Sta drugo ocekivat od cerge, gori su od vicinih sljedbenika. Kontaju da ce 100x ponovljena laz postat istina.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Rudigeru će biti drago kada vidi da ono nije crveni, to otvara novu dimenziju u njegovoj igri haha
Evo, odavno govorim da za separatiste vrijede druga pravila u ovoj ligi.. nisu slučajno 4x više uplatili Negreiri otkako je Orban predsjednik kluba:
Evo, odavno govorim da za separatiste vrijede druga pravila u ovoj ligi.. nisu slučajno 4x više uplatili Negreiri otkako je Orban predsjednik kluba:
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Markinjo bruda evo izašao video
Ovi kukaju svako kolo, kakva skupina 
Yamal napravi mali milion bravura a cerga pise neistine. Bože sačuvaj. Mislim da to uopće ne prati utakmice nego AI hajlajte.
- Shategabri
- Kontakt:
Jedno je konstantno, nije bitno da li kmece ili brane neku odluku u korist kluba, Barsa boys ne znaju pisati bez da vrijedjaju sagovornike.
To se iz kuce nosi. Osnove kulture.
To se iz kuce nosi. Osnove kulture.
Koševo Zapad
Cestitke Flicku i Barci na novoj tituli, ocekivano
36-29
S obzirom na plejadu mladih igraca s kojim raspolaze Barcelona, ocekujem da ce ih u periodu od 25-30 godina prestici sto se tice domaceg prvenstva, omladinska skola koja pravi cuda.
36-29
S obzirom na plejadu mladih igraca s kojim raspolaze Barcelona, ocekujem da ce ih u periodu od 25-30 godina prestici sto se tice domaceg prvenstva, omladinska skola koja pravi cuda.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ne vidim ni najmanji razlog zasto bi Gerard Martin dobio karton za ovaj start,pogotovo crveni,ovo cak nije ni faul. Martin prvo izbija loptu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Samo 7 razlike u naslovima,dobro je to Barcelona smanjila
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pravila se znaju,cist start na loptu martina i tek onda gazi suparnika,nemoze on zaustavit nogu ako je izbio loptu u punom naporu,nauci pravila i onda se javi.Evo kad me stalno citiras,ne znam za koga cu navijat izmedju bayerna i reala,ako mogu odmah oboje ispast
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Njemu je vec odavno sve dozvoljeno kao i vecini igraca Reala.
Ne znam zasto se toliko pise o Martinu kada su se sudije konacno koliko-toliko drzati istog kriterija u utakmicama Barcelone. I konacno smo docekali da suci ne kradu Barcelonu toliko ocigledno. Sjetimo se onog jos goreg starta Simeonea nad igracu Barce za koji je dobio samo zuti u kupu, a sad vam krivo sto igrac Barce nije dobio crveni za blazu stvar od toga. Pa bio bi jos jedan skandal da ga je dobio. Ovako su se drzali istih kriterija.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Druga sezona za redom osvaja se Audi Cup hahahahah
Dobro si. Niko od objektivnih madridista da to spomene.Petardaa je napisao/la: ↑05 apr 2026, 17:03Njemu je vec odavno sve dozvoljeno kao i vecini igraca Reala.
Ne znam zasto se toliko pise o Martinu kada su se sudije konacno koliko-toliko drzati istog kriterija u utakmicama Barcelone. I konacno smo docekali da suci ne kradu Barcelonu toliko ocigledno. Sjetimo se onog jos goreg starta Simeonea nad igracu Barce za koji je dobio samo zuti u kupu, a sad vam krivo sto igrac Barce nije dobio crveni za blazu stvar od toga. Pa bio bi jos jedan skandal da ga je dobio. Ovako su se drzali istih kriterija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Jesi ti to mislila i na onu titulu Atletica, kad je sudac poništio drugi gol Barceloni u međusobnom okršaju na CN, čini mi se u zadnjem kolu, gdje bi u slučaju pobjede Barcelona bila prvak?
Sudija je poništio gol, a kasnije se izpostavilo, da Fabregas nije bio u ofsajdu.
Ti si, sunce moje, vjerojatno na to mislila?
Sto bi reko Debilmen - pustimo sudije da rade svoj posao, jedino su oni mjerodavni 
S kakvom se ljudi hobotnicom bore počeli nas frankovci branit 
Budimo realni, osim par boomersa nikoga na ovom forumu ne zanima Farmerliga ni sta se desava tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.