Preblaga riječ
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ovaj roster Partizana ima preko 1300 NBA utakmica u nogama, kod nas niko nema nijednu EL utakmicu…
ZELJEZNICAR 1921!
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pa napisao si dvije razlicite informacije u 2 minute, a ja ti prije zvanicnih informacija Bosne napisao da je povrijedio zglob.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:22Pa lijepo sam napisao demantij, da ipak nije prodan. Šta je nerazumljivo?DirkNowitzki je napisao/la: ↑30 mar 2026, 21:47Ili je prodan ili nije sta je sad?
Plummeru je zglob povrijedjen.
Shepard dosta bolje izgleda kao combo,jer se dosta muci primarnoj ogranizaciji gdje zapinje sam sebi u prenosu.
Zubac 20+ minuta,pa ni Ivica Zubac ne igra toliko u Nba jbt
Zubac 20+ minuta,pa ni Ivica Zubac ne igra toliko u Nba jbt
Ja se divim treneru koji moze trpiti Salica u svojoj ekipi. Meni je pojeo zivaca i zivaca u ove 3 sezone otkako je u Bosni.
Preostale utakmice u aba ligi treba iskoristiti da se pokusa izboriti za domaci teren protiv dodikovaca, ali je najbitnije da se Shepherd uvede u ritam i da se oporave ostali igraci. Zdrava vanjska linija je preozbiljna i bar 5x kvalitetnija od Igokeine. Caruthers, West, Lautaro, Shepherd, Plummer, Atic, Joesaar i Delalic na 1, 2 i 3 je odlican izbor i ne smije se desiti da Zubac coskari po kornerima. Da se ja pitam, Delu bih koristio na 4 kao zamjenu za Younga, A Halilovica i Kovacevica na 5. Protiv Igokeinih centara nam ni ne trebaju Djokini centimetri i kilogrami. On i Jure nemaju sta traziti na parketu. Domace prvenstvo se mora uzeti!
Preostale utakmice u aba ligi treba iskoristiti da se pokusa izboriti za domaci teren protiv dodikovaca, ali je najbitnije da se Shepherd uvede u ritam i da se oporave ostali igraci. Zdrava vanjska linija je preozbiljna i bar 5x kvalitetnija od Igokeine. Caruthers, West, Lautaro, Shepherd, Plummer, Atic, Joesaar i Delalic na 1, 2 i 3 je odlican izbor i ne smije se desiti da Zubac coskari po kornerima. Da se ja pitam, Delu bih koristio na 4 kao zamjenu za Younga, A Halilovica i Kovacevica na 5. Protiv Igokeinih centara nam ni ne trebaju Djokini centimetri i kilogrami. On i Jure nemaju sta traziti na parketu. Domace prvenstvo se mora uzeti!
Da hoce kraj sezone da oprostimo od Petra Kovačevića.
Lebron sa temua neka ide da prosipa svoje negdje drugo.
Danas pristojna utakmica sa kratkim rosterom.
Lebron sa temua neka ide da prosipa svoje negdje drugo.
Danas pristojna utakmica sa kratkim rosterom.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 30 mar 2026, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Gledam 28:10 i 20:4 trice, dobar rezultat. Ovakav sastav, nije mogao bolje
Ovu Bosnu je jako lagano braniti.Jako lagano.Bjesomucno napadnje obruca i igra na postu.
Al cinjenica da ovdje ima ljudi koji i dalje pljuju po Youngu je komicna 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Džaba je kad nema vanjskih prijetnji, a ni generalno poenterskih prijetnji noćas. U biti Young jedini koji iz izolacije može nešto iskreirati, nešto malo Halilović iz niskog posta, ostalo je sve na neki sporadični prodor, izrađeno polaganje i spontane pokušaje.
Dobro je ovo noćas, s obzirom koliko smo deficitarni bili.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa to je to, kad nema vanjskih prijetnji vrlo lagano je napunit reket sto su i Partizan i Cluj radili cijelu utakmicu.Cak i kad je Plummer tu stave flastera na nejga a ostali mogu da ustaju koliko hoce.TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:57Džaba je kad nema vanjskih prijetnji, a ni generalno poenterskih prijetnji noćas. U biti Young jedini koji iz izolacije može nešto iskreirati, nešto malo Halilović iz niskog posta, ostalo je sve na neki sporadični prodor, izrađeno polaganje i spontane pokušaje.
