Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pozivanje Tine je najgora odluka nekog selektora ikada.
Taj kriminal koji su opravdavali samo teski botovi Papeta. Lik je bio pozivan pod izgovor da je lazni zadnji vezni.
Taj kriminal koji su opravdavali samo teski botovi Papeta. Lik je bio pozivan pod izgovor da je lazni zadnji vezni.
Pa moras biti neki mega talenat da dobijes poziv preko reda za svjetsko.
Jedini koji spada u tu kategoriju je Pejcinovic.
Ostali nisu vredni toga.
Malmo je klub na nivou Rijeke.
Jedini koji spada u tu kategoriju je Pejcinovic.
Ostali nisu vredni toga.
Malmo je klub na nivou Rijeke.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Kakav Pejčinović i megatalenat.
I 11 godina nakon otkaza, jos uvijek branis Susicaemir79 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:56Nemoj plitko razmišljati. Kakav Tino i narušavanje atmosfere. Atmosferu su poĉeli i prije narušavati, nego je on i pozvan. To smo mi, a upamti da će se to i sad desiti. Balkanski mentosi.Badgley je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:42Pozivanje Tine Sušića je narušilo atmosferu niko se nije ljutio sto smo poveli na prvenstvo Kolašinca i Bešića. Kao tad najvece talente.myself je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:39
Treba razmišljati i o uspjehu. Prošli put je to naknadno pozivanje narušilo atmosferu zbog koje možda nismo prošli u drugi krug. Ne treba ponavljati isti grešku. Ovi momci dišu kao jedan, funkcionišu kao tim i nema nikoga ko bi mogao biti tako velika prevaga, puno veća šteta se može napraviti
"Hrđavum qrcu dlaka smeta".
Upravo ti koji su počeli pljuvati poziv Tini, su oči izbijali dok je ovaj bio član mladih selekcija Belgije i što ga ne pozivaju.
Ne možeš našem narodu ugoditi, da si pita.
naprijed rejal
- PeppermintSA
- Kontakt:
Atmosferu je u prvom redu narušila javnost, a ne naknadno pozivanje igrača. Naknadno je pozvan i Bešić, kojeg u tom ciklusu nije bilo, pa jel on poremetio svlačionicu? Naravno da nije. Atmosferu je poremetila javnost: navijači ili bolje rečeno “navijači”, seljački mediji i novinari, naš poznati primitivizam itd. Dobro se sjećam naslova po opskurnim medijima “nema nikog iz našeg kantona” isl gluposti. Od **** Zukanovića se napravio Maldini. Manja hajka se u Španiji napravila nepozivanjem Raula 2008. i u Brazilu nepozivanjem Neymara 2010. nego kod nas zbog nepozivanjem Zukanovića. Mi moramo taj naš seljakluk i primitivizam neutralisati ako ikad želimo nešto napraviti u ovom sportu.myself je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:39Treba razmišljati i o uspjehu. Prošli put je to naknadno pozivanje narušilo atmosferu zbog koje možda nismo prošli u drugi krug. Ne treba ponavljati isti grešku. Ovi momci dišu kao jedan, funkcionišu kao tim i nema nikoga ko bi mogao biti tako velika prevaga, puno veća šteta se može napravitiPeppermintSA je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:13Vidim ovdje ponovo fercera ona seljačka “pravda za Zukanovića” priča o zaslugama koja nas je razvalila i na prošlom SP.
Ovo SP, u prvom redu, treba da služi kao poligon za sticanje iskustva, PR-a i dovršenja procesa sklapanja novog tima. Mi još uvijek nemamo dobru reprezentaciju. Imamo 5-6 vrhunskih, svjetskih talenata, nekoliko starohana, nekoliko srednje iskusnih, dobrih igraca koji daju ruke te dosta polovnjaka.
Trenutno se u dijaspori nalazi nekih 6 imena u rasponu godina od 16 do 21. koji su veliki talenti. Oni koji igraju seniorski fudbal, a koji bi mogli završiti kao seniorski reprezentativci drugih zemalja trebaju biti završeni i povedeni na SP. Savršeno me boli **** hoće li neki tamo Mujakić biti uvrijeđen ili ne.
