Samo da je izvukao živac Donjarupi je golemo.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Kako amaterski odradjen docek. Pa ono je za poslati u Guantanamo organizatora! Ovakav trenutak, emociju, video snimak pokvaris onim brbljavcem amaterskim Bahom.
Umjesto da se poziva/predstave svi iz ss i igraci pojedinacno.... Oni predaju mikrofon krtu.
Docek je imao potencial da se poput koncerta safeta isovica pusta svaki bajram.
Covjek da pomisli da je gotovo svaki Srbin koji je igrao za ovu reprezentaciju,to radio iskljucivo iz vlastitog interesaPensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:182x puta što smo se kvalifikovali na završnicu i jesu sa ekipama koje su imale minimalan broj drugara koji se ne osjećaju u potpunosti Bosančerosima. Neka mi neko ne da lagat?
Njih treba pozivat na osnovu talenta ako imaju pravo da igraju za ovu drzavu ,al ne treba minuta provest u zalosti ako poziv odbiju .
- Pensioner26
- Kontakt:
Mislim da su talijanski mediji prezauzeti sa pljuvačinom svojih i gdje im fudbal u zadnje vrijeme. Tako da bi bilo previše patetično se vaditi na nekog momka iza gola.soccerfan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:27Zaboli me za Donnarumu isto tako. Sto se mene tice sutra nek završi karijeru ebe mi se. Ali mediji ce ovo jedva docekati da umanje nas uspjeh. Ne zelim to. Ovi momci su previse sebe dali i krvi propisali da im se trud umanjuje zbog ovakvih stvari. Nije fer. A znas jako dobro ko i ja da hoce. Sami smo dali oružje u ruke sto talijanskim medijima sto ostalima da nas ebu i unizavaju.
Sto se momka tice slazem se. To se moglo tiho rjesiti sa savezom da to odradi. Ne ovako
Haj sve to, al da lik kao sportski komentator ne zna imena igraca iz nase reprezentacije. Pa druze ubij se. Bukvalno je polovini igraca pogresno ime rekao.Profesor je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:28![]()
![]()
![]()
Kako amaterski odradjen docek. Pa ono je za poslati u Guantanamo organizatora! Ovakav trenutak, emociju, video snimak pokvaris onim brbljavcem amaterskim Bahom.
Umjesto da se poziva/predstave svi iz ss i igraci pojedinacno.... Oni predaju mikrofon krtu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedan posao ima i ni taj jedan nije uradio kako treba.DamirT je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:31Haj sve to, al da lik kao sportski komentator ne zna imena igraca iz nase reprezentacije. Pa druze ubij se. Bukvalno je polovini igraca pogresno ime rekao.Profesor je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:28![]()
![]()
![]()
Pa druže mogao si guglati i sa telefona citati ako je bilo planirano u zadnjoj minuti
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Baho je prestao biti komentator 2005. godine. Poslije toga nije treba nikako da se više bavi tim poslom. Treba da snima samo filmove.
- Pensioner26
- Kontakt:
Naravno, 99%. Neki će reći Vranješ i Misimović su sve dali za repku, ali misli li neko da je to bilo iz ljubavi?darker10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:29Covjek da pomisli da je gotovo svaki Srbin koji je igrao za ovu reprezentaciju,to radio iskljucivo iz vlastitog interesaPensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:182x puta što smo se kvalifikovali na završnicu i jesu sa ekipama koje su imale minimalan broj drugara koji se ne osjećaju u potpunosti Bosančerosima. Neka mi neko ne da lagat?Rade Krunic kao najsvjeziji i najpoznatiji primjer.
Njih treba pozivat na osnovu talenta ako imaju pravo da igraju za ovu drzavu ,al ne treba minuta provest u zalosti ako poziv odbiju .
Face TV je zutilo Bosne, tu televiziju treba zabraniti ko i Pink TV...soccerfan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:13Bukvalno. Sramota me majke mi mile
Uživajte, čestitajte momcima, nadjite koga pametnog da sta kaze. Ovo je dno dna koliko je to glupo i ne razmislja. Tacno kad sve nebi u..ali nebi znali da smo ziviprvo Baho koji pored svih mogucih kvaliteta Tarika Muharemovica pred 100 000 ljudi jedino uspio smisliti da je lijep ko lutka, onda ovo. Blam.
Baho je jedan prosječan sportski komentator a naš savez bi trebao poraditi na PR-u, zaposliti oficijalnog spikera koji ce raditi taj posao i protjerati te dinosaurose.
Nevezano za ovo gore ali gledam ove ROAD to WC dokumentarce od njemačke, engleske itd i slažem se da smo mi još zeleni u tome i da ove velike repke jednostavno imaju netflix i amazon prime koji im režiraju ako ne i snimaju. Ali mogli smo i mi naci nekog kamermana koji ce praviti snimke sa putovanja, prije utakmice i u poluvremenu razgovore i onda to fino montirati i prodavati po 100 KM poslije WC. Zašto ne?
