LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

D1n0
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la D1n0 » 03 maj 2011, 07:38

IN YOUR FACE!!! BRYANT NIJE CLUTCH!

I KNEW IT!! I KNEW IT!! I KNEW IT!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 maj 2011, 07:43

Hebem mi mater glupu. Ostanem budan i gledam tekmu i oni onako odigraju. Sto se tice Lakersa ja sam nakon ove bruke zavrsio za ovu sezonu i hebe mi se sta ce se dalje desavati, a upamtite me sta Vam kazem dobit cemo metlu u ovoj seriji. E moj Jacksonu gubis dobivenu utakmicu, a one pic.kice na terenu ne znaju koju fazu takmicenja igraju, a da sam na Bryantovom mjestu sve bi sada posamarao u svalcionici. Covjek ima problema s clankom i odigra fenomenalnu utakmicu, a ostali..... nemam komentara. Ne znam ili je smijesno ili zalosno.

Utakmica broj dva - bit ce +7 za Dallas
Utakmica broj tri - nakon velike borbe Dallas ce u posljednjim minutama prelomiti utakmicu i bit ce na kraju +5 za njih
Utakmica broj cetiri - rastavit ce nas na proste faktore i dobiti jedno 15-tak ili vise razlike

No mozda je ovo i bolje pa da odmah krenemo u "remont" ekipe nego da cekamo 2014.godinu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 03 maj 2011, 08:35

Stvarno mi nisu jasni,Gasol i Baynum pogotovo :shock: :shock:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 09:31

@amerosom

Pobjedit ce lakersi mi ovu seriju , jer su kvalitetniji , ali slazem se s tobom , ja se nesta nerviram , oni onako p*kasto odigraju za ne povjerovati. Dobivenu utakmicu zjane , sto se prije niakd nije desavalo , a sto se i islo na tricu zadnji napad ??? .
Sto se mene tice ako ce ovako igrati bolje da ujane protiv Dallasa da se ne brukaju vise , jer ce ih Oklahoma ili Memphis pojesti sa svojim efortom , kod lakersa ko daim se neigra :roll:
Kod +16 na pocetku 3/4 su stali da igraju , nesta pucaju trice , a centri nemogu poziciju izgraditi , ma fuj :roll:
Mislim NIKO nije igrao odbranu, a Artest i Baynum jedni od najboljih protiv NO, su bili jedni od najlosiji , Gasol 1 poluvreme extra u drugom covjek ispario, Chendler ga izljepio i izgurao ko pitu :roll: .
Bryantu zamjeram jedno 5-6 stvarno nerezonskih suteva , ali nije toliko uticalo jer je dao 38 , jbg. 2x se okliznuo sta ces clanak nije dobar.
Ali Phill je kriv na +16 ti pustis sve do +3 pa tek onda trazis time out a vidis da dvoljaju sa tricama, bez akcija.
A onda u 4/4 imas +7 i igras sa drugom postavom + Baynum sa samo 2 akcije na Baynuma , pustis da Brown puca skok suteve a zna da moze samo poloziti ili zakucati. I onda +1 na 6 min do kraja. I onda se znalo Bryant nije htio da dadne nikom loptu jer je iznerviran sto su mu tako prosuli sto se on mucio , a Gasol nista nije mogao , tu su Fisher i Odom koji su statirali u kukuruzu , a Artest nikad ni nije bio u utakmici nego u svom nekom svjetu :roll:
Helem glupljeg poraza lakerse nepamrim da sam vidio :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 maj 2011, 12:11

Dajte ljudi sta odmah panicite...ovako je bilo i protiv Hornetsa prvu tekmu pa smo se na kraju vratili...a uostalom i ako se ne vratimo nije kraj svijeta,ipak smo dvostruki aktuelni prvaci ;)

Opet je bilo manje-vise Kobe protiv Dallasa kao i mec br.1 sa Hornetsima,centri nisu uspjevali izgraditi dobre pozicije u reketu tako da su Bynum i Gasol na kraju zajedno uzeli nekih 15 lopti.
Artest veoma los,Odom prosjecan.
I pored takve igre imali smo i +16 u jednom trenutku ali onda smo svojom neozbiljnoscu vratili Maverickse u mec sto je njima dalo dodatni moral na samom kraju meca.

