FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Sabicu dati ispisnicu veceras odmah. Nek ide vrtit doner
E cuj Milossvic sobro odigrao,ja ne znam koje utakmice gledaju ovi likovi majke mi 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sve i svašta se nadovodilo u Želju. Al kako Galčev dođe kod nas.
-
GavranBeli
Ma ovo samo dobar kreten moze reci za nekog igraca bio dobar. Odron, anti fudbal uz bruku i sramotu
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Vidjeli smo jedno veliko ništa s tim da kone sa tribine prozivaju nas da smo vicine kujice, a pripazi ih Sabrija lijepo večeras. Neće mu psovat više sa istoka
Derbi loš, nikakav.
Derbi loš, nikakav.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
GavranBeli
Jedino je koreografija bila top s kesama za smece. Na sta grupa spade. Hairli kad jug zavrse za jedno godinu dvije da ih ne gledam vise.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Slabo pisem, al mi dusa ovom parmaku hulaglupki odgovorit. Da nisu trebali kavijar namazat na karton, balvane? Ko da je bitan materijal, bitno je da se vidjelo onako kako je zamisljenoGavranBeli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:53Jedino je koreografija bila top s kesama za smece. Na sta grupa spade. Hairli kad jug zavrse za jedno godinu dvije da ih ne gledam vise.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
A ovo fakat bez da prozivam ikoga, šta je trebalo biti na koreografiji? Ja fakat nisam mogo da skontam? Dres? Šta piše na njemu? Blage veze nemam, mislim ni ne možeš napraviti neku koreografiju na onom prostoru.GavranBeli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:53Jedino je koreografija bila top s kesama za smece. Na sta grupa spade. Hairli kad jug zavrse za jedno godinu dvije da ih ne gledam vise.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ako malo bolje pogledas, vidis flueroscentni prsluk - ocigledno je povezano sa bijambarama, znaju valjda oni koji su bili, sto bas prsluk, ne znam ni jaZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:56A ovo fakat bez da prozivam ikoga, šta je trebalo biti na koreografiji? Ja fakat nisam mogo da skontam? Dres? Šta piše na njemu? Blage veze nemam, mislim ni ne možeš napraviti neku koreografiju na onom prostoru.GavranBeli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:53Jedino je koreografija bila top s kesama za smece. Na sta grupa spade. Hairli kad jug zavrse za jedno godinu dvije da ih ne gledam vise.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Samo ne bi volio da Savo ode na kraju jer vidi i sam u kakav cirkus od lige dodje... Nadjes nacin zabijes nekako veceras i dodju poniste ti, pucas penale za polufinale kupa zabijes cist penal oni ga ne priznaju. Direktno nas sve prave budalom i misle da smo ludi... Ispostovati covjeka na ljeto, pristati sta god bude trazio.
Pejic i Bicakcic su jedini igrali veceras i borili se
hajd pohvalit cu i malog Rascica koji je dobro odigrao drugo poluvrijeme
Ove ostale ne treba i komentrarisati
uzas. Savo je vec na poluvremenu trebao vaditi Sabica i ubacivati Vinija, a ne cekati 70 minutu.
Krpic je dobar samo za zakuhati sa protivnickim igracima i nizasta vise.
Grozomoran derbi.
Ove ostale ne treba i komentrarisati
Grozomoran derbi.
-
GavranBeli
Onde se mogla vidjeti samo nesto nalik na chunu, za tebe i takve poput tebe bezmozgovice je to nesto fascinatno ne sumnjamzeljodogroba je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:56Slabo pisem, al mi dusa ovom parmaku hulaglupki odgovorit. Da nisu trebali kavijar namazat na karton, balvane? Ko da je bitan materijal, bitno je da se vidjelo onako kako je zamisljenoGavranBeli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:53Jedino je koreografija bila top s kesama za smece. Na sta grupa spade. Hairli kad jug zavrse za jedno godinu dvije da ih ne gledam vise.![]()
Tako ielet3 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:04Pejic i Bicakcic su jedini igrali veceras i borili se![]()
![]()
Ove ostale ne treba i komentrarisatiuzas. Savo je vec na poluvremenu trebao vaditi Sabica i ubacivati Vinija, a ne cekati 70 minutu.
Grozomoran derbi.
