Pa onaj derbi kada su bila 3 crvena je sigurno tu negdje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Jest sigurno. Na poluvremenu sam rekao da je derbi u Zenici mozda bio gori ali ovo je nadmasilo sve. Generalno otkako pratim fudbal mislim da dosadniju utakmicu nisam gledao. A gledao sam i dogovorene utakmice gdje se dodavalo u odbrani po 40 minuta.invincible1921 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:10Najgora utakmica u historiji fudbala...ja se nmg sjetit kad sam goru gledo
Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Paromlinac
Dakle, sta hoces da kazes, da li je Odinaka napravio faul ili nije ...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:07Kad smo pokradeni na sadaka areni u septembru, branili su sudijske odluke i nas pravili budalama. Cist crveni su trebali dobiti u prvom poluvremenu koji bi okrenuo tok utakmice.
Opet ti jebbemo dijete serbijansko i na ovom profiluKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:18Opusti se legendoKosevoZove je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Ne seri **** te vico u guzicu sta pricas bolan ti, ako si siguran 100% borite se ko vas ****!
Rekli smo da ste osteceni vcs sta hoces vise ne kontam?![]()
Ti si baš međed, yebo te vchetnik u ta ista pogana...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Skloni ga živ bio, da bar par sati odmorimo od njega dok ne aktivira neki novi nick.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne može se od mrtvog tobeta pobjeći. Čovjek je obolio davno i nema tu više pomoći.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovaj format će ubiti draž svakog derbija što se vidi već prve sezone. Četri utakmice plus potencijalni kup. Kada imaš jednu utakmicu kući u kalendarskoj godini onda je nabrijavanje na maximumu. Nekada davno se dvadeset dana prije derbija pričalo danas na forumu nisu napisana četri posta. Svake naredne sezone ako ostane ovaj format derbiji će se pretvarati u obične utakmice jedino ako nisu borbe za titulu, evropu, opstanak ili kup 
Jebbo ti admin onu siftarku koja te donijela na pester caci cetniku
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Odvezo se opet sa podruma Brundo, kako god ga zavezem , nekako se dzilkos odveze opet..
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 04 apr 2026, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Papak iz Klokotnice, da Bog da se ti nama odjavio sa dunjaluka na ahiret aBd Inšallah.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:19Sta pricas ti, ko je ostecen i ko smo to "mi"?KosevoZove je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Ne seri **** te vico u guzicu sta pricas bolan ti, ako si siguran 100% borite se ko vas ****!
Rekli smo da ste osteceni vcs sta hoces vise ne kontam?
Ne gasis se na 3 teme svaku utakmicu, jos sad pricas u ime drugih, ja ne znam je li zivis u BiH i koje si godiste ali ja se znojim dok citam tvoje postove.
Rezultat realan, sudija prelos i nedorastao plbih, a niko nije ostecen, cist faul prije gola, ne znam koja vam kamera vise treba. Kome ono nije faul treba da se odjavi zauvijek.
Nemoj zahatariti ! Ljubi te Faćko
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Brundoo se upalio,e sad ste tek nayebali kad pocne kaciti sve i svasta.
Al’ ona wc solja danas,mislim,morao sam…

Al’ ona wc solja danas,mislim,morao sam…
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 04 apr 2026, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Šta se dešava sa Hordama, ako zna neko bolje upućen.
Mlate se međusobno, navijanje ne znam da je lošije bilo, gotovo da se nisu čuli, brojke im drastično opale u odnosu na ranije godine..
Pretpostavljam da su krimosi upetljani, ali tako je u gotovo svakoj grupi, pa opet funkcionišu bolje od njih
Mlate se međusobno, navijanje ne znam da je lošije bilo, gotovo da se nisu čuli, brojke im drastično opale u odnosu na ranije godine..
Pretpostavljam da su krimosi upetljani, ali tako je u gotovo svakoj grupi, pa opet funkcionišu bolje od njih
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Psihicki nestabilna osoba. Taj vec ima 10 novih profila ovdje, s par njih pise i glumi nase. Tu nema spasa, osim da se sazali ovakav slucaj i da takvo stanje ne pozelis nikome.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Grozni smo
a i pitari isti q.
Sudije nam poniste bezveze cist gol, al nismo ni zasluzili pobjedu sa onom igrom.
Antifudbalski derbi za zaborava.
Sudije nam poniste bezveze cist gol, al nismo ni zasluzili pobjedu sa onom igrom.
Antifudbalski derbi za zaborava.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sudija loš, ako ima još neka negativna kvalifikacija za ovakvo suđenje može mu se slobodno prišiti.
50:50 prekršaj prije gola je kompenzirao sa dva nedusuđena čista crvena kartona igračima Željezničara.
50:50 prekršaj prije gola je kompenzirao sa dva nedusuđena čista crvena kartona igračima Željezničara.
Karavlasce se raspisalo samo sa sobom. Citira sebe i admina, pravo vlasce koje dobije samar pa moli za pomoc

- Burberry46
- Kontakt:
Losa utakmica
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 04 apr 2026, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Tuga brate, neko iz Klokotnice bi se sad naljutioSamba71 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:25Papak iz Klokotnice, da Bog da se ti nama odjavio sa dunjaluka na ahiret aBd Inšallah.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:19Sta pricas ti, ko je ostecen i ko smo to "mi"?KosevoZove je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:14Ne seri **** te vico u guzicu sta pricas bolan ti, ako si siguran 100% borite se ko vas ****!
Rekli smo da ste osteceni vcs sta hoces vise ne kontam?
Ne gasis se na 3 teme svaku utakmicu, jos sad pricas u ime drugih, ja ne znam je li zivis u BiH i koje si godiste ali ja se znojim dok citam tvoje postove.
Rezultat realan, sudija prelos i nedorastao plbih, a niko nije ostecen, cist faul prije gola, ne znam koja vam kamera vise treba. Kome ono nije faul treba da se odjavi zauvijek.
Nemoj zahatariti ! Ljubi te Faćko![]()
To su poslovni partneri od vašeg vođe, isti koji pišu saopštenja.Arma00 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 23:27Šta se dešava sa Hordama, ako zna neko bolje upućen.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 6 gostiju.

.png)