Top igra do sada, samouvjeren baš, driblinga imao, osvojenih duela, kreairanu šansu evo skoro samo što ovi nisu zabili...
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Zadnja izmjena: random11, dana/u 05 apr 2026, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
On očajnički treba jače protivnike i saigrače, ovo ponekad liči ko da pošalješ Dembelea u PLBiH
-
signalidunapark
- Kontakt:
Kenjali su mnogi i na ovom forumu po terenu Bilinog Polja, a ovo u velikoj Austriji je krompiralište.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 05 apr 2026, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma ne mogu ja ovo gledat ba. U nekim momentima izgleda kao da gledam Sloboda Tuzla - Gornji Rahic
evo ga zabio, to Kerimeeeeeeeeeeeeeeeee
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nikad nisam više sponzora vidio na nečijem dresu i šorcu nego kod ovog Hartberga. Šta je ovo ba, ljudi imaju 30 sponzora jbt
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma čisto me zanimalo jer sam propustio prvih 15min drugog poluvremena.avenija je napisao/la: ↑05 apr 2026, 15:58Nema on šta uraditi, dodjes IDUĆU utakmicu u Zenicu kada budu kvalifikacije i slušaš reakciju stadiona kada on primi loptu odjednom tišina na stadionu jer znaš da nešto slijedi ili prilika ili gol ili opasan napad. Nakon 3-4 puta protivnik primjeti šta se dešava i svu odbranu usmjerava na njega što oslobađa komplet sve ostale igrače da budu pod manjim pritiskom. Tako je pao i gol. Italijani sve prebacili tamo kod njega i ispred gola a samo jedan ostao na Dedicu i Bajraktarevicu. Isto je bilo i u Welsu i pogotovo protiv Rumunije.
na kojem kanalu pratite? ja evo ne vidim da prenosi i jedna arena ni obicna ni premium
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kakav je zgoditak
solidan gol, sut sa strane po zemlji nakon odbijene lopte iz kornera. Mada je i golman lose reagovao
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
pa zar to nije ugaseno? ja imam telemach, i imao sam do neki dan sve sportklubove sada su ugaseni i presli na arene sport.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
nista od gola, var dosudio faul u toku akcije
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Drugu 100% šansu koju je naštimao nisu iskorisitli...
Igrač utakmice na SofaScore.
Osvojeni dueli 6/7 (86%)
Uspješni driblinzi 3/3 (100%)
Pretrpljeni prekršaji 2
Ključna dodavanja 1
Uspješni driblinzi 3/3 (100%)
Pretrpljeni prekršaji 2
Ključna dodavanja 1
Precijenjena liga, malo jaca od slovenacke, a slabija od ceske npr
On je ovaj level prevazisao vec, steta da se zadrzava duze. Odraditi ovu sezonu ovdje, pa onda lagano njemacka ili italija
On je ovaj level prevazisao vec, steta da se zadrzava duze. Odraditi ovu sezonu ovdje, pa onda lagano njemacka ili italija