Tarik Muharemovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Tarik Muharemovic

Post Postao/la soccerfan » 04 apr 2026, 01:14

Pročitah sad na juvebalkan na IG da je Juve započeo pregovore sa njegovim agentom. Kad se dogovore kontaktirace Sassuolo. Meni je ovo nekako dobra opcija
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 04 apr 2026, 07:03

Sveti je napisao/la:
01 apr 2026, 11:54
h1a2s3o4 je napisao/la:
01 apr 2026, 03:20
Momak vrijedi sve pare.
Kakav avatar :salut:
Nema sta, red je da se stavi. Zasluzio je i dokazao svima koji nisu vjerovali u njega (ukljucujuci i mene) da smo bili u krivu i da je pravi covjek na pravom mjestu.
Nije bilo lako u onom vaktu (dug niz bez pobjeda, raspadamo se na sve strane i td...) dati podrsku covjeku bez iskustva i onima ljudima/forumasima koji to jesu uradili takodjer svaka cast.
Ja normalno sam gotivio Barbareza kao igraca i kapitena ali ga u startu nisam podrzao kao selektora, posebno nakon slucaja sa Anelom. Jer na svu onu krizu tada ti jos izgubis ponajboljeg igraca onda sam jos vise bio protiv. Kada kazem izgubiti ne mislim samo njegovom krivicom, ocigledno da je Anel dilajla ali to ne mijenja cinjenicu da je dobar igrac i da bi nam mogao pomoci. Mislim da nam je vecini zao sto necemo vidjeti duo Anel-Tarik. Uz Kolasinca i Dedica mislim da bi to bila najbolja odbrana koju smo do sada imali. Ali to uopste nije tema.

Barbarez je pokazao da je vazno ono sto je tvrdio a to su atmosfera u ekipi u medjuljudski odnosi tako da i na tome mu svaka cast. Stao je iza svojih odluka i to postujem.

Vec sam protiv Velsa pisao da zasluzuje da nas vodi dalje, a ovo protiv Italije je vec preko preko i najludjih ocekivanja. Kad je nesto dobro-dobro je. To treba i reci i ne kakiti previse. A kad bude trebalo da se kritikuje opet cemo biti tu. :D

:bih: :bih: :bih:
Barba halali sto smo sumnjali.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 apr 2026, 07:43

h1a2s3o4 je napisao/la:
04 apr 2026, 07:03
Sveti je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
Momak vrijedi sve pare.
Nema sta, red je da se stavi. Zasluzio je i dokazao svima koji nisu vjerovali u njega (ukljucujuci i mene) da smo bili u krivu i da je pravi covjek na pravom mjestu.
Nije bilo lako u onom vaktu (dug niz bez pobjeda, raspadamo se na sve strane i td...) dati podrsku covjeku bez iskustva i onima ljudima/forumasima koji to jesu uradili takodjer svaka cast.
Ja normalno sam gotivio Barbareza kao igraca i kapitena ali ga u startu nisam podrzao kao selektora, posebno nakon slucaja sa Anelom. Jer na svu onu krizu tada ti jos izgubis ponajboljeg igraca onda sam jos vise bio protiv. Kada kazem izgubiti ne mislim samo njegovom krivicom, ocigledno da je Anel dilajla ali to ne mijenja cinjenicu da je dobar igrac i da bi nam mogao pomoci. Mislim da nam je vecini zao sto necemo vidjeti duo Anel-Tarik. Uz Kolasinca i Dedica mislim da bi to bila najbolja odbrana koju smo do sada imali. Ali to uopste nije tema.

Barbarez je pokazao da je vazno ono sto je tvrdio a to su atmosfera u ekipi u medjuljudski odnosi tako da i na tome mu svaka cast. Stao je iza svojih odluka i to postujem.