Kobe jednostavno nema vise u nogama na kraju meceva kada igra mec kakav je igrao...gdje se puno trosio...ja sam vec pisao prije par dana da je proslo vrijeme kada ce on sam dobijati meceve na ovom nivou a da je pogodio onaj zadnji sut upravo to bi se i desilo.

Sljedeci mec "must win" gdje ocekujem mnogo vise lopti u reketu za Bynuma i Gasola i Kobe-ja koji uzima maksimalno 20 lopti...

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 03 maj 2011, 12:53

Mislim da ćete morati čestitait Dallasu na prolazu u finale konferencije.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 maj 2011, 13:34

Begonja je napisao/la:Mislim da ćete morati čestitait Dallasu na prolazu u finale konferencije.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 maj 2011, 15:14

Ja se jos ne mogu da smirim nakon sinocnjeg poraza i one bruke koja ce nas skupo kostati, a dovoljno je samo da pogledate press-konferenciju na zvanicnoj stranici Lakersa i izraz lisa Kobe Bryanta. Kao prvo umjesto da ih dotucemo mi ih dizemo iz mrtvih i vracamo ih psihicki za naredne meceve gdje ce oni sada igrati jos bolje jer im je ovaj povratak dao vjetar u ledja i bit ce sigurniji u sebe, a kao drugo ovdje ne stoji uporedba s prvom utakmicom protiv NOH-a gdje smo cijelo vrijeme stizali rezultat i gdje smo samo na pocetku vodili 14-12, a sinoc smo imali +16 sto se nije smijelo ispustiti u ovoj fazi takmicenja, a u ovakvim utakmicama i +7 pred pocetak posljednje cetvrtine je ogromna prednost.
Ostajem pri svojoj tezi jednostavno ove godine nemamo kvalitet da prodjemo Dallas jer smo neozbiljna ekipa i dobit cemo "metlu" u ovoj seriji, a iole ozbiljna ekipa bi ih sinoc isprasila iz dvorane.
Ja sam licno zavrsio s utakmicama ove sezone i boli me neka stvar sta ce se dalje desavati, uvidio sam da se zbog kretena - izuzev Bryanta - ne vrijedi nervirati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 maj 2011, 17:50

@amerosm

Naravno slazem se s tobom da smo glupo izgubili mec i da smo morali dobiti poslije onih +16 ali ne bi ja toliki znacaj davao nekoj psiholoskoj strani tj. da ce Dallas igrati bolje jer su se uspjeli vratiti sinoc.Oni su prokockali +20 protiv Portlanda u mecu br.4 pa su onda dobili peti i sesti sto dovoljno govori o njihovom moralu a i sinoc su poslije -16 uspjeli da se vrate i pobjede na kraju tako da cisto sumnjam da im moral moze biti veci.

Protiv Hornetsa smo bili stalno tu negdje u prvom mecu pa opet nismo uspjeli dobiti,bukvalno je izgledalo da su bolji tim...sinoc smo na +16 prestali da igramo nasu kosarku i Dallas se realno vratio vise zbog nas nego zbog neke njihove maestralne igre na koju mi nemamo odgovor.

Na kraju krajeva ovo su serije na 4 pobjede i na kraju jednostavno mora pobjediti bolji tim...sad je tek 0-1 ali sve se to da veoma brzo okrenuti ako zaigramo kako treba...previse je ovo dobar i iskusan tim lakersa da bi dozvolio da ga ovaj dosta ruzan poraz uzdrma ili nesto slicno.Znaci Dallas i ako pobjedi pobjedit ce zato sto su trenutno bolji tim a ne zbog toga sto su se vratili sa -16 i sto ce dobiti na samopouzdanju.

