Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Iran je do sada oštetio/oborio nekoliko američkih borbenih aviona i helikoptera.
Ameri su izgubili: dva Boeing E-3 Sentrya, par Boeing KC-135, dva Lockheed 130 Herculesa, jednog F-35, cetiri F-15ke, te tri helikoptera Black Hawk UH 60.
Troškovi do neba. Plus na američkom tlu već su goruće cijene goriva, đubriva, te ubrzo i čipova itd.
Izraelci su potrošili ozbiljne zalihe PVO-a.
Ameri su izgubili: dva Boeing E-3 Sentrya, par Boeing KC-135, dva Lockheed 130 Herculesa, jednog F-35, cetiri F-15ke, te tri helikoptera Black Hawk UH 60.
Troškovi do neba. Plus na američkom tlu već su goruće cijene goriva, đubriva, te ubrzo i čipova itd.
Izraelci su potrošili ozbiljne zalihe PVO-a.
A smooth sea never made a skilled sailor.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo sa oruzjem i Kurdima je u rangu deterdzenta i vjetrenjaca koje izazivaju rak.
Covjek bukvalno ima inteligenciju djeteta od 10 godina.
Covjek bukvalno ima inteligenciju djeteta od 10 godina.
I tako u krug...
- VivaLaStella
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam kako se film zove, ali sjecam se da sam ga gledao prije skoro 20 godina i bukvalno oslikava danasnju situaciju. Vise kao parodija o civilizaciji koja ide nazad: umjesto parkova smece po ulicama, na celu drzave neka karikatura i sl. 
Ma meni je ovo sve ko da smo u epizodu South Parka upali, pa nikako da izađemo. Globalno.AshburtonG je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:25Ne znam kako se film zove, ali sjecam se da sam ga gledao prije skoro 20 godina i bukvalno oslikava danasnju situaciju. Vise kao parodija o civilizaciji koja ide nazad: umjesto parkova smece po ulicama, na celu drzave neka karikatura i sl.![]()
AshburtonG je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:25Ne znam kako se film zove, ali sjecam se da sam ga gledao prije skoro 20 godina i bukvalno oslikava danasnju situaciju. Vise kao parodija o civilizaciji koja ide nazad: umjesto parkova smece po ulicama, na celu drzave neka karikatura i sl.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo nasao sam ga i ja. Morat cu pogledat opet, samo iz danasnje perspektive ce bit iskustvo totalno drugacije.Celtic je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:34AshburtonG je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:25Ne znam kako se film zove, ali sjecam se da sam ga gledao prije skoro 20 godina i bukvalno oslikava danasnju situaciju. Vise kao parodija o civilizaciji koja ide nazad: umjesto parkova smece po ulicama, na celu drzave neka karikatura i sl.![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
@CHR ili ti ga Tekashi , koja je bolja verzija ???
Ova
ili ova
Ova
ili ova
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Gdje mi je najbolje ostaviti auto u blizini BBI? Imam smještaj tu sutra, pa trebam se negdje parkirat, a znam da je to uži centar..
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma haos sve , 3-4 marke sat đe god se okreneš .ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 apr 2026, 23:22Gdje mi je najbolje ostaviti auto u blizini BBI? Imam smještaj tu sutra, pa trebam se negdje parkirat, a znam da je to uži centar..
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
imas prekoputa scc od rada parking zona 2 mislim da je cener dan al jest na otvorenom al eto zasticen rampa da se ne peglasArtemisFowl je napisao/la: ↑05 apr 2026, 23:22Gdje mi je najbolje ostaviti auto u blizini BBI? Imam smještaj tu sutra, pa trebam se negdje parkirat, a znam da je to uži centar..
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Da mi je negdje ostaviti na 24h, da se ne moram peglat previše
znam jaArtemisFowl je napisao/la: ↑05 apr 2026, 23:37Da mi je negdje ostaviti na 24h, da se ne moram peglat previše
- Shategabri
USA bukvalno u ovom limbu.AshburtonG je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:54Evo nasao sam ga i ja. Morat cu pogledat opet, samo iz danasnje perspektive ce bit iskustvo totalno drugacije.Celtic je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:34AshburtonG je napisao/la: ↑05 apr 2026, 22:25Ne znam kako se film zove, ali sjecam se da sam ga gledao prije skoro 20 godina i bukvalno oslikava danasnju situaciju. Vise kao parodija o civilizaciji koja ide nazad: umjesto parkova smece po ulicama, na celu drzave neka karikatura i sl.![]()
![]()
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.