Vec sam protiv Velsa pisao da zasluzuje da nas vodi dalje, a ovo protiv Italije je vec preko preko i najludjih ocekivanja. Kad je nesto dobro-dobro je. To treba i reci i ne kakiti previse. A kad bude trebalo da se kritikuje opet cemo biti tu. :D

Mislim da se komplet strucnom stabu treba produzit ugovor i za naredne kvale za svjetsko :think:
naprijed rejal

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 apr 2026, 10:33

Ne bi možda Bournemouth bio loša opcija ako Senesi ode, sezona tamo i ko Huijsen bi završio u nekom top klubu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

ebi46
Kontakt:

Post Postao/la ebi46 » 04 apr 2026, 12:06

Kakve duge lopte ima ovaj momak... Buduci osvajac Lige Sampiona. Kapiten! :bih:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 04 apr 2026, 12:23

Sveti je napisao/la:
04 apr 2026, 07:43
h1a2s3o4 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

Mislim da se komplet strucnom stabu treba produzit ugovor i za naredne kvale za svjetsko :think:
Obavezno i zasluzeno. Ovo je bas golemo sta su napravili kada niko nije ocekivao. :bih:

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 04 apr 2026, 14:20

Danas klupa i bolje je nek odmori malo

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 04 apr 2026, 18:01

Otac iz herojskih Zavidovicaa, majka iz Kamengrada rodnog mjestaa generala herojaa Mehmeda Alagica... Geni kameni.

Srce lavovsko♥️

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 04 apr 2026, 21:16

Ako Bastoni ode u Barcu, sve su šanse da će Tare u Inter. Ja mislim da se on u Juventus neće vraćati.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 apr 2026, 21:25

h1a2s3o4 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
Momak vrijedi sve pare.

Al ne d'o Bog dati podrsku bez okoliko kenjanja i pljuvanja po njemu i pojedinim igracima, jelde? Nego, ako odemo na SP onda lafo demantovao nas, a da smo otpali izvadili bi vec pripremljene eseje pljuvanja i osporavanja. Dobro vi ikako imate obraza doci na ove teme pisati, treba biti realan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 apr 2026, 23:54

h1a2s3o4 je napisao/la:
Kad je nesto dobro-dobro je. To treba i reci i ne kakiti previse. A kad bude trebalo da se kritikuje opet cemo biti tu. :D
Pa to je problem, ocito je da ste srali u prazno i kritikovali kada ne treba tj kada se trebalo stati iza ekipe i dati podrska. Nije svaki kiks za drvlje i kamenje i skida je glava ali naravno da ima i takvih kiksova.
Za 10god mozemo opet s nekim krenuti od velikog minusa na svim poljima, kao sto je ovaj SS, i vi bi opet srali, kritikovali i vrijedjali. Jer se ne razumijete u fudbal.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 05 apr 2026, 00:28

Ooo gospoda iz Tuzle, ko vam drma kavez? :kafa:

Vidim bas volite da se zakacite za moje postove. Ko smo to mi? Kriticari u mnozini? Ne znam kako to u vasim glavama izgleda ali haman vi to zamisljate isto kao da postoji neka organizacija, ima upravnik, sindikat, sve. :D Nema Bgm.

Nemam potrebnu da se pravdam i naravno da imam obraza pisati na svim temama. Zasto ne bih? Sve moje kritike su bile na mjestu i dalje stojim iza njih. Pocevsi od Ahmedhodzica, preko kuknjave i skidanja gaca pred Rumuniju dok duplih standarda sa Bajraktarevicem i Tahirovicem. Svaka je na mjestu. Kao i svaka stvar na ovo svijetu moze biti pro i kontra. Ocito da je vama dugotrajni komunizam oduzeo tu slobodu i da vi svi ocekujete da stanemo jednu vrstu i svi imamo isto misljenje. Aham, evo samo da ogulim jabuku. :kafa:

I ta podrska, jesam li je duzan dati? Je li ima neki zakon ili praksa da pise da se mora po automatizmu dati podrska nekome ili necemu samo zato sto eto vi tako smatrate. U principu mene boli ki.ta sta vi mislite ali mi je zanimljivo secirati kako razmisljate. Mentalni sklop komunjare.