Dobiti sljedeci mec i opet smo na pocetku...u Dallasu itekako mozemo pobjediti.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 18:13

Ali stvarno nerazumijem nekad lakerse , ako da imaju dugme , pa sad mi se igra , sad mi se neigra (osim kod Kobe-a njemu se vazda igra samo nekad pretjera) ostali kao da imaju brzine , pa malo u 2 pa malo peta , pa onda u ler , e onda se sjete na 1 min do kraja da igraju i onda kad im se desi peh onda jao , sta uradismo :roll:

Najvise me iznervirao Phill , ovako ni Menso nebi vodio utakmicu :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 18:33

Pitanje za #4nenu i adnana24 :

Sta mislite da Phill uvodi Waltona kada uvodi ove igrace s klupe, jer ove ubojite pcele kako ih zovu jer svi pocinju sa slovom B pa Blake - Brown - Barnes cim udju pocinju pucati skok suteve preko ruke , pogotovo Brown koji nemoze okean pogoditi , mislim momak je cudo prirode za zakucat , ali i ja sam svoje vremeno imao bolji sut :lol:
Walton ako nista zna triangl i spsuta loptu za Baynuma i Odoma , mislim Walton je direk samo takvi ali kad ga vec placaju 6 mil po sezoni :roll: jos dvije god hajde nda izvuku neku korist.
Ovako ne samo da prospu prednost , nego ubio momentum sa skok sutevima , dozvole tranziciju i ohrabre protivnika i isfrustriraju Baynuma :roll: .
Pa eto mali komentar vas dvojce , a mogu i ostali slobodno ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 maj 2011, 19:38

Razmisljao sam ja malo o tome ali mislim da ga ne ubacuje jer je veoma los u odbrani i zato Barnes ima prednost...da igra umjesto Browna opet tesko jer bi morao cuvati mnogo brze igrace od sebe.
Walton je nekako dobar kad igra sa ovim najboljim i kad nije teret na njemu...tad zna podijeliti odlicnu asistenciju a i pogoditi neki sut...ovako sa drugom petorkom tesko da on moze biti koristan,posebno u ovom play off ritmu...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 23:38

Losa egzekucija dovodi do kljucne izgubljene lopte za LA

Nakon sto je Kobe Bryant bio fauliran od strane Kidd-a, Dallas je izasao iz bonusa. LA je dobio loptu sa strane i jurili su minus od jednog poena. Bez TO-a, Phil Jackson je dao instrukcije sa klupe da se ide na jedan go-to set za ovakve situacije kada se lopta izvodi sa strane. Medjutim, losa egzekucija je rezultirala izgubljenom loptom za Lakers-e koji su na kraju i izgubili mec:

slika

Akcija krece tako sto Ron Artest izvodi loptu, Pau Gasol je na laktu, a Kobe Bryant na niskom postu. Cim je Artest dobio loptu u ruke, Gasol krece ka njemu da primi prvi pas.

slika

Kada je Gasol dobio loptu, imamo situaciju gde se prave dve ledjne blokade. Kobe pravi jedan za Artest-a, a drugi Lamar za Fisher-a.

slika

Nakon sto je napravio blok, Odom bi trebao da dodje na vrh kapice po loptu i kada bi primio pas, Bryant bi trebao da napravi cut oko Gasol-a koji bi napravio blok i oslobodio prostor Kobe-u. Medjutim, iz nekog razloga, Gasol zadrzava loptu i kada je Bryant pokusao da napravi cut oko njega Jason Kidd se sjajno ubacuje izmedju.

slika

Rezultat svega je to da Kidd izbija loptu iz ruku Gasol-a i to je izgubljena lopta.

