Haj laku noc ba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Re: Chat
Ko se sa legendom kaci ima posla sa mnom
Haj laku noc ba
Haj laku noc ba
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- legenda reala
- Kontakt:
pa ne znam bogami i jedno i drugoharry_90 je napisao/la:Ma ne bi,miran sam ja dok me neko ne izazoveda ti bi znat gdje me je pogodilo..
Eno sad ruzan,ili si previse stidan kad su cure u pitanju ?
sa vama trojicom ,kad god hoćete ,samo zovem ovog jednog jarana u pomoć i borba 2vs3 može ,kad god hoćeteSamo F.K.S !! je napisao/la:To kad bude naslov u novinama " 3 huligana napala neduznog gorazdaka , cista majorizacijaPuma je napisao/la:samo to treba udarati, ako zatreba zoviteSamo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira"
ne znate kako bi se proveli ,našutali bi vas samo tako
i milutin se javlja i njeg bi našutali ni babo ga ne bi pozno
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 03 maj 2011, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slazemo se sva trojica,previse on nas poceo zezatPuma je napisao/la:samo to treba udarati, ako zatreba zoviteSamo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira
Gledaj legende,politicki analiticar
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ako treba pomoc samo zovite da ubijemo boga u papku da se ne sjeti zezati nikog narednih godinu dana

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Legenda analiticar i svjedok dogadjajaharry_90 je napisao/la:Slazemo se sva trojica,previse on nas poceo zezatPuma je napisao/la:samo to treba udarati, ako zatreba zoviteSamo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira![]()
Gledaj legende,politicki analiticarCNN I ABC se vec otimaju za njega..
Mozda zna kako napraviti oruzje u kucnoj radinosti
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
Vidi ovog Milutina ,pekarka mu srce slomila pa bi se tuko ,nemoj bolan se nagoniti na starije ,dobićeš po nosu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
aj lahku i dugu noc zelim svima. i vise srece u ljubavi

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je picke ,šta ste se ušutili ,hoćete da se tučete i pobjegoste ,napelo vam se govhno mislite srce ej
đe onaj Puma **** ,javio se i šmugno kao i mali sarajlija ,a milutina nema ni na mapi, a Harya da ne spominjem
đe onaj Puma **** ,javio se i šmugno kao i mali sarajlija ,a milutina nema ni na mapi, a Harya da ne spominjem
I to cemo ga pekarskom lopatom po ledjima,da nas dobro upamti 
legenda reala je napisao/la:Šta je picke ,šta ste se ušutili ,hoćete da se tučete i pobjegoste ,napelo vam se govhno mislite srce ej![]()
![]()

samo po glavi udarati
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
sad si navuko bijes na sebelegenda reala je napisao/la:Šta je picke ,šta ste se ušutili ,hoćete da se tučete i pobjegoste ,napelo vam se govhno mislite srce ej![]()
![]()
najbolje ga sa ovim tuci sto bi kod mene rekli "nema nista bez malja"

Kako hinjski provocira i pobjeze,kao i sve kukavice 
- legenda reala
- Kontakt:
Oj picki ,ne smiju golim rukama ,pa donjeli nake macole da se biju ,ee bože dragi ,1vs 1 možete i macole koristiti papci jedni ,ne znate skim imate posla
legenda reala je napisao/la:Oj picki ,ne smiju golim rukama ,pa donjeli nake macole da se biju ,ee bože dragi ,1vs 1 možete i macole koristiti papci jedni ,ne znate skim imate posla

????
haj na sake Ped***
Call the coroner!
- legenda reala
- Kontakt:
ej pa i Aziz bi me branio ,dobri smo prijatelji mi
sa vama u svako doba ,dana i noći ,kad hoćete ,štaće Puma visok 2 ,metra ,65 kila ,to bi ja bacio s mosta u Drinu ,mali sarajlija i Milutin djeca šta će , e Hary je čuo sam pojak ,ali bi i nejga ja savlado
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
sa vama u svako doba ,dana i noći ,kad hoćete ,štaće Puma visok 2 ,metra ,65 kila ,to bi ja bacio s mosta u Drinu ,mali sarajlija i Milutin djeca šta će , e Hary je čuo sam pojak ,ali bi i nejga ja savlado
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jel to Zisko,ponos Gorazda 

legenda reala je napisao/la:ej pa i Aziz bi me branio ,dobri smo prijatelji mi![]()
![]()
za to djeca cu te pitati kad te budem udarao maljem po glavi
mogu sakama nije problem ne znas ti sa kim imas posla

-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
I mali sarajlija je visok 1.80 i tezak 80 bil i mene lagano u drinu ? 
jel se to hrabris ?taće Puma visok 2 ,metra ,65 kila
100 kila, a ne 65
Call the coroner!