Ljajić , Gojković, Mujkić i Keyremeh sinoć solidna partija.skullcrusher je napisao/la: ↑05 apr 2026, 01:21Hoce li ko progovoriti koliko Ljajic ne mlze meda !????? Covjek kao da se ni rekreativno ne bavi fudbalom, jedna velika nulaaa
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Tačno od slova do slova!SHZ82 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:49ja sam veceras gledao utakmicu sa zapada i mogu reci da smo lose izgledali ali bas.
Mujkic je katastrofalan i naprijed i nazad.
Elezi je pao u formi i uopste ga nema da se ubacuje u vrh napada kao sto je radio cijelu sezonu.
Ljajic je ocito preuzeo sve na sebe, veceras se spustao po loptu do nasih stopera, pokusao razigrati ali bukvalno nigdje bekova niti veznih da se ubacuju.
Odbrana ajd ok ali Ristovski je spor, los bas nista.
Mario bas lose vodi utakmicu, vise puta Carlodu kesto objasnjava rukama lik ga ne konta sta mu objasnjava.
Zadnjih 10min i produzetak je samo gledao na sat, znaci daj bod da se uzme.
Izmjene pravi kasno. Ne znam sta je vidio dobro ali mi smo veceras bez energrije, bez plana, bez motiva.
Jedva cekam da se sezona zavrsi i da dodje neko drugi da vodi tim, ovaj lik veze nema vjeruj te mi
SARAJEVO SIAMO NOI
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jos nije dobio otkaz ??? Ne zasluzujemo vise od ovoga,i 3.mjesto je previse
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sinoć nas je spasio var al mi smo 10 golova primili na ovaj način bukvalno pri iznosenju poklonimo loptu protivniku , izgubili smo tako 5 utakmica. Sto je najgore lopta bude u sredini i niko ne smije povući naprijed loptu svaki put je usporavanje lopte igra do golmana i stopera kao na sigurno a onda ide greska i primamo gol .
Mi smo uzasno izgledali. Bez lopte trcanje nista, duge lopte nijednu nismo osvoili , drugu loptu izgubili, dodavanja kurcu nisu valjala, izvodjenje kornera korcu nije valjalo, nervozi, spori,nijedanom nismo probili po strani, odnosno 2x je mujkic nesto probio i bolje da nije probio koliko je uzasan zemljeni centar sut poslo jedva lopta usla u sesnesteracOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:17Tačno od slova do slova!SHZ82 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:49ja sam veceras gledao utakmicu sa zapada i mogu reci da smo lose izgledali ali bas.
Elezi je pao u formi i uopste ga nema da se ubacuje u vrh napada kao sto je radio cijelu sezonu.
Ljajic je ocito preuzeo sve na sebe, veceras se spustao po loptu do nasih stopera, pokusao razigrati ali bukvalno nigdje bekova niti veznih da se ubacuju.
Mario bas lose vodi utakmicu, vise puta Carlodu kesto objasnjava rukama lik ga ne konta sta mu objasnjava.
Izmjene pravi kasno. Ne znam sta je vidio dobro ali mi smo veceras bez energrije, bez plana, bez motiva.
Jedva cekam da se sezona zavrsi i da dodje neko drugi da vodi tim, ovaj lik veze nema vjeruj te mi
Elezi 0 bodeva
Carlos 0 bodova
Banic katastrofalna greska kad su dali go
Keremeh ocjena -2
Mujkic los ocjena 1+
Gojkovic ok
Bralic konstantno ulijevo nepovjerenje ocjena 2
Krdzalic ok
Adem ocjena 1+ kad se uzme njegov cv o njegov novcanik kad je plata
Ristovski 1+ prevelka plata za ono sto daje (4 igraca na pozici koju on igra u pl bh su bolja
Hujber 0
Menalo 0
Ivanovic neocjenjen
Maita ok (nije nesto ni igro)
Kupresak 0
I plus izmjena prva u 78 minuti, i ubleha prodaje pricu MAGLU.
Najbolji igrac utakmice **** krdzalic sve govori.