Jedino pozitvno sto smo cvrsti i nije vise raspad sistema
Krpic los, vezni los, fali nam krila…
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ne interesuje me koreografija, lijepo ih je vidjeti uvijek. Ali prosjecnom balkancu je najlakse pljuvat, izvoli, javi se ljudima ako znas bolje pa odradi. U suprotnom, suti i ne diprGavranBeli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:05Onde se mogla vidjeti samo nesto nalik na chunu, za tebe i takve poput tebe bezmozgovice je to nesto fascinatno ne sumnjamzeljodogroba je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:56Slabo pisem, al mi dusa ovom parmaku hulaglupki odgovorit. Da nisu trebali kavijar namazat na karton, balvane? Ko da je bitan materijal, bitno je da se vidjelo onako kako je zamisljenoGavranBeli je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:53Jedino je koreografija bila top s kesama za smece. Na sta grupa spade. Hairli kad jug zavrse za jedno godinu dvije da ih ne gledam vise.![]()
Druze, fali nama sve ! od golmana do spica. Golman, stoper, dva beka, dva veznjaka, oba krila i spic. Eto 9 pozicija nabrojah. SitnicaNoDi80 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:07Tako ielet3 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:04Pejic i Bicakcic su jedini igrali veceras i borili se![]()
![]()
Ove ostale ne treba i komentrarisatiuzas. Savo je vec na poluvremenu trebao vaditi Sabica i ubacivati Vinija, a ne cekati 70 minutu.
Grozomoran derbi.
Jedino pozitvno sto smo cvrsti i nije vise raspad sistema
Krpic los, vezni los, fali nam krila…
Otkako nam se Sosic ozljedio mi ne licimo na normalnu ekipu. A ni to nije nimalo dobro (da ovisimo o jednom igracu).
Na to dodaj neigranje Ericka zbog kartona, zatim teze ozljede Cvetanoskog, Hodzica, Foce ...i tako dođes u situaciju da u derbiju moras uvoditi djecu popu Rascica, Gojaka, Freemana. A onaj Prokop je isto neki jadnik haman.
Pejicu svaka cast
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Ova liga vise nema smisla.
Svaka čast Sulji za sve, ali Hvala Bogu pa mu istice ugovor, ja ovu nemoc na poziciji napadača ne mogu više gledati.
Svaka čast Sulji za sve, ali Hvala Bogu pa mu istice ugovor, ja ovu nemoc na poziciji napadača ne mogu više gledati.
U pravu si nema stalet3 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:19
Druze, fali nama sve ! od golmana do spica. Golman, stoper, dva beka, dva veznjaka, oba krila i spic. Eto 9 pozicija nabrojah. Sitnica![]()
Otkako nam se Sosic ozljedio mi ne licimo na normalnu ekipu. A ni to nije nimalo dobro (da ovisimo o jednom igracu).
Na to dodaj neigranje Ericka zbog kartona, zatim teze ozljede Cvetanoskog, Hodzica, Foce ...i tako dođes u situaciju da u derbiju moras uvoditi djecu popu Rascica, Gojaka, Freemana. A onaj Prokop je isto neki jadnik haman.
Pejicu svaka castpravo pojacanje.
Neka izvuku maksimalno bodova koliko mogu, a na ljeto nadam se ozbiljnoj prici
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
sta je opet s krpicem? isfulao 5 sansi sta li?
covjek se bori trci ganja svaka mu cast 90min , ostavi perfektnu loptu pejicu , prekrasan gol majku im milu sta ponistise ono **** pitarsko odglumi da je udaren
savi svaka cast koliko god smo losi opet te ne moze niko nakantati, to mi je i cudno prije bilo ima jos losih sloga radnik posusje i td i opet jedva ih svi dobiju , siroki i td
samo su nas kantali po 3-0 ,
odlicno je ovo sve
covjek se bori trci ganja svaka mu cast 90min , ostavi perfektnu loptu pejicu , prekrasan gol majku im milu sta ponistise ono **** pitarsko odglumi da je udaren
savi svaka cast koliko god smo losi opet te ne moze niko nakantati, to mi je i cudno prije bilo ima jos losih sloga radnik posusje i td i opet jedva ih svi dobiju , siroki i td
odlicno je ovo sve
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Problem I jeste sto mu se sva igra svela na borbenost.berjan je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:48sta je opet s krpicem? isfulao 5 sansi sta li?
odlicno je ovo sve
Nažalost u ovom trenutku mi imamo 4 spica, plus sklonjeni Konings, a pitanje je hoćel iko od njih postici gol do kraja sezone.
Treneru svaka čast, izvlači maksimum iz ove limitirane ekipe.
Deni Milošević, hvala dovidjenja i prijatno.
Ne znam jel dvije lopte primio i odigrao.
Ne znam jel dvije lopte primio i odigrao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 7 gostiju.