Armin Gigović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Armin Gigović
Smijesno da ne igra ispred krampe Tahirovica
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nekima je život patnja…jako sam žalostan zbog toga.
Gledam ga, vidim niko nista pa da cisto izjavim, odlican. svugdje je na terenu i siguran je Sto je najbitnije. dobra I asistencija ali evo primise gol od Basela. 3-2 za sad nazalost
Klupiranje ovog momka je kriminal. Bukvalno najbolji vezni kojeg imamo na raspolaganju I to ubjedljivo. S njim I amirom u sredini mi bi se mogli nositi sa kremom svjetskog fudbala.
Kod vas su uvjek bolji oni koji ne igraju od pocetka ili oni sto nisu pozvani
Super ako igra centralnog veznog. Nikad mi nije bilo jasno guranje njega ofanzivnije iako ima dobar udarac.
On i Sunjic bi mogli zajedno.
On i Sunjic bi mogli zajedno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
-
signalidunapark
- Kontakt:
Igrač manje na terenu u svakoj utakmici koju je igrao za reprezentaciju. Izvukao je gol u Rumuniji u toj utakmici, ali sve ostalo katastrofa.
- Beduin
- Kontakt:
Ma objektivno mogao je dobiti neke minuta i protiv Italije kad smo napadali, igrali sa 1 veznim pa je zbog toga lopta stalno isla kod Katica kruzila okolo, a Demirovic bio nevidljiv i neupotrebljiv. Ali sad nemamo sta pametovati kad idemo na SP, mozda bi izasao neko ko je zabio gol iz penala, sbbkbb.
Sigurno ce on imati bolju minutazu u narednom periodu, samo neka igra u klubu. A Tahirovic ako ne pocne igrati dobro u Bronbiju neka se pozdravi sa pozivima neko vrijeme, jer sto je dosta dosta je.
Sigurno ce on imati bolju minutazu u narednom periodu, samo neka igra u klubu. A Tahirovic ako ne pocne igrati dobro u Bronbiju neka se pozdravi sa pozivima neko vrijeme, jer sto je dosta dosta je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledao sam i ja 15ak minuta sinoc, lijepo se Gigara bez lopte krece i brz je.
Mislim da bi nama bio najkorisniji u formaciji sa jos dva vezna jer nisam siguran kakav je s loptom i u kreaciji.
Mislim da bi nama bio najkorisniji u formaciji sa jos dva vezna jer nisam siguran kakav je s loptom i u kreaciji.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sigurna Barbina beba u avionu za mundijal
Nema potrebe da igrace niti pretjerano uzdizemo niti spustamo.
Bio je u starter fin broj meceva sad je zamjena, ali svejedno vazan igrac za reprezentaciju
Naucimo uzivati
Nema potrebe da igrace niti pretjerano uzdizemo niti spustamo.
Bio je u starter fin broj meceva sad je zamjena, ali svejedno vazan igrac za reprezentaciju
Naucimo uzivati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Njegove partije u reprezentaciji nisu relevantan uzorak za sud iz prostog razloga jer nikada nije igrao svoju pravu poziciju. Uvijek su to bila neka krila, desetke, bekovi čak i sl. Sve osim onoga gdje bi možda bio najbolji što može.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma tahir mora igrati ali i napredovati da bi, po mom misljenju opravdao neke buduce pozive. Odigrace ovo svjetsko jer je bio uz ekipu kao neizostavan, ali opet, po hiljaditi put, na sredini terena se mora iznaci neko rjesenje. Da li basic, da li tahir koji ce nadogradit svoju vjestinu, da li neko treci, nije ni bitno, ali se mora traziti popraviti taj dio terena.Beduin je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:00Ma objektivno mogao je dobiti neke minuta i protiv Italije kad smo napadali, igrali sa 1 veznim pa je zbog toga lopta stalno isla kod Katica kruzila okolo, a Demirovic bio nevidljiv i neupotrebljiv. Ali sad nemamo sta pametovati kad idemo na SP, mozda bi izasao neko ko je zabio gol iz penala, sbbkbb.
