Nikolina glavurda ima vlastitu gravitaciju kojom privlači svaki centaršut. Svaka lopta završava na čelenki.
Ikona i legenda.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Nikolina glavurda ima vlastitu gravitaciju kojom privlači svaki centaršut. Svaka lopta završava na čelenki.
Nestvarno jbt
signalidunapark je napisao/la: ↑01 apr 2026, 12:55
Ikona i legenda.![]()
E to je to, nevjerovatan je, nema šta.Hordas1990 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:03U reprezentaciji je 5x bolji igrac nego sto ce ikad biti u nekom klubu. Jedan od onih koji igraju srcem do kraja bukvalno glava na kopacku.![]()
Juce sam na youtube naišao neki klip penala da tribina sto je frajer snimao. On je svakog momka nakon penala docekao prvi i čestitao i kako su odlazili da pucaju potapšao prije nego pucaju. Ocito ima tu lidersku crtu i momci gaslusaju. Iskreno , protiv Italije visoko je izasao i gotovo svi napadi su od njega počinjali. Ima dobaj pregled i bas je mnogo radio i u samim napadima i build upu. Ja mu skidam kapu. Volim igrače koji rade i pokazuju sta znaju na terenu a ne vlastite nedostatke nadiknaduju po društvenim mrezama glumeći patriotizam i skupljajući jeftine poene ljudi. Mada, sad kad pogledam, ne vidim mnogo takvih u repki sto je dobro.CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 01:17Ne znam da li ste primijetili na pauzi tokom produžetaka, naši momci i stručni štab zagrljeni u krug, a u krugu Nikola drži govor. Vidi se to liderstvo da ima.
Mene je iznenadio koliko je bio miran na lopti, protiv Italije je bio jedan od glavnih kreatora naše reprezentacije što dovoljno govori da je izašao iz zone komfora i odigrao meč karijere u reprezentaciji.
Ja sam stava da svaki klub svijeta mora imati ovakav profil igrača u rosteru, idealan kada se treba braniti jer sve kupi. O njegovoj požrtvovanosti je suvišno i govoriti.
Najbolje je Tarik Muharemović o njemu rekao poslije meča protiv Italije - sve stane u to.
Ma napredovao je dosta otkad trenira s Muslicem, sigurniji na lopti i nema skoro nikako glupih ispadaUnofficialpage je napisao/la: ↑04 apr 2026, 10:51Katić je strašno borben igrač, nedostatak kvaliteta kompenzuje borbom i moraš ovakog igrača imati. Do meča sa Rumunijom onako mi je bio igrač, ali nakon tog meča mi postaje strašno drag. Kao Lazić u košarci, nisu oni koji prevagu čine i oni koji će donjeti sve ali su jako bitan kotačić, bez njih bi sve teže bilo.
Pise da ce odsustvovati nekoliko sedmica. Tako da vjerovatno hoce.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921 i 40 gostiju.