I plus osto bez BRAZILCA(jedini spic u ekipii) a dolazi ti zrinjski
Sad malo kad se glava ohladila ostavit Marija jos ovih 10 utakmica al vec sad dogovorit trenera i cim nadjemo trenera dati mu 3 pozicije da bira gdje mu treba pojacanje.
Gojkovic out
Cimirit out
Adem out
Keremeh out
Renan out
Carlos out
Ristovski out
TURKES OUT
Dovest stopera Nemanju bilbiju
Dovest hirosa
Dovest Abramovica
I hereru iz borca
8 igraca out 4 in.
Ubjedjen sam za ova 4 igraca plata na 2,5 godine i ostete koje bi platili bi nas manje dosle nego da ove ojebine drzimo do kraja igovora
Ma nismo mi ni za kurca.Trenutno smo u rasulu u svakom segmentu.Pa od 2021 godine mi smo zakucani za yebeno 3 mjesto.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Fakat mi nije jasno na osnovu čega Ljajić uzima toliku lovu, a nevidljiv je na terenu
Samo za Elezija, kad god igra šta i večeras nemaš ga gore.SHZ82 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:49ja sam veceras gledao utakmicu sa zapada i mogu reci da smo lose izgledali ali bas.
Kad nema Cimirota il nekog drugog na poziciji centralnog veznog izgubiš ga prema naprijed. Jer najkvalitetnije što radi je da se ubacuje iz drugog plana u napad. A i kad iznosiš loptu znao se ljepilo spustit i pomoć u riješavanju protivničkog presinga. Ovako kad je na poziciji "šestice" gubiš ga i nemaš neke koristi.
Nikakvo čudo ovakvih rezultata, na grbavicu smo došli da ne izgubimo, i to smo ostvarili.
Lahko smo mogli doći u situaciju da strahujemo i za to treće mjesto i europu, ovako smo na dobrom putu da to i ostvarimo.
Ekipa je odlično izgledala do nesretnog poraza u kupu u prvoj utakmici nakon Banićeve greške. Poslije toga smo se raspali, više uticajem lošeg tendecioznog suđenja u BL i protiv Rudara.
Već je vrijeme da se sklapa ekipa za sljedeću sezonu, da se postave ciljevi, ako je to opet treće mjesto, što je izvjesno obzirom na silni kriminal u savezu, možda je bolje do kraja sezone gledati mlađe igrače.
Trener mi je manje više okej, moju podršku ima jer je pitanje i koga možemo naći i koje ciljeve možemo postaviti pred novog trenera.
Meni se stvarno čini da mi još nismo zapali u apatiju koja bi možda bila i očekivana, pogotovo nakon što je reprezentacija otišla na sp jer će vico dobiti odriješene ruke da radi šta hoće sa domaćim prvenstvnom.
Na godinu će Bošnjački klubovi imati četiri zdrava kluba u ligi i jedini način za opstanak nam je da napravimo neko udruženje zajedno sa njima.
Lahko smo mogli doći u situaciju da strahujemo i za to treće mjesto i europu, ovako smo na dobrom putu da to i ostvarimo.
Ekipa je odlično izgledala do nesretnog poraza u kupu u prvoj utakmici nakon Banićeve greške. Poslije toga smo se raspali, više uticajem lošeg tendecioznog suđenja u BL i protiv Rudara.
Već je vrijeme da se sklapa ekipa za sljedeću sezonu, da se postave ciljevi, ako je to opet treće mjesto, što je izvjesno obzirom na silni kriminal u savezu, možda je bolje do kraja sezone gledati mlađe igrače.
Trener mi je manje više okej, moju podršku ima jer je pitanje i koga možemo naći i koje ciljeve možemo postaviti pred novog trenera.
Meni se stvarno čini da mi još nismo zapali u apatiju koja bi možda bila i očekivana, pogotovo nakon što je reprezentacija otišla na sp jer će vico dobiti odriješene ruke da radi šta hoće sa domaćim prvenstvnom.
