100%
I ove sanse u derbiju mladima ukazuju da ce ih davati i u nastavku. Pejic mi je najbolji bio. Bravo Savo, steta sto od pocetka sezone nije bio tu.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
100%
U derbiju uvest 3 juniora, i sa ovako limitiranim timom nadigrat i Borac i Sarajevo u drugom poluvremenu je impresivno. Svaku utakmicu otkako je došao smo odlično odigral u odnosu na onaj period košmara.
Jeste, ali valjda još uvijek nisu zvanično postavljeni. Rekao je nešto u fazonu da je razgovarao sa ljudima koji će biti članovi uprave.Plavamamba je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:04Zar nije Savo rekao na N1 pred Vels da je već obavio razgovor sa novom Upravom?
Bas tako, od nas se ne ocekuje neka wow igra , niti ce je biti realno, ali kad trebas koji bod vise uzeti , ne da ti sudija ..MisterBlue je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:10Bez obzira na antifudbal ovo je čist gol poništen po ko zna koji put. Ove sezone 7 golova nam poništeno što je i previše. Otprilike 10-15 bodova bi imali više nego što imamo da je bilo regularnije suđenje.
Ukratko, sve recenoLokomotifa je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:21Što se tiče igre - antifudbal. I sa njihove i naše strane. Jedino gdje su vidljivo bolji je fizička sprema. Ne znam šta naši treniraju i idu li u teretanu dovoljno, ali u odnosu na nas oni su monstrumi.
Što se tiče suđenja - čist gol nam je poništen i nemam više ideje šta reći u vezi toga. Saopštenje neće pomoći, počeli su nas ismijavati sa otvorenim pismima. Ovdje se mora nešto radikalno desiti da nas prestanu krasti. Ovdje je organizovani kriminal na djelu i nadam se da će se organi pozabaviti našim Savezom. A i naša uprava ili kako god se zovu da skupi mu*a jer ovo večeras je bilo poniženje naših navijača OPET. Mi sve fino, tolerantno, niko nas ne poštuje.
P. S. Manijaci izdominirali, Horde skoro da nisam ni čuo, ugašena grupa skroz. Jedino šta moraju popraviti je ovo bacanje petardi i topovskih udara na teren, i to je dobrim dijelom doprinijelo oštećenju terena, a da je glupo i primitivno to ne vrijedi ni govoriti.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Balorda, Blue1921, laznokrilo i 49 gostiju.