[youtube][/youtube]

Tako da, sta se desilo u ovoj akciji? Po meni, cini mi se da je Gasol odustao od seta isuvise rano i kada je video da Kobe trci prema njemu, odlucio je da mu uruci loptu. Ipak, Bryant pada i kako je lopta bila „na otvorenom“, Jason Kidd je sjajno uspeo da je izbije.

Kako je taj set trebao da izgleda? Evo iste ove akcije, ali iz meca protiv Grizzlies-a ranije ove sezone, cak je isto i vreme do kraja meca bilo...

[youtube][/youtube]

Obratite paznju na to kako su dobra i ostra ta utrcavanja. Isto tako, Gasol ne odustaje od Odom-a, nego ga ceka da se oslobodi kako bi mogao da mu doda loptu. Ovo dozvoljava da se akcija zavrsi kako treba, otvorenim sutem za 3.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 maj 2011, 23:44

Kako je LA branio Dirk-a i sta mogu da promjene

Osim Nowitzki-og i Terry-a, realno ne postoji igrac u Dallas Mavericks-ima koji moze da iskreira sut za sebe i upravo to je razlog sto je odbrana na Dirk-u toliko bitna jer ako uspete da ga zaustavite, imate dobru sansu da potpuno zaustavite i napad Mavericks-a i da ih pobedite. Nowitzki je izuzetno tezak za cuvanje jer je to covek od 210 koji moze da sutira preko vas i jos ako je potrebno da ubaci i malo fade-a. Ovo znaci da na njega morate staviti visokog igraca koji moze da igra i spolja i na postu.

LA je probao da ga brani sa dva coveka, Gasol-om i Odom-om i dok je jedan koliko-toliko imao uspeha, drugi je odigrao ocajnu rolu:

Protiv Pau Gasol-a – 6 poseda lopte, 5-5 FG, 13 poena, 2.17 PPP

S obzirom na to da je Lamar Odom sesti igrac Lakers-a, Phil Jackson mora da nadje nekog da cuva Nowitzki-og dok Lamar ne udje u igru. U utakmici broj 1, Jackson je pokusao visinom Gasol-a da zaustavi Dirk-a, ali nije imao previse uspeha u tome:

[youtube][/youtube]

Ovde, vidite kako Gasol spolja izgleda kao riba na suvom. Kada je Nowitzki uhvatio loptu spolja, Gasol je tu, ali umesto da mu drzi ruku na sutu, njemu mu su obe ruke spustene dole. Iz tog razloga, Dirk je u stanju da se jednostavno digne na sut i pogodi preko Gasol-a.

[youtube][/youtube]

U ovom posedu, Nowitzki dobija loptu na trojci, a Pau je prinudjen da ga prati. Gasol-u ovo normalno ne odgovara tako da Dirk samo pravi fintu dodavanja, probija Gasol-a driblingom i pogadja skok sut sa svog mesta.

[youtube][/youtube]

Konacno ovde, vidimo kako Pau Gasol pokusava da juri Nowitzki-og oko bloka bez lopte. Gasol je tu potpuno nemocan i Dirk uspeva da nadje dovoljno prostora zahvaljujuci blokadi i pogodi sut.

Protiv Lamar Odom-a – 15 poseda, 6-14 FG, 15 poena, 1 PPP

Pau Gasol se mucio u odbrani protiv Nowitzki-og, tako da je Phil Jackson odmah poslao Odom-a na njega. Odom je imao malo vise uspeha iako se i on prilicno mucio:

[youtube][/youtube]

Prednost koju Lamar ima u odnosu na Gasol-a je sto ima brzinu kojom moze da parira Nowitzki-om i da ostane ispred njega. To mu omogucava da igra agresivno kada Dirk primi loptu spolja, a da opet uspe da ga zaustavi kada krene driblingom ka kosu sto se i desilo u napadu iznad.