Moramo razmišljati godinama unaprijed, a ne dudlati jaja “novim zukanovićima” i “novim ibričićima”.
Opet ponavljam, ova reprezentacija je još uvijek u procesu stvaranja. Pored 5-6 mladih igrača, imamo brdo osrednjih ili polovnih koji predstavljaju neka prelazna rješenja ili pak samo popunjavaju broj. Da kojim slučajem nemamo ništa bolje, ili da kojim slučajem u perspektivi nema mladih talenata, ja bih rekao prvo halal olsun, vodiš ovo što imaš i ne izmišljaš toplu vodu. Ali u situaciji u kojoj se mi nalazimo, u kojoj je nekim čudom, nekom mađijom najednom nakon deset godina realne suše niklo u razmaku od max 2 godine sijaset mladih talenata sirom svijeta, mi prosto moramo to iskoristiti.
Na ovom Mundijalu je rezultat sekundaran. On je bonus. Ono što je primarno jeste da kao kauboji vola, jednim potezom lasa dovedeno sve te igrače pod našu zastavu. Samo ću napomenuti da je Muharemović debitovao za reprezentaciju u 21. godini kao igrač PRIMAVERE. Danas je po mom skromnom sudu, a oni koji poznaju moje pisanje na ovom forumu znaju da sam ultra kritičan i da nikad ne dižem naše igrače u nebesa, u 5 najboljih štopera na svijetu.
Reprezentacija je dvosmjerna ulica. Igrači pomažu njoj, ali i ona bome pomaze igračima. Hajmo se malo zaigrati pa zamisliti sljedeću hipotetičku situaciju:
Adin Ličina promijeni sportsko državljanstvo i postane naš reprezentativac. On trenutno igra za Juventusovu primaveru i u-19 reprezentaciju Njemačke. Dakle, ne igra seniorski fudbal, i dalje je relativno nepoznat u Evropi mada je ogroman talenat. Povedemo ga na SP kao 26. igrača. Pobijedimo u prvom kolu Kanadu i u drugom kolu Švicarsku. Obezbijedili smo dakle prolazak grupe pred treći meč protiv Katara. Barbarez odluči da odmori većinu nosilaca igre. Prvo poluvrijeme je 0:0 i negdje u 50. minuti on uvede Ličinu. Momak odigra ono što igra i što svi mi koji pratimo njegov razvoj nekoliko godina nismo iznenađeni. 4-5 uspješnih driblinga, dubinskih lopti, nekoliko opasnih udaraca, da bi u 80. minuti zalomio dvojicu, trećem gurnuo kroz noge i vratio povratnu koju Memić zakuca u mrežu. Od jednom, Adin Ličin postane napadačka opcija. Ganja se rezultat u nokaut fazi, treba nam kreacije, Barba ubaci njega u 77. minuti. Mi ispadnemo, boze moj. Neiskustvo, još uvijek nedovoljno jak roster, nesreća - šta god. Ali Adin Ličina se vraća u Juventus. Mislite da će biti još uvijek u Primaveri ili će krenuti putem Kenana Yildiza? A tek počinje tad pripreme za kvalifikacije za Euro.
Tako male zemlje poput nas prave reprezentacije.
Začepio je usta hejterima odlaskom u Inter.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ma meni nije jasno da ovaj burnic nemoze iz ovog mrtvog drugoligasa
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sjećam se Dine Arslanagića.Sveti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:41I 11 godina nakon otkaza, jos uvijek branis Susicaemir79 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:56Nemoj plitko razmišljati. Kakav Tino i narušavanje atmosfere. Atmosferu su poĉeli i prije narušavati, nego je on i pozvan. To smo mi, a upamti da će se to i sad desiti. Balkanski mentosi.
Upravo ti koji su počeli pljuvati poziv Tini, su oči izbijali dok je ovaj bio član mladih selekcija Belgije i što ga ne pozivaju.
