To je onaj osjećaj kad igraš protiv velikih ekipa. Odličan team building activity prije utorka.
FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zamisli kako se osjećaju navijači Freiburga na stadionu 
To je onaj osjećaj kad igraš protiv velikih ekipa. Odličan team building activity prije utorka.
Kakva igra zadnjih 20min nisu mogli izaći iz 16m.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Kazem ja da Bayern okrece
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Dva puta ih okrecemo sa 2:0
Kane je 50% ekipe.
Kane je 50% ekipe.
Iako je utakmica bila bez velikog takmicarskog znacaja losa igra z renome Bayerna citavih 80 minuta. Istina, ima i objektivnih okolnosti, prvenstveno ovi lesinari iz UEFE i FIFE jos samo da nekako namjeste da se igra svaki drugi dan. Zadnjih 20 min igre je bio onaj stari Bayern tokom najveceg dijala sezone. Kompani bi morao izvuci pouku i konacno ostatak sezone forsirati Bishchofa u sredini, Karl je bio ubjedljivo najlosiji igrac, ali odlucujuci gol to brise. Davis izgleda dobro, vjerovatno ce Kompany na njega ozbiljno racunati u Madridu. Tah je panjina teska, u odbrani zna biti beton, ali igras fudbal tolike godine, da ne kazem decenije, nikakvu viziju nemas da brzo predas neku okomitu i pokrenes napad, slobodno mogu reci da je za njega po tom pitanju Nikola Katic Franko Barezi licno. Stanisic, losija utkamica, Noyer par velikih, refleksivnih odbrana, ali greske se vise pamte.
Kod ovih reprezentativnih pauza, najvise naebu ovi jaci timovi...15-ak igraca ti lunja svijetom dvije sedmice, dok protivnick lade jajca i ostre se na tebe. Ovi su malo i nasilu pokusali, zato evo vam ga na!
Bitna pobjeda sa te psihološke strane, bio bih zadovoljan i da je bio X, a pobjeda je samo jos veci bonus.
Najbitnije da se nitko nije povrijedio, iskreno se nadam da ce Kane biti spreman za utorka, prebitan nam je.
Bischofu bi najpametnije bilo da traži transfer na ljeto, ili da ga posude nekom. Nije čovjek za beka a tamo je zavaljen, a i to samo radi deficita na toj poziciji. Teško da ćemo gledati sredinu Kimmich-Bischof u budućnosti. Ovo danas je bilo silom prilika. Iako je zaista šteta, momak ima strašan sut, jedan od rijetkih uz Kanea koji se odlučuju pucati izvana.
Gledam malo Real, sastaviti se s loptom ne mogu, ali ne sumnjam da ce se protiv nas u vanzemaljce pretvoriti, oni su sve karte na LP bacili.
Najbitnije da se nitko nije povrijedio, iskreno se nadam da ce Kane biti spreman za utorka, prebitan nam je.
Bischofu bi najpametnije bilo da traži transfer na ljeto, ili da ga posude nekom. Nije čovjek za beka a tamo je zavaljen, a i to samo radi deficita na toj poziciji. Teško da ćemo gledati sredinu Kimmich-Bischof u budućnosti. Ovo danas je bilo silom prilika. Iako je zaista šteta, momak ima strašan sut, jedan od rijetkih uz Kanea koji se odlučuju pucati izvana.
Gledam malo Real, sastaviti se s loptom ne mogu, ali ne sumnjam da ce se protiv nas u vanzemaljce pretvoriti, oni su sve karte na LP bacili.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da ponovno na raspolaganju imamo Daviesa i Musialu sto nam daje dimenziju vise u predstojecim utakmicama.
Dalo se primijetiti da je ulaskom Daviesa, Bischof presao u sredinu gdje je i najbolji a dva gola su potvrda samo dobre forme jer je i u dresu mlade reprezentacije Elfa igrao na visokom nivou i bio proglasavan igracem utakmice.
Neuer je primio smijesne golove te onakve i slicne greske mora svesti na minimum.
Edit: vrijedi napomenuti da je nas bivsi igrac i sadasnji trener Mallorce jako dobro krenuo sa novim poslom jer je u 4 utakmice ostvario 2 pobjede te po jedan remi i poraz a danasnja pobjeda je vjerovatno najsladja jer je ostvarena protiv Reala.
Mogao bi Miche razmijeniti iskustvo sa Kompanyem.