[youtube][/youtube]

Kao dodatak, ta brzina mu dozvoljava i da lakse izlazi na Nowitzki-og nakon sto pomogne. Ovde, Odom odlazi malo u reket kako bi pomogao kod prodora i lopta dolazi do Dirk-a. Kada je pas odigran, Lamar je u stanju da izadje na Nowitzki-og i zasmeta mu kod suta.

Medjutim, uprkos uspehu koji je imao u nekim posedima, Dirk Nowitzki je opet uspevao da dolazi do kvalitetnih pozicija i kada ga je cuvao Odom:

[youtube][/youtube]

Problem za Lakers-e je kada Odom cuva Dirk-a, Dirk moze ledjima da ga odgura do mesta na koje zeli da dodje. Nowitzki je jedinstven centar po tome sto ne mora ledjima da gura svog cuvara do samog reketa kako bi poentirao. Na akciji iznad, potrebno mu je samo nekoliko koraka kako bi dosao do potrebnog prostora i pozicije koja mu odgovara.

Pretpostavljajuci da Phil Jackson nece menjati svoju startnu petorku, mora da nadje boljeg cuvara za Nowitzki-og od Gasol-a. Postoji jos samo jedna opcija, a to je Ron Artest. Protiv Artest-a, jasno postoji mismatch zbog visine, ali on je po mom misljenju jedina opcija kojoj Phil moze da se okrene u drugoj utakmici. Da li ce to uspeti? Ako pogledate ova 2 poseda u kojima je Ron branio Dirk-a iz regularne sezone, cini se da je odgovor ne:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

U obe akcije, Nowitzki je jednostavno u stanju da svoju veliku prednost u visini iskoristi i sutne preko nizeg Artest-a. Medjutim, da se primetiti cvrstina i fizikalnost koju Ron primenjuje na Dirk-u.
Sa visinom koju poseduje, lako mu je da sutira preko bilo koga spolja, tako da zelite da ga cuva neko snazan spolja, a ko isto tako moze da ostane ispred njega ukoliko pokusa da probije.
Naravno, ne kazem da bi Ron trebao da ga cuva tokom cele serije, ali ako vec Jackson zeli da koristi Odom-a kao sestog igraca morate naci nekog cuvara na pocetku utakmice i Artest je mozda cak i bolje resenje od Gasol-a.

Tjerati Dirk-a da igra odbranu

Jos jedan nacin da iskljucite Nowitzki-og u napadu je da ga naterate da dosta radi na drugom delu terena – u odbrani. Dirk nije previse dobar defanzivac, a i Gasol i Odom su odlicni napadaci, tako da treba koristiti prednosti u napadu kako bi eksploatisali mane Nowitzki-og u odbrani. Ruku na srce, Lakers-i su Dirk-a napali samo 2 puta tokom prve utakmice.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

U obje akcije ide se direktno na Dirk-a (Gasol na postu i Odom spolja). LA mora to raditi cesce ukoliko zele da pokusaju da neutralizuju Dirkenstein-a, ali svi znamo da je to gotovo nemoguce.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 04 maj 2011, 00:32

Dobro si ovaj rezime uradio :lol: :lol: ;)
Allez

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 maj 2011, 03:53

Sebični Bryant kritizirao svoju momčad

Košarkaši Dallas Mavericksa su u prvom susretu polufinala Zapadne konferencije u Staples Centru slavili protiv aktualnih prvaka Los Angeles Lakersa rezultatom 96:94, a nakon susreta nezadovoljstvo je izrazio i (po)najbolji košarkaš današnjice, Kobe Bryant.

“Ja igram svoju igru. Naše se rezerve moraju potruditi da odrade bolji posao u napadu i omogućavaju da Bynum i Gasol postižu lake koševe”, rekao je nakon utakmice košarkaš koji je upisao 36 poena (uzevši i 29 šuteva) te u 35 minuta igre upisao 0 (!) asistencija.

