Ne znam kako, ali sinoć, te jutros mi se otvoriše last chance za sve tri tekme. Kontam razočarani žabari tuše svoje karte, laganica, ali vidim sada da opcija Švicarske i Katara više nema. Kanada je žara, iako mi najviše odgovara, ali zbog cijene nije bila u razmatranju.
Tako da sam uzeo Katar. Čak sam našao centralni dio za 310 usd, što je pristojna cijena.
Hvala svima ovdje koji su (in)direktno pomogli.
Vidimo se na tribinama, vjerujem da će nas biti preko 50000.
I za sve preko bare, savjet gdje boraviti u Seattle? Biti downtown ili ima neki pristojan dio grada?
Meni se jako svidja Freemont.
A mozes i downtown.
Ima nad restoran club, Sarajevo Club. Pogledaj tu lokaciju, sigurno ce se nasi tu skupljati.
Ovaj Freemont ima pivara i restorana. Vise je laid back.
Ne znam kako, ali sinoć, te jutros mi se otvoriše last chance za sve tri tekme. Kontam razočarani žabari tuše svoje karte, laganica, ali vidim sada da opcija Švicarske i Katara više nema. Kanada je žara, iako mi najviše odgovara, ali zbog cijene nije bila u razmatranju.
Tako da sam uzeo Katar. Čak sam našao centralni dio za 310 usd, što je pristojna cijena.
I za sve preko bare, savjet gdje boraviti u Seattle? Biti downtown ili ima neki pristojan dio grada?
A mozes i downtown.
Ima nad restoran club, Sarajevo Club. Pogledaj tu lokaciju, sigurno ce se nasi tu skupljati.
Ne znam da li je neko postavljao, jer vidim ima mnogo pregleda, ali meni je bas legla, sto zbog teksta, nacina pjevanja i muzike...Jel AI ili nije, cini mi se da nema nikakve veze
Ima li neko ovdje da će iz BiH ići i da je izračunao okvirno koliko će mu para trebati?
Ja kako god stavim na papir i računam, za tri osobe ne može ispod 23-24k izaći sa svime. Ide mi se baš nenormalno, ali što je previše, previše je brate mili.
Koje poslove radite vi koji mislite i mozete te cifre izdvojit za utakmicu svjetskog..ajde ne racunam da idete na dan, idete usput i na godisnji, al svejedno
Ne idem ja nigdje do nokaut faze. Cim prodjemo grupu sjedam u avion za USA, ne pada mi napamet pratit grupnu fazu pa valja kuci kad se plasiramo u sesnaestinu.
A mozes i downtown.
Bruda sto ne docekas ljude tamo?
Tebra ja idem tamo na dan dva sa kolegama. Ko i svak drugi moram uzet hotel. Malo izac, proslavt i nazad kuci.
Ima li neko ovdje da će iz BiH ići i da je izračunao okvirno koliko će mu para trebati?
Ja kako god stavim na papir i računam, za tri osobe ne može ispod 23-24k izaći sa svime. Ide mi se baš nenormalno, ali što je previše, previše je brate mili.
Ja mislim ako vas ide troje i mozete naci ove jeftinije karte za utakmicu po 200-300 dolara. Najpovoljnije bi vam bilo da sletiti u Vegas, prepavate tu dan, dva. Iznajmis auto i za LA i onda gore autom za Seattle. Vratis auto nazad za Vegas i kuci.
Koje poslove radite vi koji mislite i mozete te cifre izdvojit za utakmicu svjetskog..ajde ne racunam da idete na dan, idete usput i na godisnji, al svejedno
Cabra, ja imam tri tvrtke koje jako dobro posluju te mogu baciti 100 tisuca eura kao od sale. Zato sam kupio najskuplje karte za sve tri tekme + brutalno dobar smjestaj na 10 dana i dvije dobre latine da me prate usput. Sumljam da to neko moze ispratit.
Ne znam da li je neko postavljao, jer vidim ima mnogo pregleda, ali meni je bas legla, sto zbog teksta, nacina pjevanja i muzike...Jel AI ili nije, cini mi se da nema nikakve veze
Share sam ja neki dan ovdje, iako nisam fan AI pjesama ova mi je legla i mogla bi se pustati u autu, kuci, kaficima
Malo podsjeca na ono sto hrvati prave pred prvenstva, znaci top
J3be ga samo naziv pjesme, morao je nesto unikatnije, sto ce se izdvajati
Cabra, ja imam tri tvrtke koje jako dobro posluju te mogu baciti 100 tisuca eura kao od sale. Zato sam kupio najskuplje karte za sve tri tekme + brutalno dobar smjestaj na 10 dana i dvije dobre latine da me prate usput. Sumljam da to neko moze ispratit.
Ovo za Bajram ujutro pustati kad sjednemo kod roditelja nakon Bajram namaza. Eventualno ako se uskoro zarati pa onako patriotski da je slusamo dok se gine
Svaka cast @soccerfan, kao sto smo i najavili ovdje dijaspora u USA ce ispostovati.
Sto se tice L.A., i ja bih preporucio svima kome ide da uzmu hotel od Redondo Beach do Manhattan Beach (moze i Hermosa Beach), nije daleko od SoFi Stadiuma, a i lijepa je lokacija u odnosu na neke druge dijelove L.A.
Suti druže vec me poprijeko gleda hanuma
Valja posle i odmor kakav uplatiti
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovo za Bajram ujutro pustati kad sjednemo kod roditelja nakon Bajram namaza. Eventualno ako se uskoro zarati pa onako patriotski da je slusamo dok se gine
Razumijem šta kažeš To zvuči tako uz ovaj glas. Ali misliš da ne bi bilo sila kada bi fanatikosi uz ostale navijače pjevali u tenoru?
P.S.Još počinje “Nije Amerika, nema puno dolara”
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 04 apr 2026, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.