Ne možeš našem narodu ugoditi, da si pita.![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sa 18/19 godina igrati u Radniku iz Bijeljine nije mala stvar, a ne u klubu koji igra Europa League. Ne znam po kojim je parametrima Malmo los klub. Mozda kad ga poredis sa Liverpoolom, ali nije bas da su i ostalo igraci iz takvih klubova.Hansestadt je napisao/la: ↑05 apr 2026, 14:55Tahirovic bi isto tako bio standardan u Malme, jer je Malme los. Jos bitnije on je vec uigran u reprezentaciji, sto se i vidilo kad je usao protiv Italije. Da se razumijemo, nemam nista protiv toga, i treba, da se ovi mladi igraci uvedu u reprezentaciju poslije Amerike/Kanade, fakticki na isti nacin kao sto se radilo i do sada. Ali igraci koji trebaju preko reda da dodju moraju da budu ozbiljan kvalitet kao Janelt, ili bas neki potencijal. Slozio bih se u vezi Pejcinovica kao zadnjeg napadaca.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 apr 2026, 14:17Kenan Busuladzic 2007. godiste. Prvotimac Malma sa preozbiljnom minutazom cak je i europske utakmice igrao, manje vise kao starter. Po mom skromnom misljenju vec sada bolji u svakom segmentu igre od Tahirage koji grije klupu u Danskoj.Hansestadt je napisao/la: ↑05 apr 2026, 14:01Uredu da se nadju 1-2 igraca koji trenutno mogu ponuditi kvalitet, iako nisu igrali kvalifikacije. Nesto slicno kao sto se prije Brazila nasao Kolasinac, ili neki igrac iz mlade reprezentacije kao tad Besic. Osim Janelta, koji bi nam bas dobro dosao na sredini terena, ja trenutno ne vidim neke igrace koji zasluzuju da se nadju na spisku ispred trenutnih igraca. Perspektivne igrace treba naravno u narednom periodu ubaciti kao sto je i do sada bio slucaj.
Ermin Mahmic 2005. godiste iz Slovan Libereca. Pusti jednu utakmicu njegovu na YT i ako poznajes fudbal shvatices odmah da tog profila igraca nemamo u ekipi. Pravi doktor veznog reda prekucao Cesku ligu.
Janelt bi bio suho zlato, ali od toga 99,9% nema nista. Zanimljivo je sto su sva tri nabrojana igraca potpuno razlicit tip veziste, a svaki je trenutno kvalitetom iznad onoga sto
imamo.
Imamo dovoljno vremena da prodiskutujemo o svakok potencijalnom igracu. Ja bih volio da mi neke argumentovano objasni zasto Bazdar, a ne Pejcinovic. I Bazdar je kalkulisao do zadnjeg koji dres obuci. Ja nisam u zivotu vidio nekoga ko je u tako malo utakmica toliko profulao, pa me zanima cime je on to zacementirao mjesto za mundijal?
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako će rezultat biti sekundaran? Je li dobro za nas da izgubimo sve 3 utakmice? Muharemović je igrao treću ligu za Juve Next Gen…ne primavera. Kako i zašto pozvati Ličinu…koji prošle sedmice nije ništa pokazao sa u19 selekcijom Njemačke?PeppermintSA je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:48Atmosferu je u prvom redu narušila javnost, a ne naknadno pozivanje igrača. Naknadno je pozvan i Bešić, kojeg u tom ciklusu nije bilo, pa jel on poremetio svlačionicu? Naravno da nije. Atmosferu je poremetila javnost: navijači ili bolje rečeno “navijači”, seljački mediji i novinari, naš poznati primitivizam itd. Dobro se sjećam naslova po opskurnim medijima “nema nikog iz našeg kantona” isl gluposti. Od **** Zukanovića se napravio Maldini. Manja hajka se u Španiji napravila nepozivanjem Raula 2008. i u Brazilu nepozivanjem Neymara 2010. nego kod nas zbog nepozivanjem Zukanovića. Mi moramo taj naš seljakluk i primitivizam neutralisati ako ikad želimo nešto napraviti u ovom sportu.myself je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:39Treba razmišljati i o uspjehu. Prošli put je to naknadno pozivanje narušilo atmosferu zbog koje možda nismo prošli u drugi krug. Ne treba ponavljati isti grešku. Ovi momci dišu kao jedan, funkcionišu kao tim i nema nikoga ko bi mogao biti tako velika prevaga, puno veća šteta se može napravitiPeppermintSA je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:13Vidim ovdje ponovo fercera ona seljačka “pravda za Zukanovića” priča o zaslugama koja nas je razvalila i na prošlom SP.
