FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Xaxaxaxaxa jest ovaj glupan kako god al da ga mrko pogledao dao bi mu crveni ovaj jad
Nemojte zajebavati, prvo loptu izbio i nije bilo namjere. 
Drago mi je samo sto je onaj pacov pored aut linije poceo slaviti. Bastoni vibes.
Drago mi je samo sto je onaj pacov pored aut linije poceo slaviti. Bastoni vibes.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jbt Ferran mrtvi. Gori od Geiezmanna.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bravo Joao majstore 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Oj nafake. Samo Cancelo je trenutno mnogo bolji i od Koundea i Baldea.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Cancelo 
Cancela otkupit da je najskuplji
Baš bi bilo bezveze da su zijanili bodove kad je Cholo sve bacio na Ligu Prvaka.
Tu očekujem potpuno drugačiju utakmicu, možda sa Lewom od početka.
Tu očekujem potpuno drugačiju utakmicu, možda sa Lewom od početka.
Don't hate what you don't understand.
Samo ovaj Martin je enigma.Frajer nema nista.Nema mozga,nema tehnike,nema fizikalije.Apsolutno zalutao u klub.Prosle godine nas je direktno izbacio iz LP,ove godine evidentno najlosija karika.
Mora ovo puno bolje u LP. Odbrana znamo da je tanka, ali i napad brine. Mora se neko prikljuciti Yamalu. Veceras su Olmo i Cancelo pomagali, ali nece to biti dovoljno.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Za LP ovo ocekujem,4-2-3-1:Garcia,Kounde-Cubarsi-Garcia-Cancelo,Pedri-Olmo(ako je se ozljedio Bernal),Yamal-Fermin-Rashford,Lewandowski
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Velika pobjeda je ovo i vjerovatno i kljucna u borbi za titulu, 7 bodova je velika prednost, jos veca kad znamo kakav je real i da nema sanse da pni sad naprave neku strahovitu seriju i pobijede sve do kraja, no ipak opustanja ne treba biti
U ligi prvaka moramo odigrati puno bolju utakmicu, a tako ce i biti, vidjelo se da se obje ekipe veceras cuvaju za srijedu, atletico pogotovo, vidjeli ko nesto novo i od flika, oba centarfora na klupi a olmo na devetci, nije lose za ovako neka gostovanja, al u srijedu mora biti klasicna spicoka i to vjerovatno leva koji kako ja pamtim daje dosta golova protiv atletica
Martin bi trebo biti klupiran, na njegovu stopersku poziciji garcija, kunde desno, u vezni red pedri fermin i bernal ako nije povrijedjen, ako je onda olmo od pocetka, rasford desno i veceras je odigro dobro i noze uvijek nesto napraviti vidjeli smo, zna nekad dobro probiti, centarsut i sut ima odlican i protiv ovako tvrdih ekipa moze biti koristan
Lamin i pedri se cuvaju to se vidi, vidjecemo u stijedu kako ce biti nabrijani i koliko ce to biti bolje nego veceras
Odbrana nasa ce biti kljuc prolaza, chilo je skontao kako smo najranjiviji, ubacivanja igraca iz drugog plana kad nasi napadacu prave zamku, mora i flik skontati kako to da osujeti
U ligi prvaka moramo odigrati puno bolju utakmicu, a tako ce i biti, vidjelo se da se obje ekipe veceras cuvaju za srijedu, atletico pogotovo, vidjeli ko nesto novo i od flika, oba centarfora na klupi a olmo na devetci, nije lose za ovako neka gostovanja, al u srijedu mora biti klasicna spicoka i to vjerovatno leva koji kako ja pamtim daje dosta golova protiv atletica
Martin bi trebo biti klupiran, na njegovu stopersku poziciji garcija, kunde desno, u vezni red pedri fermin i bernal ako nije povrijedjen, ako je onda olmo od pocetka, rasford desno i veceras je odigro dobro i noze uvijek nesto napraviti vidjeli smo, zna nekad dobro probiti, centarsut i sut ima odlican i protiv ovako tvrdih ekipa moze biti koristan
Lamin i pedri se cuvaju to se vidi, vidjecemo u stijedu kako ce biti nabrijani i koliko ce to biti bolje nego veceras
Odbrana nasa ce biti kljuc prolaza, chilo je skontao kako smo najranjiviji, ubacivanja igraca iz drugog plana kad nasi napadacu prave zamku, mora i flik skontati kako to da osujeti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Od ova 3 meca sa Atletikom mi smo vec dobili ovaj najvazniji. La ligu moramo gurati. Imamo 7 bodova i to nikako ne bi smjeli ispustiti.
U LP pogotovo sad bez Raphinhe mi nemamo sta traziti. A tu slobodno mozemo prikljuciti i uzasnu odbranu. Pa sve i da prodjemo Atlete, u polufinalu protiv Arsenala nemamo sanse sa ovim hadaljima u odbrani.
U LP pogotovo sad bez Raphinhe mi nemamo sta traziti. A tu slobodno mozemo prikljuciti i uzasnu odbranu. Pa sve i da prodjemo Atlete, u polufinalu protiv Arsenala nemamo sanse sa ovim hadaljima u odbrani.
Zlata vrijedna pobjeda u više nego solidnoj igri, 3 boda, idemo dalje, korak po korak.
Zna li se ista za Bernala?Neki govore da je izvrnuo zglob
Kako izgleda nastup ballon d'or igrača bez gola/asistencije
Yamal je sinoc strasnu partiju odigrao. Kakve asistencije je dijelio Ferminu, samo sto je ovaj fulao, kakvi driblinzi i solo prodori...
Jedino nije imao srece da zabije gol.
Jedino nije imao srece da zabije gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.