Na godinu će Bošnjački klubovi imati četiri zdrava kluba u ligi i jedini način za opstanak nam je da napravimo neko udruženje zajedno sa njima.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije izgledalo kriminalno zato što se vratio na svoju primarnu ideologiju a to je "ne primiti gol a u napadu ako se nešto napravi, dobro je", vrato je trojku ili u više petorku u odbranu i opet smo čvrsti i stabilni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:19Ne bih ja rekao da je to bilo toliko loše, ne znam, možda griješim.
Daleko od bajnog da me neko ne shvati pogrešno, ali nije ni toliko kriminalno koliko se priča.
Neka Marija tu gdje jeste za sad, na kraju sezone treba naći najbolju opciju za sve.
Problem nastaje u napadu da se NEŠTO napravi a to NEŠTO je otišlo zimus i zvalo se Gulijašvili. Igrač koji je konstantno vršio pritisak na protivničku odbranu i odvlačio dva igrača na sebe, bio motor ove ekipe... jednostavno sve ono što nam sad nedostaje.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Marioooooooooo, jesi li mogao spavati?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ma sve out druže, kako da ne.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 09:24Mi smo uzasno izgledali. Bez lopte trcanje nista, duge lopte nijednu nismo osvoili , drugu loptu izgubili, dodavanja kurcu nisu valjala, izvodjenje kornera korcu nije valjalo, nervozi, spori,nijedanom nismo probili po strani, odnosno 2x je mujkic nesto probio i bolje da nije probio koliko je uzasan zemljeni centar sut poslo jedva lopta usla u sesnesteracOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑05 apr 2026, 08:17Tačno od slova do slova!SHZ82 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:49ja sam veceras gledao utakmicu sa zapada i mogu reci da smo lose izgledali ali bas.
Elezi 0 bodeva
Carlos 0 bodova
Banic katastrofalna greska kad su dali go
Keremeh ocjena -2
Mujkic los ocjena 1+
Gojkovic ok
Bralic konstantno ulijevo nepovjerenje ocjena 2
Krdzalic ok
Adem ocjena 1+ kad se uzme njegov cv o njegov novcanik kad je plata
Ristovski 1+ prevelka plata za ono sto daje (4 igraca na pozici koju on igra u pl bh su bolja
Hujber 0
Menalo 0
Ivanovic neocjenjen
Maita ok (nije nesto ni igro)
Kupresak 0
I plus izmjena prva u 78 minuti, i ubleha prodaje pricu MAGLU.
Najbolji igrac utakmice **** krdzalic sve govori.
I plus osto bez BRAZILCA(jedini spic u ekipii) a dolazi ti zrinjski
Sad malo kad se glava ohladila ostavit Marija jos ovih 10 utakmica al vec sad dogovorit trenera i cim nadjemo trenera dati mu 3 pozicije da bira gdje mu treba pojacanje.
Gojkovic out
Cimirit out
Adem out
Keremeh out
Renan out
Carlos out
Ristovski out
TURKES OUT
Dovest stopera Nemanju bilbiju
Dovest hirosa
Dovest Abramovica
I hereru iz borca
8 igraca out 4 in.
Ubjedjen sam za ova 4 igraca plata na 2,5 godine i ostete koje bi platili bi nas manje dosle nego da ove ojebine drzimo do kraja igovora
Bilbija? Hiroš?
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Što ne bi? Zar stvarno mislite da bilo koga u klubu boli qurac uopšte za rezultate i igru tima? Možda Šoju i još 1-2 osobe. Ovo ostale to ne zanima uopšte.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma katastrofa svega mi. Sve realno. I klub i navijači. Koji je khurac Hordama više. Pa ono je sramota u šta su se pretvorili.
Mario je trebao davno biti nogiran, ali očigledno ga Mamić čuva. Ostaje on najvjerovatnije do kraja sezone.
I još jedna bitna stvar. Zašto nema Bošnjaka u ekipi? Samo 8 ili 9 igrača ako se ne varam su naši, od 23, 24 igrača.
Gdje su nam mladi igrači Mehmedović, Telalović, Hamzić itd.
Mario je trebao davno biti nogiran, ali očigledno ga Mamić čuva. Ostaje on najvjerovatnije do kraja sezone.
