da srede za pocetak da pritisnu opcinu i Kanton a posle i reflektore .jer bez toga ne moze se uci i nemas sta trazit u Wwin ligi .Sretno svima za sve!!
Sretan Uskrs svima kojj slave i sve naj
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 1 gost.