Kad procitas par put izjavu sve je nelogicnija.Samo prevedeno bez uklapanja kontekstaCAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:15Italijanski reprezentativac i nogometaš Bologne Nicolo Cambiaghi u intervjuu za Quotidiano Sportivo osvrnuo se na bolan neuspjeh reprezentacije Italije i neodlazak na Svjetsko prvenstvo, opisujući teško iskustvo koje je doživio posmatrajući ključni meč u Zenici s tribina.
Klix prenio.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Ne znam da li je neko do sad pitao, ali da li je neko snimio utakmicu i pustio je da je skinemo nek je imamo skinutu ? 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Može li savez dobiti kaznu zbog ovoga i propusta i organizaciji. Ima i snimak kako uzima papir iz peškira kako je i opisao.
Ma kakva kazna. Nije ovo pravilo da golmani imaju spisak gdje ko suta. A ako vec idemo u krajnost, onda i Donnaruma treba dobit kaznu jer je poderao papir od Vasilja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mali je ukrao papir, a bisni je ukrao 30 minuta vremena, pisaj ga.
Nemogu nas kazniti ali meni je ovo bas glupo sto se objavljuje jer baca mrlju na pobjedu momaka. Zasto ovo uopste treba da se objavljuje?? Bas glupost nevidjena..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Negdje sam vidio i ne mogu naći, vjerujem da će se proširiti, snimljen sa tribina. Samo da ne prenesu svjetski mediji jer kao što neko reče mrlja na naše momke koji su zasluženo pobijedili.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Prije cemo vjerovatno dobiti neku kaznu jer smo vikali ”cigani” kad je Donnarumma pokazao kakvo je g-ovno od covjekamyself je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:04Negdje sam vidio i ne mogu naći, vjerujem da će se proširiti, snimljen sa tribina. Samo da ne prenesu svjetski mediji jer kao što neko reče mrlja na naše momke koji su zasluženo pobijedili.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Šta ti je algoritam, davno sam ja rekao da nas prisluškuju, uđem na tt kad ono prvi video upravo tajmyself je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:04Negdje sam vidio i ne mogu naći, vjerujem da će se proširiti, snimljen sa tribina. Samo da ne prenesu svjetski mediji jer kao što neko reče mrlja na naše momke koji su zasluženo pobijedili.
Bukvalno. Sramota me majke mi mile
Uživajte, čestitajte momcima, nadjite koga pametnog da sta kaze. Ovo je dno dna koliko je to glupo i ne razmislja. Tacno kad sve nebi u..ali nebi znali da smo zivi
- Pensioner26
- Kontakt:
2x puta što smo se kvalifikovali na završnicu i jesu sa ekipama koje su imale minimalan broj drugara koji se ne osjećaju u potpunosti Bosančerosima. Neka mi neko ne da lagat?
Kakav je car ovaj klinac.
Znači on je vrebao taj papir i maznuo ga.
I da, zabolje me donja pipa za vas moraliste i Donarumu. Ako je bar malo pomogao da odemo na SP treba mu platiti put na sve tri utakmice.
Znači on je vrebao taj papir i maznuo ga.
I da, zabolje me donja pipa za vas moraliste i Donarumu. Ako je bar malo pomogao da odemo na SP treba mu platiti put na sve tri utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Svi talijanski mediji a klix preveo kod nas.Rosicky je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:15Koji je izvor ove izjave?CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:06Pozorišna atmosfera."Sjedeći tamo, rekli smo jedni drugima da je biti na tribinama još gore. Osjećate se potpuno bespomoćno usred onog grotla, nesposobni da barem na neki način pokažete svoju podršku, onako kako bismo to mogli da smo bili dolje, na klupi", izjavio je ofanzivac Bologne.![]()
Na HRT ili RTL je pričao legendarni Božo Sušec o atmosferi i spomenuo da je bio komentator sa Bilinog polja jednom kada je mladi Ronaldo dolazio tj Portugal. 0-0, Kaže nikada više u životu nije doživio takvo grotlo i atmosferu. Spominjao kako stadion prima 15 000 ali da uvijek na stadion uvedu 3000-4 000 više od kapaciteta. Ja sam isto uspio sa sinom uci jer je osiguranje i policija pustila sve ljude nakon početka utakmice koji nisu imali ulaznicu a došli su od Švedske do Turske. Ja to nikada neću zaboraviti ali više mi drago zbog sina što je uživo sve vidio i doživio plasman Bosne na Svjetsko prvenstvo. Atmosfera nestvarna, paklena.
BRATSTVO GRAČANiCA
Vico je pozvao sve novinare na rucak, mozda Face nije dobico poziv...
Isto tako uputio je apel da se ne vrsi pritisak na igrace tokom SP..
A ovo oko papira nama nije trebalo, mislim desava se to u fudbalu ali mediji u italiji i ostali mediji ce to iskoristiti da njih opravdaju i nas provociraju..
A istina je, bolji smo bili ali u penalima se vidjelo da je kod njih veci pritisak...
Ovdje se vec pistalo o ovom Afanu, a kazu ne moze dobiti vizu da putuje na SP
Isto tako uputio je apel da se ne vrsi pritisak na igrace tokom SP..
A ovo oko papira nama nije trebalo, mislim desava se to u fudbalu ali mediji u italiji i ostali mediji ce to iskoristiti da njih opravdaju i nas provociraju..
A istina je, bolji smo bili ali u penalima se vidjelo da je kod njih veci pritisak...
Ovdje se vec pistalo o ovom Afanu, a kazu ne moze dobiti vizu da putuje na SP
Zaboli me za Donnarumu isto tako. Sto se mene tice sutra nek završi karijeru ebe mi se. Ali mediji ce ovo jedva docekati da umanje nas uspjeh. Ne zelim to. Ovi momci su previse sebe dali i krvi propisali da im se trud umanjuje zbog ovakvih stvari. Nije fer. A znas jako dobro ko i ja da hoce. Sami smo dali oružje u ruke sto talijanskim medijima sto ostalima da nas ebu i unizavaju.
Sto se momka tice slazem se. To se moglo tiho rjesiti sa savezom da to odradi. Ne ovako
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Kompromis, legendarnadruga, rishovski i 38 gostiju.