Ovo SP, u prvom redu, treba da služi kao poligon za sticanje iskustva, PR-a i dovršenja procesa sklapanja novog tima. Mi još uvijek nemamo dobru reprezentaciju. Imamo 5-6 vrhunskih, svjetskih talenata, nekoliko starohana, nekoliko srednje iskusnih, dobrih igraca koji daju ruke te dosta polovnjaka.
Trenutno se u dijaspori nalazi nekih 6 imena u rasponu godina od 16 do 21. koji su veliki talenti. Oni koji igraju seniorski fudbal, a koji bi mogli završiti kao seniorski reprezentativci drugih zemalja trebaju biti završeni i povedeni na SP. Savršeno me boli **** hoće li neki tamo Mujakić biti uvrijeđen ili ne.
Moramo razmišljati godinama unaprijed, a ne dudlati jaja “novim zukanovićima” i “novim ibričićima”.
Opet ponavljam, ova reprezentacija je još uvijek u procesu stvaranja. Pored 5-6 mladih igrača, imamo brdo osrednjih ili polovnih koji predstavljaju neka prelazna rješenja ili pak samo popunjavaju broj. Da kojim slučajem nemamo ništa bolje, ili da kojim slučajem u perspektivi nema mladih talenata, ja bih rekao prvo halal olsun, vodiš ovo što imaš i ne izmišljaš toplu vodu. Ali u situaciji u kojoj se mi nalazimo, u kojoj je nekim čudom, nekom mađijom najednom nakon deset godina realne suše niklo u razmaku od max 2 godine sijaset mladih talenata sirom svijeta, mi prosto moramo to iskoristiti.
Na ovom Mundijalu je rezultat sekundaran. On je bonus. Ono što je primarno jeste da kao kauboji vola, jednim potezom lasa dovedeno sve te igrače pod našu zastavu. Samo ću napomenuti da je Muharemović debitovao za reprezentaciju u 21. godini kao igrač PRIMAVERE. Danas je po mom skromnom sudu, a oni koji poznaju moje pisanje na ovom forumu znaju da sam ultra kritičan i da nikad ne dižem naše igrače u nebesa, u 5 najboljih štopera na svijetu.
Reprezentacija je dvosmjerna ulica. Igrači pomažu njoj, ali i ona bome pomaze igračima. Hajmo se malo zaigrati pa zamisliti sljedeću hipotetičku situaciju:
Adin Ličina promijeni sportsko državljanstvo i postane naš reprezentativac. On trenutno igra za Juventusovu primaveru i u-19 reprezentaciju Njemačke. Dakle, ne igra seniorski fudbal, i dalje je relativno nepoznat u Evropi mada je ogroman talenat. Povedemo ga na SP kao 26. igrača. Pobijedimo u prvom kolu Kanadu i u drugom kolu Švicarsku. Obezbijedili smo dakle prolazak grupe pred treći meč protiv Katara. Barbarez odluči da odmori većinu nosilaca igre. Prvo poluvrijeme je 0:0 i negdje u 50. minuti on uvede Ličinu. Momak odigra ono što igra i što svi mi koji pratimo njegov razvoj nekoliko godina nismo iznenađeni. 4-5 uspješnih driblinga, dubinskih lopti, nekoliko opasnih udaraca, da bi u 80. minuti zalomio dvojicu, trećem gurnuo kroz noge i vratio povratnu koju Memić zakuca u mrežu. Od jednom, Adin Ličin postane napadačka opcija. Ganja se rezultat u nokaut fazi, treba nam kreacije, Barba ubaci njega u 77. minuti. Mi ispadnemo, boze moj. Neiskustvo, još uvijek nedovoljno jak roster, nesreća - šta god. Ali Adin Ličina se vraća u Juventus. Mislite da će biti još uvijek u Primaveri ili će krenuti putem Kenana Yildiza? A tek počinje tad pripreme za kvalifikacije za Euro.