Dalo se primijetiti da je ulaskom Daviesa, Bischof presao u sredinu gdje je i najbolji a dva gola su potvrda samo dobre forme jer je i u dresu mlade reprezentacije Elfa igrao na visokom nivou i bio proglasavan igracem utakmice.
Neuer je primio smijesne golove te onakve i slicne greske mora svesti na minimum.
Edit: vrijedi napomenuti da je nas bivsi igrac i sadasnji trener Mallorce jako dobro krenuo sa novim poslom jer je u 4 utakmice ostvario 2 pobjede te po jedan remi i poraz a danasnja pobjeda je vjerovatno najsladja jer je ostvarena protiv Reala.
Mogao bi Miche razmijeniti iskustvo sa Kompanyem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tom Bischof. 
Ma Bischi je rođen da uspije
Nešto kao naši Kerim i Bajraktar, kao i Tare.
Dosta značajni golovi, pogotovo što su sa distance da potvrde njegove mogućnosti.
Mora biti putnik za WM i da dobija priliku. Ohne wenn und aber.
Nešto kao naši Kerim i Bajraktar, kao i Tare.
Dosta značajni golovi, pogotovo što su sa distance da potvrde njegove mogućnosti.
Mora biti putnik za WM i da dobija priliku. Ohne wenn und aber.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
E sad Real..hajmo ih dobiti
Ne, treba mu dati slobodu da odigra nekoliko utakmica i ono sto igra na beku, igra u grcu, proba siguricu pa onda i pogresi. Ako znas sigurno da je Goretzka na izlaznim vratima onda je mogao nesto od njegovog vremena dati Bischoffu iako je Leon neke utakmice dobro odigrao. Sada kada je prvenstvo po svemu ovjereno pogotovu mu treba dati vremena da se pokaze, da se oslobodi i igra kao sto je radio u Hofi. I nije on limitiran da mora igrati u paru sa Kimichom, recimo danas bi mnogo bolji bio on nego Gerrero. Pavlovic, Kimich, Tom bi mogli zajedno na teren...a on moze igrati umjesto bilo kojeg od njih u rotaciji...Gledao sam ga kada izvodi kornere i prekide i lijevom i desnom, danas je tako dao i golove, to je prilicna prednost posebno u odigravanju pod pritiskom.Bischofu bi najpametnije bilo da traži transfer na ljeto, ili da ga posude nekom. Nije čovjek za beka a tamo je zavaljen, a i to samo radi deficita na toj poziciji. Teško da ćemo gledati sredinu Kimmich-Bischof u budućnosti.
Jedan od najgorih engleskih sudija klaun Oliver nam sudi protiv Reala. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jest ****, al sudio nam je onu 3-0 protiv Leverkusena takodje. Ne sjecam se nesto jel bilo kontroverznih odluka..
Bauern nikad nije porazen kad je Oliver bio arbitar. Dobar znak. 
Boga mi sad ili nikad sto se tice reala... Sve je na nasoj strani... Samo da sudije ne preuzmu odgovornost da oni odluce dvomec... Nadam se da im mozemo s kamatom vratiti u ovom dvomecu za sve kradje
Neuer
Stanišić - Upamecano - Tah - Davies
Kimmich - Pavlović
Olise - Gnabry - Diaz
Kane
Mislim da ce se Kompany odluciti za ovih 11. Moguce jedino da krene Laimer od prve minute, ovisno od toga koliko je Davies spreman. Takodje, ocekujem i Musialu barem 15ak minuta..
Stanišić - Upamecano - Tah - Davies
Kimmich - Pavlović
Olise - Gnabry - Diaz
Kane
Mislim da ce se Kompany odluciti za ovih 11. Moguce jedino da krene Laimer od prve minute, ovisno od toga koliko je Davies spreman. Takodje, ocekujem i Musialu barem 15ak minuta..
Ja sam više za Laimera i Urbiga u prvoj.
I Laimer se tek vratio, inace mislim da ne bi bilo dileme da li ce poceti on ili Davies, a i ovako postoji velika sansa da ce Konny poceti, sve ovisi kako Kompany zeli krenuti, Laimer je definitivno opreznija varijanta. Mada, ni Davies nije vise neka opasnost prema naprijed..
Sto se tice Urbiga, i ja sam bio vise za njega, pored toga sto mi je Neuer vjerovatno najdrazi igrac Bayerna otkako pratim, ali Kompany je svakako jucer pokazao na koga vise racuna. Svakako prizeljkujem da Urbig preuzme #1 od sljedece sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.