Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Falio mi je ovaj atomski fudbal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Postoji realna sansa da ne osvojimo nijedan trofej, al bas realna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Braća izjednačila na 1-1 i skroz stala sa igrom, ko da vodimo 5-0
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Otkaz momentalno.
Prije nego izgubimo sve i jednu priliku za trofej. Luzer na kvadrat kojeg se treba riješiti čim prije.
Prije nego izgubimo sve i jednu priliku za trofej. Luzer na kvadrat kojeg se treba riješiti čim prije.
Ne moze ovdje otkaz pomoci. Legit su zaboravili igrati fudbal
- AshburtonG
- Kontakt:
**** mi sve, Barbarez je za ovog Artetu strucnjak. Makar zna nabrijat ekipu da gine na terenu. Ovaj sa svojom harizmom lovacke pastete mene ne bi mogao motivirat da iz smrti ustanem.
- Wilshere10
- Kontakt:
Jako loseg managera ima Arsenal 
Ma realno nisu zaslužili ni Mansfield da prođu u osmini finala tako da je ovo pošteno ispalo, ekipa koja ima stav kao da je u protekle dvije sezone osvojila sve što se moglo osvojiti a ne ništa, nigdje gladi za pobjedom, isto golf dvica u leru da se kotrlja.
Gori fudbal ne pamtim, a Bog zna da nisam propustio utakmicu Arsenala barem 20 godina
Specifično čim se norveško smeće vrati u postavu da mi gubimo tekmu, kakav kloc i hadalj i šta već još nije.
Ezeova povreda će nam dohakati sezonu.
Ezeova povreda će nam dohakati sezonu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
White opet na beku, Gervinho na krilu, biće veselo. 
White i Haringa u prvih pet minuta ubise svoju ekipu.
Krećite se i ponudite kreteni,kakvo stajanje na samom pocetlu tekme
Krećite se i ponudite kreteni,kakvo stajanje na samom pocetlu tekme
White se sveo na nivo amatera. Izbacio nas je iz FA kupa i veceras nastavlja u istom ritmu. Ne znam sto igra uopste
Kako ie Odegaard glup lik

Rice mu 4 put dodaje loptu i pokazuje da nema nikog iza njega, da se okrene i napadne prostor, on retard igra duple pasove kao da je na treningu
Rice mu 4 put dodaje loptu i pokazuje da nema nikog iza njega, da se okrene i napadne prostor, on retard igra duple pasove kao da je na treningu
Kapiten qurcina.
Griješi,Gyokeres se mora spustati da uzme loptu jer se ovome ne trči…
Griješi,Gyokeres se mora spustati da uzme loptu jer se ovome ne trči…
-
Invincibles14
- Kontakt:
Protiv yebenog Sportinga imas 2 udarca u 45 min...
Koliko smo mi iz utakmice u utakmicu sve losiji sta je ovo ,daj samo da se nekako liga uzme i da se zavrsi ova sezona ,ovo se vise ne moze gledati ,ajd nekad smo bar bili stijena pozadi ali sada i tu duva na sve strane ,strasno kako izgledamo 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedino što može spasiti sezonu jeste povreda kapitena i povratak Ezea. Sve ostalo vodi u totalni ambis
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nista nas ne moze spasit. Mi smo se sveli da ne znamo igrat fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.