Svjestan sam da sergej gaji tranzicijski fudbal sa puno trcanja, ali vezni igrac pored tih odlika mora (makar malo) i same lopte znat igrat
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
On ce ici na SP i zasluzio je. Ali nakon toga treba sjesti sa njim i dobro popricati, probati ga motivisati, natjerati na privatnog trenera ako treba da poradi na nekim segmentima igre, bilo sta jer stagnira. Ima sasvim solidnu tehniku i dugu loptu, ali mora poceti vise igrati lopte.Sveti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:45Ma tahir mora igrati ali i napredovati da bi, po mom misljenju opravdao neke buduce pozive. Odigrace ovo svjetsko jer je bio uz ekipu kao neizostavan, ali opet, po hiljaditi put, na sredini terena se mora iznaci neko rjesenje. Da li basic, da li tahir koji ce nadogradit svoju vjestinu, da li neko treci, nije ni bitno, ali se mora traziti popraviti taj dio terena.Beduin je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:00Ma objektivno mogao je dobiti neke minuta i protiv Italije kad smo napadali, igrali sa 1 veznim pa je zbog toga lopta stalno isla kod Katica kruzila okolo, a Demirovic bio nevidljiv i neupotrebljiv. Ali sad nemamo sta pametovati kad idemo na SP, mozda bi izasao neko ko je zabio gol iz penala, sbbkbb.
Svjestan sam da sergej gaji tranzicijski fudbal sa puno trcanja, ali vezni igrac pored tih odlika mora (makar malo) i same lopte znat igrat![]()
Basic je dobro odigrao ovaj dvomec, radilica je na terenu i velik radijus kretanja, ali mi je nesiguran sa loptom, par puta kratak i spor pas za suigraca (cini mi se da je tome pogodovao i nesto losiji i neravan teren na BP), pa ni on nije tolika sreca i mora mijenjati sredinu gdje ce igrati jos veci nivo fudbala i napredovati.
Tacno smo sa veznjacima na VI, sve isti (ne)kvalitet i ubjedljivo najlosiji dio ekipe. Odatle i forsiranje samo 2 u prvih 11, a krila da nadoknade to trkom i tranzicijskom igrom i tu skidam kapu Barbarezu sto je prepoznao problem i dobro ga zakamuflirao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja mislim da on nazalost nece pretjerano puno napredovati, ako uopste. Ima neke pozitivne odlike, kao sto si vec, ali njegove nedostatke moze kamuflirati jedino neki novi "pjanic", iznadprosjecan igrac sredine terena, nikako sunjic, sto opet govori da je tahir tek solidan igrac sistema, a kao sto maloprije rekoh, bojim se da ce tako i ostatiBeduin je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:02On ce ici na SP i zasluzio je. Ali nakon toga treba sjesti sa njim i dobro popricati, probati ga motivisati, natjerati na privatnog trenera ako treba da poradi na nekim segmentima igre, bilo sta jer stagnira. Ima sasvim solidnu tehniku i dugu loptu, ali mora poceti vise igrati lopte.Sveti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:45Ma tahir mora igrati ali i napredovati da bi, po mom misljenju opravdao neke buduce pozive. Odigrace ovo svjetsko jer je bio uz ekipu kao neizostavan, ali opet, po hiljaditi put, na sredini terena se mora iznaci neko rjesenje. Da li basic, da li tahir koji ce nadogradit svoju vjestinu, da li neko treci, nije ni bitno, ali se mora traziti popraviti taj dio terena.Beduin je napisao/la: ↑05 apr 2026, 10:00Ma objektivno mogao je dobiti neke minuta i protiv Italije kad smo napadali, igrali sa 1 veznim pa je zbog toga lopta stalno isla kod Katica kruzila okolo, a Demirovic bio nevidljiv i neupotrebljiv. Ali sad nemamo sta pametovati kad idemo na SP, mozda bi izasao neko ko je zabio gol iz penala, sbbkbb.
Svjestan sam da sergej gaji tranzicijski fudbal sa puno trcanja, ali vezni igrac pored tih odlika mora (makar malo) i same lopte znat igrat![]()
Basic je dobro odigrao ovaj dvomec, radilica je na terenu i velik radijus kretanja, ali mi je nesiguran sa loptom, par puta kratak i spor pas za suigraca (cini mi se da je tome pogodovao i nesto losiji i neravan teren na BP), pa ni on nije tolika sreca i mora mijenjati sredinu gdje ce igrati jos veci nivo fudbala i napredovati.
Tacno smo sa veznjacima na VI, sve isti (ne)kvalitet i ubjedljivo najlosiji dio ekipe. Odatle i forsiranje samo 2 u prvih 11, a krila da nadoknade to trkom i tranzicijskom igrom i tu skidam kapu Barbarezu sto je prepoznao problem i dobro ga zakamuflirao.
naprijed rejal