Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Dragusin je panjina, nikakva steta sto ste ga se kutarisali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Postoji udruzeni zločinački poduhvat par forumasa koji nas pokušavaju ubijediti da ništa ne valja i da svi koji su otisli su reinkarnacije Maldinia, Platinia itd.
Doslovno s ove slike ima 1 igrac (a i on upitan) koji bi podigao nivo kluba uz posebno mjesto koje zauzima Fagioli kojeg je panj Motta otjerao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Napokon svi su se vratili i odradili trening, valja dočekati ponedjeljak.
Ima da krv propišaju do kraja i sve dobiju da osiguraju Ligu šampiona.
Ima da krv propišaju do kraja i sve dobiju da osiguraju Ligu šampiona.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Životom se kunem da nema glupljeg menadžmenta u zadnjih 5 godina od Juventusovog, to i dalje razmišlja da ili ne dok imaju pravo na 50% bukvalno u pola ga vratiti već sad dok možeš dobit za manje
Kao da gledam kreteni će sačekati svjetsko pa će Sassuolo još više povećati cijenu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sad se sjetih necega, pa mi treba od tebe pojasnjenje ako nije problem pls.Pogba je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:58Postoji udruzeni zločinački poduhvat par forumasa koji nas pokušavaju ubijediti da ništa ne valja i da svi koji su otisli su reinkarnacije Maldinia, Platinia itd.
Doslovno s ove slike ima 1 igrac (a i on upitan) koji bi podigao nivo kluba uz posebno mjesto koje zauzima Fagioli kojeg je panj Motta otjerao.
Dok je Allegri bio trener ti si govorio:
1. Trener gusi i ubija napadaca koji bi bilo gdje drugo isao +30 golova kao Haaland -> ispostavit ce se da su godine poslije Allegrija bukvalno puno gore.
2. Cambiaso dok je igrao kod Allegrija vrijedio je 70 miliona i trebao ici u City -> Cambiaso danas je najveci balvan u klubu.
Eto malo me ovo buni, pratim tvoj rad i komentare i vidi se da vladas znanjem, ako moze pojasnjenje ovih navoda.
Lp
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Svi mi ovdje znamo da su i Muharemovic i Huijsen precijenjeni balvani koji nemaju kapacitet da naprave ista vise od toga. Imamo daleko bolje stopere u klubu ali koji namjerno ne igraju tako dobro da ne bi nekom zapali za radar pa ih uzeli od nas. Kontas? To je taktika. Ako smo ista naucili poslije gubitka Pogbe i Vidala to je da oni najbolji igraci ne pokazuju najbolji fudbal da ih neko ne bi kupio, vec ovako ove mlade balvane tušimo i zaradjujemo pare.GIBRA je napisao/la: ↑04 apr 2026, 00:14
Životom se kunem da nema glupljeg menadžmenta u zadnjih 5 godina od Juventusovog, to i dalje razmišlja da ili ne dok imaju pravo na 50% bukvalno u pola ga vratiti već sad dok možeš dobit za manje
Kao da gledam kreteni će sačekati svjetsko pa će Sassuolo još više povećati cijenu
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Losi su Muharemovic i Huijsen, tu je nasa strmina Gatti - Talijanska skola 
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ta ce Hujisen bolji Kelly, lika nema u Engleskoj reprezentaciji ni u prvih 80.
Iskreno se nadam da ce ljetni mercato biti ciljano podizanje kvaliteta. Igraci poput Bernarda Silve su prilika koja se ne propusta, nikakvog smisla nema ganjati napadace dok se ne kutarisemo bar trojice.
U odbrani nam definitivno trebaju 2 kapitalca, jedan stoper i lijevi bek. Calafori je ime za zabavljanje javnosti, ne vidim nas kako prosipamo 50-60m za njega, puno je realnije da ide kinezima kad prodaju Bastonija. Nama gore pozicije golmana, lijevog beka, stoper i eventualno desno krilo ako ostane para...ali produktivan igrac od kog mozes ocekivati gol ili asistenciju svaku utakmicu, da se rastereti Kenan maksimalno.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kerim AlajbegovićUmjetnikZijad je napisao/la: ↑05 apr 2026, 19:06Ta ce Hujisen bolji Kelly, lika nema u Engleskoj reprezentaciji ni u prvih 80.
Iskreno se nadam da ce ljetni mercato biti ciljano podizanje kvaliteta. Igraci poput Bernarda Silve su prilika koja se ne propusta, nikakvog smisla nema ganjati napadace dok se ne kutarisemo bar trojice.
U odbrani nam definitivno trebaju 2 kapitalca, jedan stoper i lijevi bek. Calafori je ime za zabavljanje javnosti, ne vidim nas kako prosipamo 50-60m za njega, puno je realnije da ide kinezima kad prodaju Bastonija. Nama gore pozicije golmana, lijevog beka, stoper i eventualno desno krilo ako ostane para...ali produktivan igrac od kog mozes ocekivati gol ili asistenciju svaku utakmicu, da se rastereti Kenan maksimalno.
