La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Gerard martin je izbio loptu i nema namjere pritom naprabiti prekrsaj,a Almada ulazi u podrucje gerarda martina,stoga zuti karton,procitajte i pravila realovci
Ono, kad zelis bas glup da ispadnes, pa postavis ovako sliku. Mogao si ovako isto sliku staviti kad je igrac Atletica dobio crveni, zavrsetak tog faula, pa bi istalo da je bio penal za Barcelonu.
Kralju, daj nam cijeli video. Na koji nacin je Martin startovao, u sta je gledao i gdje mu je noga isla, CISTI START NA LOPTU!!!
Ako ti pravila nisu jaca strana, mani se fudbala.
Sudija nije čiste glave kako će poništi crveni, pa malo je falilo da mu nogu slomi. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
Nekada su ovdje slike bile glavni dokazi,ne znam sta se sad promjenilo 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pero svemogući opet prespavao vikend. Prvo ne moze rijesit majorku a onda naredi da se nekako opravda zamalo lom noge.
Covjek namjestio 30 titula Madridu a ovo ne moze cc.
Covjek namjestio 30 titula Madridu a ovo ne moze cc.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Evo video 
- Shategabri
Meni je interesantnije gdje nestase oni psovaci, teoreticari zavjera?
Ima li to obraza?
Namjestilo Realu titulu
Koševo Zapad
ista ste vi gofnaShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:57Meni je interesantnije gdje nestase oni psovaci, teoreticari zavjera?
Ima li to obraza?
Namjestilo Realu titulu![]()
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Poboljsale se sudije i var i delegati i svi. Teorije propaleShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:57Meni je interesantnije gdje nestase oni psovaci, teoreticari zavjera?
Ima li to obraza?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- Shategabri
Aha urodio pritisak plodom.godrina je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:05Poboljsale se sudije i var i delegati i svi. Teorije propaleShategabri je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:57Meni je interesantnije gdje nestase oni psovaci, teoreticari zavjera?
Ima li to obraza?
![]()
Koševo Zapad
Cestitke culesima na nasiljenoj tituli. 
Zahladilo u Madridu 
-
celikmilan
- Kontakt:
Nisam gledao čitavu utakmicu jer me nije toliko interesovala ali previše sam i vidio. Dobio onaj iz Atletica drugi žuti ili direktan crveni nije ni bitno ali faul jeste postojao. Taj poništeni crveni nisam ni gledao pa neću ni komentirati.
U prvom poluvremenu kad se ono bilo zakuhalo skoro svi se guraju a onaj neki Pedri iz Barcelone trči i buni se sudiji umjesto da se priključi suigračima. Još sad ovo na kraju. Lik igra rukom, sudija svira neki faul u njegovu korist a on se još nakon bezveznog valjanja skače i još se nešto buni sudijama.
U prvom poluvremenu kad se ono bilo zakuhalo skoro svi se guraju a onaj neki Pedri iz Barcelone trči i buni se sudiji umjesto da se priključi suigračima. Još sad ovo na kraju. Lik igra rukom, sudija svira neki faul u njegovu korist a on se još nakon bezveznog valjanja skače i još se nešto buni sudijama.
Sta imas protiv pedrija,nije spao na to da se svadja sa smecarima iz madrida,ima ko ce njih usutkat,i on je kapetan i smije pricat sa sudijom ako ne znas pravilacelikmilan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Nisam gledao čitavu utakmicu jer me nije toliko interesovala ali previše sam i vidio. Dobio onaj iz Atletica drugi žuti ili direktan crveni nije ni bitno ali faul jeste postojao. Taj poništeni crveni nisam ni gledao pa neću ni komentirati.
Sudija zakasnio s crvenim u prvom poluvremenu. Ono igranje rukom moze samo u La Ligi biti za žutog. Pritom dopuštao sudija konstantno mesarske startove nad igračima Barcelone. Atletiko je zaslužio ovakve poraze. Karma je qrva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.