I još jedna bitna stvar. Zašto nema Bošnjaka u ekipi? Samo 8 ili 9 igrača ako se ne varam su naši, od 23, 24 igrača.
Gdje su nam mladi igrači Mehmedović, Telalović, Hamzić itd.
Niko me ne može ubijediti da bi lošije izgledali na terenu sa Mehmedovićem, Đukanovićem i Telalovićem u prvih 11. Ovo je horor i mora se puno toga mijenjati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ma nmz me niko ubijediti da mi nismo dosli po bod na grbavicu i nista vise od toga…Nema prodora po strani niti po sredini,ako se dodje na 30 metara od gola nabij je u sesnaest pa sta bude,izmjene u 78. minuti,da si ganjao pobjedu vec u 50-55 minuti bi mijenja itd..Ovako sigurica bod niti ces gore niti dole na tabeli…
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zamisli ne napadnes ekipu koja ga prima cim izleti na teren. Mrs svi **** vas otac retardirani
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad po nekim komentarima vidiš da Mujkić ima prolaznu ocjenu onda tek shvatiš koliko su odron bili ostali.
Elezi hiljadu upitnika, kako je bio toliko nevidljiv i očajan, pa ček je i Krdžalić pokušao da iznese par lopti, on nula, apsolutno ništa, niti jednu loptu nije prenio, kasnije se Ljajić morao vračati i spuštati skroz na šesticu pa pokrene napad. Zatim wing-bekovi koji nisu prešli centar, Carlos kojeg je onaj penzioner stavio u đep, Keremeh....???? Ma sve ko poraz.
Elezi hiljadu upitnika, kako je bio toliko nevidljiv i očajan, pa ček je i Krdžalić pokušao da iznese par lopti, on nula, apsolutno ništa, niti jednu loptu nije prenio, kasnije se Ljajić morao vračati i spuštati skroz na šesticu pa pokrene napad. Zatim wing-bekovi koji nisu prešli centar, Carlos kojeg je onaj penzioner stavio u đep, Keremeh....???? Ma sve ko poraz.
Bravo !Sazg je napisao/la: ↑05 apr 2026, 00:24Sve raspustiti večeras. Jedino je Banić imao prolaznu ocjenu i donekle Mujkić. Pitanje je zašto. Zašto igrači koji su igrali prvih 4-5 kola maestralno sada izgledaju ko raštimani orkestar na terenu. Sve ko goli kuvac, od SS preko igrača do tribine, koji kuvac se dešava ???
Sad o Anesu. Vidim da ga neki pljuju i svašta pišu. Ne znam jel to zbog neznanja ili je nešto drugo, nije ni bitno.Anes večeras, po meni nije ni trebao igrati. Bolje da je igrao Miete od početka ali ipak Anes večeras, za razliku od ostatka veznog reda nije bio loš, imao je 2-3 pogrešna pasa ali je imao i 3-4 odlična pasa, Mujketu odlična lopta u 16, Karlosa pogodio u glavu na 10 metara od gola, dvije lopte Ademu oko 16 i još dobrih pasova na sredini. OPET JE IGRAO POZICIJU KOJA NIJE NJEGOVA.
Anes za razliku od ostalih nije odmarao 15 dana nego je igrao obje utakmice U21 po 90 minuta i još putovao autobusom od Zenice do Budimpešte i tako isto nazad. Dana odmora nije imao nego je iz “autobusa” pravo na trening. Anes je u zadnjih 25 dana odigrao 7 utakmica + treninzi + daleki put autobusom. Anes je i u repki igrao sa trakom na koljenu jer osjeća bol još od Superkupa i večeras je stisnuo zube i izašao na teren i kapa mu do poda, za razliku od ostalih.
Sad pljujte po meni pustite njega na miru.
Nikad poraz, samo lekcija.
Cilj kluba je promocija igrača, prodaja istih, Europa. Igra, rezultati, trofeji očito nisu primarni. A sve ovo možemo debelo potvrditi onim detaljima iz Mamićevog ugovora.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.
.png)