Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
opet klupa mostara za oskara. koja gluma.
a mostar zasluzeno. nakon gola za 3-1 se moglo primjetiti da "mogu". jbg.
imamo moguc revans u ligi.
a mostar zasluzeno. nakon gola za 3-1 se moglo primjetiti da "mogu". jbg.
imamo moguc revans u ligi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma Buba sama sebe pobijedila. Klizaju se, onda 5 zicera imaju i ništa, al brt seljacine su na kvadrat.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jučer prvi put otisao da pogledam Buba-Mostar.Gledao sam PL u vrijeme raznih mešetarenja prije 20 godina,pa 1 liga FBiH pa ove niže lige itd.Vecih cigana od ovih iz Mostara ja u zivotu nisam vidio nisam mogao vjerovati.Definitivno jučer sam otisao i sigurno više nikad neću otici pogledat uzivo neku utakmicu malog nogometa.Ja koji nisam navijač Bube i nemam apsolutno nikakve emocije prema njima ovi iz Mostara su me toliko iznervirali da je malo falilo da počnem flaše bacat na njihovu klupu.Da sam navijač Bube sigurno bi im yebao majku.Onaj Barucija kakav je ono liigavac strasno.Definitivno ciganiju ekipu nisam vidio u zivotu
To je to, stvarno su oni ljudi zalutali u sport, ono je i za koride previse i uvijek je tako.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 12:11Jučer prvi put otisao da pogledam Buba-Mostar.Gledao sam PL u vrijeme raznih mešetarenja prije 20 godina,pa 1 liga FBiH pa ove niže lige itd.Vecih cigana od ovih iz Mostara ja u zivotu nisam vidio nisam mogao vjerovati.Definitivno jučer sam otisao i sigurno više nikad neću otici pogledat uzivo neku utakmicu malog nogometa.Ja koji nisam navijač Bube i nemam apsolutno nikakve emocije prema njima ovi iz Mostara su me toliko iznervirali da je malo falilo da počnem flaše bacat na njihovu klupu.Da sam navijač Bube sigurno bi im yebao majku.Onaj Barucija kakav je ono liigavac strasno.Definitivno ciganiju ekipu nisam vidio u zivotu
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ljudi ispadose iz lige a osvojise kup 
Ti si naša ljubav jedina!
ŠAMPIONIIIIII !
Cestitke Mufticu, Ajanovicu i momcima na lavojvskoj borbi i zasluzeno osvojenom kupu. Vratili ste mesetarima na najbolji moguci nacin
Cestitke Mufticu, Ajanovicu i momcima na lavojvskoj borbi i zasluzeno osvojenom kupu. Vratili ste mesetarima na najbolji moguci nacin
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mostar 
A u ligi ih treba „docekati“ u finalu eventualno i isprasiti za onu ciganiju od sinoc.
A u ligi ih treba „docekati“ u finalu eventualno i isprasiti za onu ciganiju od sinoc.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Steta sto nece igrati Evropu za nagradu. Valjalo bi da igraju federalnu i u Evropi 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
P.S. Crknite pojedine kuje koje laju iz Minhena !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bravo GFC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.