Svako je imao pravo podrzati ili ne. Vise je argumenata bilo da se ne podrzi ali eto opet kazem svako ima pravo da radi kako hoce. Samo nemojte glumiti da ste znali kako ce ovako biti. Ako ste znali na osnovu cega ste znali? Na osnovu prijasnjih Barbarezovih angazmana kao trenera? Njegovih menadzerskih sposobnosti? Dobrih rezultata sa mladjim kategorijama koje je vodio? Bio dobar na seminuaru za treneru? Ne kontam. Ako ste znali sto ustedjevinu niste stavili na plasman? Pa ja.
Ili ako stvarno jeste daj podijelite metodoligiju da shebemo sav ML i predickcije ovog svijeta.

Vi ste samo vjerovali u njega jer je eto legenda i iz nekih subjektivnih razloga. Vidite, ovdje me sada podsjecate na prave mumine muslimane i vodite se principima bila keyfe bila tesbih sto bi znacilo bez pitanja kako i bez pitanja zasto. :D
Mozda komunizam i islam ipak na kraju imaju nesto zajednicko? Tuzlake sa krizom identiteta. :D

Sledeci put cu vas pitati kada budem htio nesto da kritikujem NA FORUMU. :crazy:

Pokusajte da me zaobilazite sa svojim intelektualnim akrobacijama u buducnosti. Hvala. :bih:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 apr 2026, 00:32

h1a2s3o4 je napisao/la:
05 apr 2026, 00:28
Sve moje kritike su bile na mjestu i dalje stojim iza njih.
Kakvo klosarsko i maloumno razmisljanje osobe zbog kojeg pricaju viceve o nama. I igrom slucaja uzeli bas njegovo ime. **** si nas za sva vremena Haso, regija nam se smije.

A neki nismo gotivili Barbareza jer je legenda nego jer dobro radi i jer je na pravom putu. Ali sta bi osoba iz viceva koja uvijek u istim ispadne glupa znala o tome.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 05 apr 2026, 12:33

DamirT je napisao/la:
03 apr 2026, 20:52
Anoniman je napisao/la:
03 apr 2026, 20:40
Jednog Megvajera je prodalo prvenstvo,iako cijena nije bila realna.
Muharemovic ako zabije koji gol/napravi asistenciju a mi kao reprezentacija odigramo dobro cijena ce biti paprena i sa ostalim nasim igracima je isto.
Po meni on moze igrati u svakom klubu,ali treba ici postepeno i tamo gdje ce igrati kao starter i gdje ocekivanja nece biti prevelika jer tu je pritisak.
Leipzig mi je idealan izbor za razvoj Muharemovica.
Toliko su oni prodali igraca u top klubove,to je nevjerovatno...
Jeste prodalo, samo sto je on Englez. Znas i sam da Engleze najvise precjenjuju u svijetu fudbala. Tamo Englez da 7 golova, odmah idu cifre po 60 miliona.
Slazem se al je on meni bio dobar na prvenstvu, dobro je igrao kao i reprezentacija i to mu je dosta podiglo cijenu.
Naravno da Englezi svojim igracima brzo dignu cijenu, niko kao oni al evo i mi ako prodjemo grupu na SP svim igracima ce skociti cijena...

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 05 apr 2026, 13:08

E haso travu paso mani se ti foruma

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 apr 2026, 15:45

Coolpanda24 je napisao/la:
04 apr 2026, 21:16

Ako Bastoni ode u Barcu, sve su šanse da će Tare u Inter. Ja mislim da se on u Juventus neće vraćati.
Mislim da bi mu Inter više i odgovarao od Juventusa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 05 apr 2026, 15:48

Ja da sam na njegovom mjestu ne bih uopste razmisljao o Juventusu. Nakon sto su ga ponizili i bio jedini igrac u Nürnberg koji nije minute odigrao, treba da se vrati njima?
Ma jok. Bjezi od njih Tarik kao djavo od krsta.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 apr 2026, 16:06

Ma da je to onaj Juventus sa Pjanicem pa i nekako. Ovi sad su otpad zivi. Bjezat od njih sto dalje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 apr 2026, 19:26

Inter Milan have reached an agreement with Tarik Muharemovic and now Sassuolo needs to also agree on terms. (@MatteMoretto)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Atlanta, Beduin, CudanLik, GG3, Majestic-12 [Bot], MostarReds22, Proximic, s4mke, Sveti, torbica i 88 gostiju.