Tako male zemlje poput nas prave reprezentacije.
Braniću i Sergeja i on napravi uspjeh.Sveti je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:41I 11 godina nakon otkaza, jos uvijek branis Susicaemir79 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:56Nemoj plitko razmišljati. Kakav Tino i narušavanje atmosfere. Atmosferu su poĉeli i prije narušavati, nego je on i pozvan. To smo mi, a upamti da će se to i sad desiti. Balkanski mentosi.
Ne možeš našem narodu ugoditi, da si pita.![]()
Jbg. nismo se baš usrećili sa svim ostalim selektorima, kao sa njima dvojicom. Historija ih zapisa, ostali u zaborav.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Bolje ispasti na ovom svjetskom u grupi a dobiti jos nekoliko igraca poput Alajbegovica, Bajraktarevica, Muharemovica,Dedica…i postati redovan ucesnik velikih takmicenja narednih 15 godina, nego proci grupu na svjetskom i onda opet pasti k. za usi kao prosli put.
Ne vjerujem da cemo pasti i ako prodjemo. Prvenstveno jer su nam sad dosta mladji igraci. A i pored toga mi djeluje ovo sve ozbiljnije nego pred Brazil.JohannWolfgang je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:22Bolje ispasti na ovom svjetskom u grupi a dobiti jos nekoliko igraca poput Alajbegovica, Bajraktarevica, Muharemovica,Dedica…i postati redovan ucesnik velikih takmicenja narednih 15 godina, nego proci grupu na svjetskom i onda opet pasti k. za usi kao prosli put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko ti uopšte garantuje da ćeš ići na EURO 28, a kamoli na SP30? Liga nacija neka služi za nove igrače, SP za momke koji su iznijeli kvalifikacije i baraž. Treba učiti na greškama Papeta.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ogromna je razlika i u mentalitetu ovih momaka i onih. Nekako mi je ova ekipa draža sad, borba i sve do samog kraja.DamirT je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:24Ne vjerujem da cemo pasti i ako prodjemo. Prvenstveno jer su nam sad dosta mladji igraci. A i pored toga mi djeluje ovo sve ozbiljnije nego pred Brazil.JohannWolfgang je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:22Bolje ispasti na ovom svjetskom u grupi a dobiti jos nekoliko igraca poput Alajbegovica, Bajraktarevica, Muharemovica,Dedica…i postati redovan ucesnik velikih takmicenja narednih 15 godina, nego proci grupu na svjetskom i onda opet pasti k. za usi kao prosli put.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Pa garantuju ti dobri igraci. Alajbegovic stariji dvije tri godine, Bajraktarevic isto, Muharemovic i Dedic u najboljim godinama…ukoliko ce taj Pejcinovic biti novi Dzeko hladno bih ostavio Bazdara iako je igrao neke utakmice. Mislim ne pratim toliko pa ne znam kakav je igrac, poenta je da treba da idu najbolji koje imamo, a ne merhametli vodit nekoga jer je dobar covjek, jer je patriota i slicno. Primjer: Je li bolje povesti onog mladog golmana Frankfurtha, ako je toliki talenat, ili Hadzikica kojem ce Hnl biti plafon karijere? Nemam nista protiv gore nabrojanih i samo su primjer, ali defitivno treba iskoristit trenutak i euforiju oko repke pa privoliti jos nekog ko ima sansu da igra za nas, a dobar je igrac.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Barbarez ne smije dozvoliti da izgubi svlačionicu…takvim rezovima bi je izgubio već sutra…ne može nam treći golman biti neko ko igra u19 ligu. Neka bude Tarik Karić…to bi imalo smisla.JohannWolfgang je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:32Pa garantuju ti dobri igraci. Alajbegovic stariji dvije tri godine, Bajraktarevic isto, Muharemovic i Dedic u najboljim godinama…ukoliko ce taj Pejcinovic biti novi Dzeko hladno bih ostavio Bazdara iako je igrao neke utakmice. Mislim ne pratim toliko pa ne znam kakav je igrac, poenta je da treba da idu najbolji koje imamo, a ne merhametli vodit nekoga jer je dobar covjek, jer je patriota i slicno. Primjer: Je li bolje povesti onog mladog golmana Frankfurtha, ako je toliki talenat, ili Hadzikica kojem ce Hnl biti plafon karijere? Nemam nista protiv gore nabrojanih i samo su primjer, ali defitivno treba iskoristit trenutak i euforiju oko repke pa privoliti jos nekog ko ima sansu da igra za nas, a dobar je igrac.
