Tebra kakve su cijene bifteka u tom Trump restoranu? Gdje nabave some?Wilshere10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 17:40U planu sam da otvorim restoran koji će se zvati " Kod Ali Khameneia"![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
A smooth sea never made a skilled sailor.
Koliko je cura talentovana i prelijepa, nemoguće.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ma za sirotinju je ovo, koliko sam upratio. Ja kad uđem u restoran, prvo jelovnik pogledam. Ako su skromne cijene, izađem.
Al on iz Srbije sere o situaciji u Bosni.
Nema bolesnike vlasti i situacije od njihove.
- VensanKasel
- Kontakt:
Hoćete moći preživjeti brate ? Treba li da vam pošaljemo pomoć iz Bosne i Hercegovine ? Nadam se da ćete izdržati , baš vam je teško vidi se .
Što se tiče Lufthanse , ko ih yebe kad su nesposobni ...
Kako Yaranair ili easyJet nemaju problema sa cijenom goriva ?
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 05 apr 2026, 09:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Fanta limun? Sjecam se davno nekad da je bila
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolja je fanta limun zero 
Bolja od ove obicna sa secerom.
Bolja od ove obicna sa secerom.
Njihov šef O'Leary je za Sky News rekao da bi ovo moglo ugroziti 25 posto isporuka goriva Ryanairu u maju i junu. "Ako postoji rizik za 10 ili 20 posto isporuka goriva u junu, julu ili augustu, mi i sve ostale aviokompanije morali bismo početi razmatrati otkazivanje letova ili smanjenje kapaciteta.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:45Što se tiče Lufthanse , ko ih yebe kad su nesposobni ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Koji je razlog što Lufthansa želi da reže letove ?Asteriks je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:18Njihov šef O'Leary je za Sky News rekao da bi ovo moglo ugroziti 25 posto isporuka goriva Ryanairu u maju i junu. "Ako postoji rizik za 10 ili 20 posto isporuka goriva u junu, julu ili augustu, mi i sve ostale aviokompanije morali bismo početi razmatrati otkazivanje letova ili smanjenje kapaciteta.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:45Što se tiče Lufthanse , ko ih yebe kad su nesposobni ...
Yaranair neće imati problema sa cijenom goriva jer ima hedge idućih 12 mjeseci (do marta 2027.)
Zbog rata te skoka cijena kerozina. Tačnije skok za 2,50 dolara u odnosu na početak godine.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:24Koji je razlog što Lufthansa želi da reže letove ?Asteriks je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:18Njihov šef O'Leary je za Sky News rekao da bi ovo moglo ugroziti 25 posto isporuka goriva Ryanairu u maju i junu. "Ako postoji rizik za 10 ili 20 posto isporuka goriva u junu, julu ili augustu, mi i sve ostale aviokompanije morali bismo početi razmatrati otkazivanje letova ili smanjenje kapaciteta.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:45
Što se tiče Lufthanse , ko ih yebe kad su nesposobni ...
Yaranair neće imati problema sa cijenom goriva jer ima hedge idućih 12 mjeseci (do marta 2027.)
Plus iz tog područja u Evropu je dolazilo 40 posto kerozina.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa to i pišem , Yaranair ima 67 dolara po barelu cijenu do marta 2027 godine . Boli njega briga za skok cijena .Asteriks je napisao/la: ↑05 apr 2026, 12:26Zbog rata te skoka cijena kerozina. Tačnije skok za 2,50 dolara u odnosu na početak godine.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:24Koji je razlog što Lufthansa želi da reže letove ?Asteriks je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:18
Njihov šef O'Leary je za Sky News rekao da bi ovo moglo ugroziti 25 posto isporuka goriva Ryanairu u maju i junu. "Ako postoji rizik za 10 ili 20 posto isporuka goriva u junu, julu ili augustu, mi i sve ostale aviokompanije morali bismo početi razmatrati otkazivanje letova ili smanjenje kapaciteta.
Evropa uvozi vjerovatno 30ak posto kerozina iz zemalja Perzijskog zaljeva za svoje potrebe, dok se ovih 40 % doveze do evropskih luka.
Što se drugih kompanija tiče, recimo Emirati trenutno iz Minchena dnevno lete jednom ili nijednom. Katar je obustavljen.
Kolega koji radi na aerodromu kaže da su na Emiratima dva puta dnevno punili po 15ak kontenjera. U svaki stane u prosjeku 35 kofera. I Katar je blizu tog nivoa.
Ogroman novac se slijevao samo u Minchen, a gdje su ostali gradovi.
Pa Air France i suspenzija letova do kraja aprila za Tel Aviv, Beirut, Dubai and Riyadh itd.
Sve se prelije na putnike, a onda uz rastuće troškove nazalost dođe do duže obustave.
Što se drugih kompanija tiče, recimo Emirati trenutno iz Minchena dnevno lete jednom ili nijednom. Katar je obustavljen.
Kolega koji radi na aerodromu kaže da su na Emiratima dva puta dnevno punili po 15ak kontenjera. U svaki stane u prosjeku 35 kofera. I Katar je blizu tog nivoa.
Ogroman novac se slijevao samo u Minchen, a gdje su ostali gradovi.
Pa Air France i suspenzija letova do kraja aprila za Tel Aviv, Beirut, Dubai and Riyadh itd.
Sve se prelije na putnike, a onda uz rastuće troškove nazalost dođe do duže obustave.
Ima vjerovatno klauzula force majeure na fizicku dostupnost gorivaVensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 12:35Pa to i pišem , Yaranair ima 67 dolara po barelu cijenu do marta 2027 godine . Boli njega briga za skok cijena .Asteriks je napisao/la: ↑05 apr 2026, 12:26Zbog rata te skoka cijena kerozina. Tačnije skok za 2,50 dolara u odnosu na početak godine.VensanKasel je napisao/la: ↑05 apr 2026, 11:24
Koji je razlog što Lufthansa želi da reže letove ?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VensanKasel
- Kontakt:
Benjamin Netanyahu je predsjednik SAD-a , ovaj je njegov potparol .
Ma ovo pricam samo sto je potvrdjeno i sto se vidi na slikama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Senilni debil se igra medala uzivo, na sto je usa spala.
Trump poručio Irancima: Otvorite prokleti moreuz, vi ludi gadovi ili ćete živjeti u paklu, slava Allahu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.