Ako Vlahović ne produži moraćemo i napadača dovesti, valjda nam PSG proda Muanija za nekih 25 miliona, više i ne vrijedi sada nakon ove katastrofalne sezone u Totenhemu.
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Brate imas Davida i Opendu koji se moraju prodati, ne suha pozajmica ili idi mi dodji mi pozajmica nego prodaja po svaku cijenu. Ne uspijemo li to, nema sanse da cemo dovesti napadaca dostojnog ovog dresa, tu moze ici opet neka nova kocka ili uvala.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 20:10Kerim AlajbegovićUmjetnikZijad je napisao/la: ↑05 apr 2026, 19:06Ta ce Hujisen bolji Kelly, lika nema u Engleskoj reprezentaciji ni u prvih 80.
Ako Vlahović ne produži moraćemo i napadača dovesti, valjda nam PSG proda Muanija za nekih 25 miliona, više i ne vrijedi sada nakon ove katastrofalne sezone u Totenhemu.
A za desno krilo, iako cijenim Cisca i volim sto je kod nas, mokri san bi bio Mason Greenwood. Imali bismo dvije mega zvijezde lijevo i desno, tu onda mozes da napadas na sve zivo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma Kerim se mora dovesti nekako, samo ganjati mlade igrače. Na desnom krilu valjda i Ličina dobije šansu na pripremama ne može biti gori od Čika i Edona. A ako Atletiko ne kupi Gonzaleza eto i njega nazad, tako da smo tu nekako najpopunjeniji od svih pozicija. Davati 50 miliona na Grinvuda nema logike kada imaš trojicu vamo.
Treba štoper vrhunski prije svega. I moja želja Svilara od Rome da kupe kao golmana.
Ali sve pada u vodu ako ne izborimo Ligu šampiona.
Treba štoper vrhunski prije svega. I moja želja Svilara od Rome da kupe kao golmana.
Ali sve pada u vodu ako ne izborimo Ligu šampiona.
MANIJACI JUG 1987
Confirmed Juventus squad for Genoa
Goalkeepers: Perin, Di Gregorio, Pinsoglio
Defenders: Holm, Bremer, Gatti, Kelly, Kalulu, Cambiaso, Cabal.
Midfielders: Locatelli, Koopmeiners, Kostic, Thuram, Miretti, McKennie.
Forwards: Conceicao, Vlahovic, Yildiz, Zhegrova, Boga, Milik, Openda, David.
Full tim u opticaju, Dušan vjv i dalje ne počinje.
Goalkeepers: Perin, Di Gregorio, Pinsoglio
Defenders: Holm, Bremer, Gatti, Kelly, Kalulu, Cambiaso, Cabal.
Midfielders: Locatelli, Koopmeiners, Kostic, Thuram, Miretti, McKennie.
Forwards: Conceicao, Vlahovic, Yildiz, Zhegrova, Boga, Milik, Openda, David.
Full tim u opticaju, Dušan vjv i dalje ne počinje.
OFFICIELL:
(4-3-3): Perin; Kalulu, Bremer, Kelly, Cambiaso; McKennie, Locatelli (C), Thuram; Conceicao, David, Yildiz.
(4-3-3): Perin; Kalulu, Bremer, Kelly, Cambiaso; McKennie, Locatelli (C), Thuram; Conceicao, David, Yildiz.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hajmoooooo, još zabiti da nam se ne ponovi prošla utakmica
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo Čiko, bravo Debeliiiiiiiiiiiiiiii
MANIJACI JUG 1987
Jel moguće da je Conceicao odigrao ovakvu polukontru i dodao loptu na zicer. Za sad odlicno.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Loše nakon dva gola, osim ovih zadnjih 2-3 minute sa dvije dobre prilike.
Napasti još jače u drugom, Kenana izbaciti oko 65. minute da odmori i bude fit za Atalantu. Bogu uvesti.
Nema Debelog protiv Atalante neka igra cijelu utakmicu. Daj i Adžića umjesto Kapitana.
Napasti još jače u drugom, Kenana izbaciti oko 65. minute da odmori i bude fit za Atalantu. Bogu uvesti.
Nema Debelog protiv Atalante neka igra cijelu utakmicu. Daj i Adžića umjesto Kapitana.
MANIJACI JUG 1987
Koja komedija Kapitana
Muharemović je sve ono što fali Bremeru, Tarik je tehnički najbolji štoper Juventusa, kad bi ga uparili sa Bremerom to bi bilo NATO
Muharemović je sve ono što fali Bremeru, Tarik je tehnički najbolji štoper Juventusa, kad bi ga uparili sa Bremerom to bi bilo NATO
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.