Siljevic je svakako vec u mladoj reprezentaciji a pejcinovic moze i sa bazdarom, ne iskljucuje jedan drugog
Mislim kada bi pridobili pejcinovica i jakupovica uz bazdara, demirovica, tsbakovica imali bi vrlo potentan napad zs narednih 10 godina
Mislim kada bi pridobili pejcinovica i jakupovica uz bazdara, demirovica, tsbakovica imali bi vrlo potentan napad zs narednih 10 godina
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ja mislim uz ozbiljan pristup da mozemo proci grupu sa ovim igracima, i uvesti te mlade igrace poslije Svjetskog Prvenstva. Ne vidim da je to povezano, i mozemo obadvoje. Janelt i Pejcinovic koji ipak sa 21. godine igra ozbiljan fudbal. To bi bilo to. Ljudi hoce nazor da izmisle igrace koji su sad mladi, vagaju izmedju dvije reprezentacije, i igraju ozbiljan fudbal. Ili su talentirani, mladi ali jos ne igraju ozbiljan fudbal, ili igraju za neke klubove koji nije neki veci kvalitet od trenutnog sto imamo. Fakticki se radi o 2 igraca, jedan koji bi nam sigurno odma pomogao, i drugi koji itekako ima smisla.JohannWolfgang je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:22Bolje ispasti na ovom svjetskom u grupi a dobiti jos nekoliko igraca poput Alajbegovica, Bajraktarevica, Muharemovica,Dedica…i postati redovan ucesnik velikih takmicenja narednih 15 godina, nego proci grupu na svjetskom i onda opet pasti k. za usi kao prosli put.
Ma daj ljudi misle to ti je football manager svasta ces ovde procitatiMiranGlasnic je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:38Barbarez ne smije dozvoliti da izgubi svlačionicu…takvim rezovima bi je izgubio već sutra…ne može nam treći golman biti neko ko igra u19 ligu. Neka bude Tarik Karić…to bi imalo smisla.JohannWolfgang je napisao/la: ↑05 apr 2026, 16:32Pa garantuju ti dobri igraci. Alajbegovic stariji dvije tri godine, Bajraktarevic isto, Muharemovic i Dedic u najboljim godinama…ukoliko ce taj Pejcinovic biti novi Dzeko hladno bih ostavio Bazdara iako je igrao neke utakmice. Mislim ne pratim toliko pa ne znam kakav je igrac, poenta je da treba da idu najbolji koje imamo, a ne merhametli vodit nekoga jer je dobar covjek, jer je patriota i slicno. Primjer: Je li bolje povesti onog mladog golmana Frankfurtha, ako je toliki talenat, ili Hadzikica kojem ce Hnl biti plafon karijere? Nemam nista protiv gore nabrojanih i samo su primjer, ali defitivno treba iskoristit trenutak i euforiju oko repke pa privoliti jos nekog ko ima sansu da igra za nas, a dobar je igrac.
Trenutno korisnika/ca: al87, ANamelessGhoul, Bing [Bot], Fudbalbr1, General505, Goalgetter, Iceplayer, imekorisnicko, Leotar, Micron, Mostarska, Pact1921, s4mke, ultrazonfa i 75 gostiju.