Još veća sramota je kratkovidnost u vidu dresova, lagano mogli dignuti ako ništa pola miliona maraka. Da su imali isto ono veče dres i organizovanu prodaju od narednog dana pa to bi se rasprodalo ko voda u pustinji i niko ne bi pitao za cijenu...
Mada kada shvatis glavni problem našeg saveza je i dalje nacionalni ključ i zašto nema srba u repki...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 04 apr 2026, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Poremetio je psihicki ionako labilnog Donarumu..
Ali fun fact ove priče je da je upravo njegov dajdza postigao najvažniji gol u historiji Čelika kada je u 89 minuti zabio Fiorentini u finalu Mitropa cupa. U toj Fiorentini u toj utakmici igrala 4 reprezentativca Italije i to je prva utakmica odigrana na BP, isto su i tada pisali talijanski mediji pakao pred 33 000 gledalaca i poraz Fiorentine. To je tada bilo veće iznenađenje nego Bosna Italija sada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Glupa vam prica. Milion je primjera. Pocevsi od svicarca Hajrovica kojeg smo kovali u nebesa nakon Ziline. Ima i drugih primjera koji su davali sve od sebe na terenu ali reprezentativniji je primjer bošnjaka.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:33Naravno, 99%. Neki će reći Vranješ i Misimović su sve dali za repku, ali misli li neko da je to bilo iz ljubavi?darker10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:29Covjek da pomisli da je gotovo svaki Srbin koji je igrao za ovu reprezentaciju,to radio iskljucivo iz vlastitog interesaPensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:18
2x puta što smo se kvalifikovali na završnicu i jesu sa ekipama koje su imale minimalan broj drugara koji se ne osjećaju u potpunosti Bosančerosima. Neka mi neko ne da lagat?Rade Krunic kao najsvjeziji i najpoznatiji primjer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sjetimo se samo Nemanje Supica kojemu je Miroslav Blazevic napravio ono malo karijere pozivima u reprezentaciju ,a kako je to ovaj kasnije vracao .Zato kazem ,zvat ih na osnovu talenta ,igri i prava nastupa i zadovoljavat formu ,a oni ako odbiju ni sekundu zalit .Covjek koji voli ovo drzavu taman da je 10 put manje talentovan ,to ce nadokanadit borbom i zalaganjem na terenu.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:33
Naravno, 99%. Neki će reći Vranješ i Misimović su sve dali za repku, ali misli li neko da je to bilo iz ljubavi?
Ma nema sanse ovo moze biti prica zenickog grotla gdje protiv tebe nije samo stadion vec i zgrade iza stadiona, djecaci koji loptu dobacuju i sl. Italija je bijesna na svoje igrace sto su uopste dosli da u Zenici odlucuju o SP a ne da se vade na fakin dobacivaca lopti. Malo smo paranoicni od prije pa tripujemosoccerfan je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:27Zaboli me za Donnarumu isto tako. Sto se mene tice sutra nek završi karijeru ebe mi se. Ali mediji ce ovo jedva docekati da umanje nas uspjeh. Ne zelim to. Ovi momci su previse sebe dali i krvi propisali da im se trud umanjuje zbog ovakvih stvari. Nije fer. A znas jako dobro ko i ja da hoce. Sami smo dali oružje u ruke sto talijanskim medijima sto ostalima da nas ebu i unizavaju.
Sto se momka tice slazem se. To se moglo tiho rjesiti sa savezom da to odradi. Ne ovako
Mali je genijalan, top prica
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zenica je idealan dom za reprezentaciju, tu te neko u deset minuta može i ušanit i počastit, zavisi kako ga okrene. Tu se nauče mnoge lekcije, u životu treba biti dobar ali ne i naivan je jedna od njih.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ti što su kao “talentovani” svakako će izabrati Srbiju, tako da je bespotrebno trošiti samo papir na pozive. Možda uleti koji tipa Misimovica i Vranješa kada ih ovi otresu k’o slinu.darker10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:39Sjetimo se samo Nemanje Supica kojemu je Miroslav Blazevic napravio ono malo karijere pozivima u reprezentaciju ,a kako je to ovaj kasnije vracao .Zato kazem ,zvat ih na osnovu talenta ,igri i prava nastupa i zadovoljavat formu ,a oni ako odbiju ni sekundu zalit .Covjek koji voli ovo drzavu taman da je 10 put manje talentovan ,to ce nadokanadit borbom i zalaganjem na terenu.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:33
Naravno, 99%. Neki će reći Vranješ i Misimović su sve dali za repku, ali misli li neko da je to bilo iz ljubavi?
Vranjes dusu na terenu ostavljao. Maletic takodjer. Cesto su se bas Bošnjaci vukli po terenudarker10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:39.Covjek koji voli ovo drzavu taman da je 10 put manje talentovan ,to ce nadokanadit borbom i zalaganjem na terenu.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:33
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kad smo kod Misimovica, jel se on negdje oglasio povodom prolaza na SP ?
Odma na IG čestitao
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Kompromis, legendarnadruga, rishovski i 38 gostiju.