Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zasto s grbavice
Nema glasa protiv vice?
Nema glasa protiv vice?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jel to nekome na tribini smetao Adnan Šerak pa nastade tuča? Ne da chip na svog jarana..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Dosao da izvidi i da preuzme primat na sjeveruRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:27Jel to nekome na tribini smetao Adnan Šerak pa nastade tuča? Ne da chip na svog jarana..
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nije večeras preuzeo..NoDi80 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:28Dosao da izvidi i da preuzme primatRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:27Jel to nekome na tribini smetao Adnan Šerak pa nastade tuča? Ne da chip na svog jarana..
Jednima smeta nekakav serak a drugima ne smetaju cetnici iz zemuna sa tetovazama mladica i draze mihajlovica 
- VibeTribeX
- Kontakt:
Šerak je ubica
Koji će nam on k...c
Koji će nam on k...c
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ode ti?mamonelafo je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:58Vidi se ko im je bio psihotarapeut, laž im je u krvi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:56mamonelafo je napisao/la: ↑04 apr 2026, 22:55https://www.facebook.com/share/r/18az5X ... e=newsfeed
Eo, za uhljupe. Vicini kerovi.
Ma faul ba![]()
presmijesno
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- skullcrusher
- Kontakt:
Bolje ugasit grupu i klub i sve ako ce takvi kao on dolaziti, svaki normalan navijac se stidi toga. Uzas
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ima vremena brate ne moze odmah nistaRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:31Nije večeras preuzeo..NoDi80 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:28Dosao da izvidi i da preuzme primatRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:27Jel to nekome na tribini smetao Adnan Šerak pa nastade tuča? Ne da chip na svog jarana..
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jednima smeta serak drugima je smetao momak sa majicom HAMZA pa su ga isprebijali i otjerali da bi se braca OSECALA LEPO
Halalite ako sam vam poprskao šubare, niste trebali otvarati usta jbg

Kome je smetala majica HAMZE kad su četiri vođe nosile tu majicu na 5 utakmica?
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- Riquelme1921
- Kontakt:
a jbg nisam previse aktivan, kontam lik prica ozbiljno
Mislim da je ovo četvrti uzastopni derbi da se oni biju između sebe, i u Zenici su se tukli u Kupu
Ja sam čuo da su se potukli oko petardi i baklji na navijače koji ulaze na istok, il je nešto drugo?
hajduk živi vječno
Momak iz krajine sa zutom majicom otjeran sa juga da bi se cetnici iz zemuna osjecali ugodno.
Pitaj nekoga sa te tribine neka ti objasne kako je doslo do toga.
Jesu i oni otjerani?

hajduk živi vječno
Ne znam.
Za krajisnika i za Muhu znam 100% da su protjerani zbog zemunaca
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Prvo- ne lazem jer znam imena i krajisnika koji je zbog majice otjeran i ovoga drugoga sto je popio samar samo sto je rekao koji ce nam kurrac oni (zemunci) na tribini.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Drugo nisu se dovodili NAVODNO nego su dovodjeni bratski zbog posla sa vodjama.
Trece ne trebaju mi slike jer znam da su i kod hordi vodje narkomani i da nije velika razlika izmedju tih tzv navijackih grupa.
I jedne idruge treba ugasiti jer nista dobro ne donose klubovima.
Ili mozda jos bolje podijeliti im one motke ali bez sljemova i zatvoriti ih negdje nek se marisu tako do smrti kad su maloumni.
Sta odgovaras ovom, mene bi sramota bilo nakon ovog derbija progovoriti nesto o sceni. Odavno losije horde nisu izgledale, parole apsolutni promasaj, indirektno se vode zemuncima(koji nikad nisu bili na utakmici) vec par godina, svaki derbi im se svodi na to. Da ne spominjemo medjusobne tuce svako malo. Navijanje blaga katastrofa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 02:43Mogu ti ja reći da lažeš bio sam na tekmi na jugu na meču gdje se navodno dovodili četnici ahahaha, može i slika karte priv javi se..pa ćeš dobiti i sliku adnana šeraka kod vas, kunde, benje delalića..
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, ArmandoMarenzi, benko21, prisonbreak i 16 gostiju.