Dobro je ovo noćas, s obzirom koliko smo deficitarni bili.
Ma opet ovo vcrs je solidno bilo opet, valjalo bi da se Shepard vrati u formu.Uz Plummera i Younga on je najbolji igrac na rosteru
To je najveca zamjerka koja se moze adresirati Pasalicu. Sve ostalo je manje-vise nebitno.
Zna li neko koliko su West i Atic jos out?
Caruthers i West na 1
Plummer i Shepherd na 2
Atic i Joesaar na 3
Young i Delalic na 4
Halilovic i Kovacevic na 5
Meni je ovo 10 igraca za rotacije, pri cemu svi osim Miralema mogu zabiti s distance i te stvari se trebaju iskoristiti. Neki nisu sjajni suteri (Caruthers prvenstveno), ali je on najmanji problem ako u petorci imas bar dvojicu koji ce zabijati trojke.
Pratim Spartak otkako je Gegic kod njih i ne mogu se nacuditi kako ga Jovanovic pametno iskoristava na sve 3 vanjske pozicije. Recimo, proslu utakmicu je najvise igrao kao PG i bas je razvalio, a danas je cesto igrao kao SF, utrcavao po ceonoj liniji i dobijao zicere pod kos. To isti Muhamed moze raditi s Aticem, a ne da ga vidi iskljucivo po ulozi iz reprezentacije.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ghuraba je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:07To je najveca zamjerka koja se moze adresirati Pasalicu. Sve ostalo je manje-vise nebitno.
Zna li neko koliko su West i Atic jos out?
Caruthers i West na 1
Plummer i Shepherd na 2
Atic i Joesaar na 3
Young i Delalic na 4
Halilovic i Kovacevic na 5
Meni je ovo 10 igraca za rotacije, pri cemu svi osim Miralema mogu zabiti s distance i te stvari se trebaju iskoristiti. Neki nisu sjajni suteri (Caruthers prvenstveno), ali je on najmanji problem ako u petorci imas bar dvojicu koji ce zabijati trojke.
Pratim Spartak otkako je Gegic kod njih i ne mogu se nacuditi kako ga Jovanovic pametno iskoristava na sve 3 vanjske pozicije. Recimo, proslu utakmicu je najvise igrao kao PG i bas je razvalio, a danas je cesto igrao kao SF, utrcavao po ceonoj liniji i dobijao zicere pod kos. To isti Muhamed moze raditi s Aticem, a ne da ga vidi iskljucivo po ulozi iz reprezentacije.
Gledao sam proslu kad je gegic bio pg doktorski odradio iako jr bilo protiv odrona
Gega je ozbiljan igrač i ozbiljno bezobrazan
- svrakino1921
- Kontakt:
Match
PAR - BOS
Top8 - R5, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Monday, 30.03.2026 21:00 CET
2469
Venue: Beogradska Arena
82 : 66
PAR - BOS
Top8 - R5, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Monday, 30.03.2026 21:00 CET
2469
Venue: Beogradska Arena
82 : 66
Dobicu nervni slom od Harisa Imamovica…
- svrakino1921
- Kontakt:
Match Information
Arena
ZETRA ARENA
Attendance
5,916
Referees
Robert Lottermoser, Tomislav Hordov, Josip Radojkovic
Arena
ZETRA ARENA
Attendance
5,916
Referees
Robert Lottermoser, Tomislav Hordov, Josip Radojkovic
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Dubai ce protiv Efesa 10.04. igrati u Zetri, a onda 17.04. igraju u Zenici protiv Valencije.
Eto prilike da drot sa foruma dobije ocileDirkNowitzki je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:57Dubai ce protiv Efesa 10.04. igrati u Zetri, a onda 17.04. igraju u Zenici protiv Valencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.