Slazem se, hvala za sve, i u nekom momentu zla, krenulo je na bolje, sad sam dojma da je dosao do nekog zida, odakle se nista ne mijenja.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Ovo je uzasno, nigdje borbe, zalaganja, svima ravno sve do mora. Bitno da pare na racun legnu a za ostalo cemo lako. Fuj, nikad gori derbi, dva pasa da valja nisu povezali, Adem zaluto u utakmicu, provuko Sabicu loptu kroz noge idu highlighti, korner ne moze izvest kako bog zapovijeda. Ubacuje stopera u 93. minuti hahahhahahahahaha, ovo nema ni na madagaskaru
Vrijeme je za odlazak pojedinaca definitivno. Ovo je na momente izgledalo kao namješteno samo da ne pobjedimo pa šta god ostalo da se desi.
Mario vrijeme je za odlazak. A i ponestaje podrške za znamo svi koga...
Mario vrijeme je za odlazak. A i ponestaje podrške za znamo svi koga...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- Shategabri
Oranica nas je sprijecila da zabijemo 4.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma odigrali da ne izgube, umalo da se obije od glavu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ove izjave Cvitanovica tacno vrijeđaju intaligenciju.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta prica ovaj da smo se nametnuli i imali zelju za pobjedu.
Sta je gledao ??
Sta je gledao ??
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ni na trbinama nista posebno potpuno mrtvilo, ja stvarno sto se igre tice nisam vise pametan sta je ovim igracima J**+ im se ocigledno, plata redovna , statistika vcs sve govori J*** vas usta manekenska!
Mario mrs u pm koga ba **** ti sa izjavama???
Mario mrs u pm koga ba **** ti sa izjavama???
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nabiiem na kitu i njega i Zorana, hahaha lik nas fakat yebe u mozak.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Preslikana utakmica onoj kad Rozman nije imao muda napast sa igracem vise znaci preslikano 1/1
Boli ova izjava vec x put gdje nas ubjedjuje da imamo neku igru a mi sutnemo 1.5 put po golu u prosjeku
Boli ova izjava vec x put gdje nas ubjedjuje da imamo neku igru a mi sutnemo 1.5 put po golu u prosjeku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mario, hvala i doviđenja.
Carlos????? Bičakčić ga nakon godinu dana neigranja fudbala i sa 37 godina ugasio da se ne sastavi sa loptom.
Carlos????? Bičakčić ga nakon godinu dana neigranja fudbala i sa 37 godina ugasio da se ne sastavi sa loptom.
Nije stvar statistike vec igre, ovdje smo ih unistili, ogadili im fudbal, znali smo zabit radniku 3 gola pa primit 4 pa zabit jos jedan, ovo sa Cvitanovicem jEE pakao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I vi se bunite zbog merlina na kosevu

Kako onaj jedan stalno pise, sredit ce ovo Mamic sigurno, a drugi govori Adem Ljajic i kad pije vodu to je magija.
Jel ovaj Cvitanovic fakat misli da smo mi budale isli šta? Pa laže nas u oči lik..
Jel ovaj Cvitanovic fakat misli da smo mi budale isli šta? Pa laže nas u oči lik..
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Dje nam je Zoka?Jedna od vecih prevara Mirvine historije ako nije i najveca,**** je uhljebio svog havera koji ima 30 utakmica trenerske karijere prije nas,umislio nekog znalca na pripremema mladi igraci,a doveo vise polovnjaka nego Ibricic i Hadzic,da ne zaboravimo da kolo vode ova dva retarda Ristovski i Ljajic i da im se to dopusta da smece sandzacko ne ide ni na jednu loptu 90 minuta a prezivi citavu utakmicu,sve je stimalo dok nije bilo ovih imena ko Mamic Ljajic itd
Kreten nesposobni ili nek pozove starijeg brata da mu se pridruzi ili nek **** u tri picke materine,nasao ovdje glumiti Galliania
Kreten nesposobni ili nek pozove starijeg brata da mu se pridruzi ili nek **** u tri picke materine,nasao ovdje glumiti Galliania
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mirvah je debil, mi smo u vjecnom qurcu sa njim.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Karine i mi i oni. Mi malo veca jer ono je cist go ali 0-0 i jest najrealnije.

.png)