Inače, na spomenutom susretu su rezerve Dallasa ubacile čak 40 poena, dok su na drugoj strani rezerve Lakersa postigle samo 25 poena. No, možda bi i domaće rezerve bile uspješnije da ‘ego’ Bryanta ovog puta ponovno ne bi bio ‘svemirski’ i podijelio koju loptu više svojim suigračima.

Kontroverzna izjava dvostrukog najboljeg igrača velikog NBA finala će se zasigurno analizirati do početka druge utakmice, a hoće li ona probuditi prozivanu klupu vidjeti ćemo 5. svibnja u 04.30h po našem vremenu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 maj 2011, 09:28

De ljudi nemojte se sikirat. Kako citam postoce,dolazim do utiska da smo uzasno losu utakmicu odigrali i opet smo samo s dva poena razlike izgubili. Sta ce biti kada se samo malo nasi igraci uozbilje?? Razbit cemo ih sa 20 razlike. Mavsi su igrali s 120% snage,a mi sa 70%. Ovo smo im dali jednu pobjedu da osjete tu slast. Na kraju ce opet biti 4:1 ili 4:2 za nas. Kad se vratim kuci s medenog mjeseca,onda cu vise pisati. Pozzz
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 10:53

majestic24 je napisao/la:De ljudi nemojte se sikirat. Kako citam postoce,dolazim do utiska da smo uzasno losu utakmicu odigrali i opet smo samo s dva poena razlike izgubili. Sta ce biti kada se samo malo nasi igraci uozbilje?? Razbit cemo ih sa 20 razlike. Mavsi su igrali s 120% snage,a mi sa 70%. Ovo smo im dali jednu pobjedu da osjete tu slast. Na kraju ce opet biti 4:1 ili 4:2 za nas. Kad se vratim kuci s medenog mjeseca,onda cu vise pisati. Pozzz
Ja se ne bih tako optimisticki postavljao. Gasol vs Nowitzki je izgubljena bitka. Dirk ga voza ko budalu.
Spoljna linija njihova>spoljna linija LAL. Realno samo KB igra.
Jos i Chandler poceo da divlja. 8-)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 maj 2011, 12:29

L-Train je napisao/la:Sebični Bryant kritizirao svoju momčad

Košarkaši Dallas Mavericksa su u prvom susretu polufinala Zapadne konferencije u Staples Centru slavili protiv aktualnih prvaka Los Angeles Lakersa rezultatom 96:94, a nakon susreta nezadovoljstvo je izrazio i (po)najbolji košarkaš današnjice, Kobe Bryant.

“Ja igram svoju igru. Naše se rezerve moraju potruditi da odrade bolji posao u napadu i omogućavaju da Bynum i Gasol postižu lake koševe”, rekao je nakon utakmice košarkaš koji je upisao 36 poena (uzevši i 29 šuteva) te u 35 minuta igre upisao 0 (!) asistencija.

Inače, na spomenutom susretu su rezerve Dallasa ubacile čak 40 poena, dok su na drugoj strani rezerve Lakersa postigle samo 25 poena. No, možda bi i domaće rezerve bile uspješnije da ‘ego’ Bryanta ovog puta ponovno ne bi bio ‘svemirski’ i podijelio koju loptu više svojim suigračima.

Kontroverzna izjava dvostrukog najboljeg igrača velikog NBA finala će se zasigurno analizirati do početka druge utakmice, a hoće li ona probuditi prozivanu klupu vidjeti ćemo 5. svibnja u 04.30h po našem vremenu.

Mogu oni svi da mu pofafaju na celu sa Gasolom i ostalim igracima koji "nisu imali dovoljno lopti"...tu se moze pridruziti i novinar koji je sastavio ovaj tekst...vjerovatno neki vrli ESPN kolumnista.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 maj 2011, 20:24

ma neki Hrvatski kolumnista je u pitanju :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.